S.T.A.L.K.E.R. 2 به طور رسمی کنسل شد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
326168.png

سازدنده S.T.A.L.K.E.R. 2 کنسل شده اما از استدیو جدیدی به نام Vostok Games و بازی جدید به نام Survarium رونمایی کرد
Survarium شباهت های بسیاری با Fallout دارد. سبک این بازی free2play MMOFPS خواهد بود
رییس این استدیو در توییتر اعلام کرد:" مشکل ما پول بود ما قادر به ساخت بازی دیگری در سری Stalker نیستیم
"Survarium بر روی فاجعه ای زیست محیطی تمرکز دارد که باعث تخریب زمین شده دیگر اب و برق و گاز در دسترس نیست
و موجودات عجیب به خاطر این فاجعه به وجود امده و دانشمندان در حال تلاش برای از بین بردن انان هستند"
این بازی از ده سال پیش در حال ساخت بوده است واین بازی در اواخر 2013 برای pc عرضه خواهد شد

بابا این مترو پسر بچه ی استاکر هم حساب نمیشه ! شما چجوری میتونین جایگزین کنین ؟
مترو هم درسته بازی قشنگیه ولی 1/5 استاکر هم نیستش.آره اعضای 4A هم روس هستن ولی یه تقلید محض هستش ...

اگر خبر می نویسید حداقل تو نگارش جمله ها دقت کنید.

سازدنده S.T.A.L.K.E.R. 2 کنسل شده اما از استدیو جدیدی به نام Vostok Games و بازی جدید به نام Survarium رونمایی کرد

الان این جمله چه معنی داره؟

خود رئیس کمپانی GSC هنوز تایید نکرده این حرف رو که از زبانش نقل شده در وبسایت روسی که ما نتونستیم ادامه بازی رو بسازیم چون حقوق بازی فروخته شده بود به Bethesda !

مدتی پیش هم یکی از اعضای جدا شده از گروه در صفحه فیسبوک خودش یه ویدئو گذاشته بود به اسم Stalker 2 - reel demo

معلوم نیست قضیه چیه ، ببینیم بثزدا تایید یا رد می کنه یا نه

یعنی Bethesda تو خواب هم نمیتونه کاری که GSC کرد رو تکرار کنه ! اولین کاری که میکنه اینه که لیدش رو 360 قرار میده! نسخه PC هم باشه یا نباشه اصلا اهمیتی نداره واسشون.مهم اینه که بتونن فروش خوب داشته باشن !! ای تو روحـــت که هر چی میکشیم ...
یعنی احتمالش کمتر از FEAR نیست که دیدیم چه بلایی سرش اومد.بهرحال سازنده که عوض بشه دیگه اونی نیست که ما دنبالشیم .

یعنی Bethesda تو خواب هم نمیتونه کاری که GSC کرد رو تکرار کنه ! اولین کاری که میکنه اینه که لیدش رو 360 قرار میده! نسخه PC هم باشه یا نباشه اصلا اهمیتی نداره واسشون.مهم اینه که بتونن فروش خوب داشته باشن !! ای تو روحـــت که هر چی میکشیم ...
یعنی احتمالش کمتر از FEAR نیست که دیدیم چه بلایی سرش اومد.بهرحال سازنده که عوض بشه دیگه اونی نیست که ما دنبالشیم .

ممکنه اگه یک بازی دست Bethesda بیفته لید پلتفرم رو 360 قرار بده ولی مطمئنا وقتی نسخه PC بیاد یک کار قابل قبول از اب درمیاد مثل fallout یا skyrim که در هیچ کدوم انصافا چیزی کم نذاشته بود. از طرف دیگه بااینکه GSC برای PC میساخت ولی هیچ وقت اپتمایز شده نبود و همیشه خیلی بیشتر از چیزی که باید سنگین بود و مشکلات اجرای زیادی داشت. پس از نظر فنی اگه گیم بره زیر دست Bethesda مشکلی نداره که هیچ خیلی هم خوبه چون تعداد بیشتری (بخاطر مالتی پلتفرم شدن) میتونن گیم رو با کیفیت بهتر بازی کنند. تنها نگرانی که میتونه وجود داشته باشه تغییر تیم هنری سازنده بازی و از دست رفتن اتمسفر خاص اون هست که امیدورام Bethesda فکری برای این بکنه و از تیم قبلی استفاده کنه ولی کلا از لحاظ تکنولوژی و مسائل فنی کاملا از اینکه Bethesda بسازه استقبال میکنم.

ممکنه اگه یک بازی دست Bethesda بیفته لید پلتفرم رو 360 قرار بده ولی مطمئنا وقتی نسخه PC بیاد یک کار قابل قبول از اب درمیاد مثل fallout یا skyrim که در هیچ کدوم انصافا چیزی کم نذاشته بود. از طرف دیگه بااینکه GSC برای PC میساخت ولی هیچ وقت اپتمایز شده نبود و همیشه خیلی بیشتر از چیزی که باید سنگین بود و مشکلات اجرای زیادی داشت. پس از نظر فنی اگه گیم بره زیر دست Bethesda مشکلی نداره که هیچ خیلی هم خوبه چون تعداد بیشتری (بخاطر مالتی پلتفرم شدن) میتونن گیم رو با کیفیت بهتر بازی کنند. تنها نگرانی که میتونه وجود داشته باشه تغییر تیم هنری سازنده بازی و از دست رفتن اتمسفر خاص اون هست که امیدورام Bethesda فکری برای این بکنه و از تیم قبلی استفاده کنه ولی کلا از لحاظ تکنولوژی و مسائل فنی کاملا از اینکه Bethesda بسازه استقبال میکنم.
Bethesda رو من کاملا قبولش دارم! حتی خیلی بیشتر از استادیو ها first-party این نسل که کلی سروصدا کردن و امتیازات بالا درو کردن.حتی من خودم میگم بهترین استادیو بعد از GSC اگه قرار باشه کارو ادامه بده همین Bethesda هستش.اما مشکل از جایی شروع میشه که تجربه ثابت کرده استادیوی یک عنوان که عوض بشه کلا اون بازی واسه طرفدراها (مخصوصا) از دست رفتست.مثل خیلی از عنوانهای این نسل که اگه بخوایم اسم ببریم خیلی میشن! پس هیچ تضمینی نیست.
همینطور که گفتی تنها چیزی که منو میخکوب میکرد طراحی هنری و جو و اتمسفرینگ خاص (مخصوصا القا ترس) و منحصر به فرد خودش بود که استالکر رو کاملا از بازیهای دیگه جدا میرد.از لحاظ آلمانهای RPG و شوتر هم چیزی کم نداشت ... مگرنه تنها مشکلی که میشد از بازی گرفت وجود باگهای مختلف بود.کلا ایراد خاصی بهش وارد نبود.

در اینکه Bethesda بسازه و حتی یک عنوان بهتر بشه منم استقبال میکنم ، چون خیلی بهتر از استادیوهای دیگه در زمینه Action/RPG عمل میکنه.ولی مهم اینه که بتونن قسمت دوم رو در چارچوب قسمت اول بسازن و بتونن اصالت بازی رو حفظ کنن،که بنظر من احتمالش پایینه چون سازنده های روسی بعیده برن زیر دست Bethesda.

Bethesda مهم اینه که بتونن قسمت دوم رو در چارچوب قسمت اول بسازن و بتونن اصالت بازی رو حفظ کنن،که بنظر من احتمالش پایینه چون سازنده های روسی بعیده برن زیر دست Bethesda.
اره. جوری باشه هرجا و هرچیزی رو دیدیم یاد Fallout 3 نیافتیم.

Bethesda رو من کاملا قبولش دارم! حتی خیلی بیشتر از استادیو ها first-party این نسل که کلی سروصدا کردن و امتیازات بالا درو کردن.حتی من خودم میگم بهترین استادیو بعد از GSC اگه قرار باشه کارو ادامه بده همین Bethesda هستش.اما مشکل از جایی شروع میشه که تجربه ثابت کرده استادیوی یک عنوان که عوض بشه کلا اون بازی واسه طرفدراها (مخصوصا) از دست رفتست.مثل خیلی از عنوانهای این نسل که اگه بخوایم اسم ببریم خیلی میشن! پس هیچ تضمینی نیست.

والا Bethesda شما رو همه توی rpg قبول دارم ( بگذریم که خیلی ها هم ردش می کنن! ) وتقریبا اصلا گزینه مناسبی باسه یه بازی fps نیست....و به نظر من بدترین گزینه هست نه بهترین....و اگر دخالت مستقیم داشته باشه تو بازی فکر کنم به احتمال زیاد بتونیم یه کلون از ابلیوین ببینم :l

بگزریم که همون اول هم به Stalker می گفتن Oblivion +weapon ...

همینطور که گفتی تنها چیزی که منو میخکوب میکرد طراحی هنری و جو و اتمسفرینگ خاص (مخصوصا القا ترس) و منحصر به فرد خودش بود که استالکر رو کاملا از بازیهای دیگه جدا میرد.از لحاظ آلمانهای RPG و شوتر هم چیزی کم نداشت ... مگرنه تنها مشکلی که میشد از بازی گرفت وجود باگهای مختلف بود.کلا ایراد خاصی بهش وارد نبود.

بازی تقریبا المان های rpg نداشت...خیلی مشکلاتش بیشتر از باگ هاش بود....ولی در نهایت نتیجه نهایی فوق العاده بود که می شد ادم چشم هاشو رو همه اون ها ببنده....

اصالت بازی مطمئنن از بین میره....

------------------------------------

بدترین خبری بود که شنیدم.....

ویرایش : منظورم اینه که بازی یه fps open world هست و سپردنش دست Bethesda به نظر من درست نیست......

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or