S.T.A.L.K.E.R. 2 به طور رسمی کنسل شد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
326168.png

سازدنده S.T.A.L.K.E.R. 2 کنسل شده اما از استدیو جدیدی به نام Vostok Games و بازی جدید به نام Survarium رونمایی کرد
Survarium شباهت های بسیاری با Fallout دارد. سبک این بازی free2play MMOFPS خواهد بود
رییس این استدیو در توییتر اعلام کرد:" مشکل ما پول بود ما قادر به ساخت بازی دیگری در سری Stalker نیستیم
"Survarium بر روی فاجعه ای زیست محیطی تمرکز دارد که باعث تخریب زمین شده دیگر اب و برق و گاز در دسترس نیست
و موجودات عجیب به خاطر این فاجعه به وجود امده و دانشمندان در حال تلاش برای از بین بردن انان هستند"
این بازی از ده سال پیش در حال ساخت بوده است واین بازی در اواخر 2013 برای pc عرضه خواهد شد

چرا این فری 2 پلی ها جز لیگ افسانه ها بقیشون ارزش بازی ندارن ؟ :| حد اقل برای من که اینطور بوده . خدا کنم این بازی خوب از آب در بیاد . حیف استالکر با این همه خاطره که باهاش داشتیم :d

چرا این فری 2 پلی ها جز لیگ افسانه ها بقیشون ارزش بازی ندارن ؟ :| حد اقل برای من که اینطور بوده . خدا کنم این بازی خوب از آب در بیاد . حیف استالکر با این همه خاطره که باهاش داشتیم :d
tribes:ascend
vindictus
lord of the rings free
dc universe online
اینا رو امتحان کن قول میدم نظرت عوض شه

یک شایعه ای هم پخش شده راجع به این که امتیاز سری به Bethesda داده شده.
S.T.A.L.K.E.R. 2. Новости. Продолжение. - Новости серии игр Stalker (Тень Чернобыля, Чистое Небо, Зов Припяти, Сталкер 2) ( متن خبر به زبان روسی هست )
البته هنوز تایید نشده، ولی با توجه به سیاست های اخیر Bethesda ( خریدن امتیاز فرنچایزهای شرکت های دیگه مثل Prey و Fallout ) خبر غافل گیر کننده ای نیست.

tribes:ascend
vindictus
lord of the rings free
dc universe online
اینا رو امتحان کن قول میدم نظرت عوض شه
LOTR Online میدونم ولی بازی اگر VIP یا Premium نباشه اکانتت انگار داری ... چی بگم :d اون Vindictus هم IP بن هستیم :| ! در کل این همه بازی F2P ولی فوقش 4 5 تاش ارزش داره . کلا میگم هیچ بازی F2P به خوبی یک بازی ناب پولی نمیشه گرچه بعضی ها بازی پولیشون از یک F2P درب و داغون هم داغون تره :d دوست دارم ببینم این بازیشون چطور میشه ؟ حیف که بازی اصلی رو نساختن حیف .

یک شایعه ای هم پخش شده راجع به این که امتیاز سری به Bethesda داده شده.
S.T.A.L.K.E.R. 2. Новости. Продолжение. - Новости серии игр Stalker (Тень Чернобыля, Чистое Небо, Зов Припяти, Сталкер 2) ( متن خبر به زبان روسی هست )
البته هنوز تایید نشده، ولی با توجه به سیاست های اخیر Bethesda ( خریدن امتیاز فرنچایزهای شرکت های دیگه مثل Prey و Fallout ) خبر غافل گیر کننده ای نیست.
خیلی خبر بدی هست. همه بازیهای Bethesda شبیه به هم هستن. S.T.A.L.K.E.R. کنسولیزه بشه بعد همه چیز و همه جاش هم مثل Fallout 3 میشه :-&.

:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((
تمام خاطره ها و دلخوشی ها به باد فنا رفت !
استالکری که بدست روس ها (سازنده اصلی) ساخته نشه یعنی دل خوش کنک الکی ... خدا کنه یا کلا کنسل بشه یا همون GSC بسازتش ، فقط و فقط.

اون CE3 هم کم هزینه بر نبوده واسشون.آخه مگه انجین اختصاصی حودشون چش بود ؟ به این خوبی
یه چند سالی میشه خبر مولتی شدنش رو دادن.از یه جهت هم خوشحالم! :(
لایک نمیدم بهت با این خبرت ، زوریه ؟ :(

این خبر و این تاپیک واسه طرفدارها فاجعه ای بیشتر نیست!
pity.gif
(از فاجعه اتمی چرنوبیل هم بدتر !)

آخه این فن های بازی چه گناهی مرتکب شدن که اینقدر سر منتشر شدن یا نشدن این بازی باید زجر بکشن؟! :( سر انتشار قسمت اول گفتن ما به وقت نیاز داریم 6 سال صبر کردیم با کلی تاخیر منتشرش کردن.حالام با کلی جنگولگ بازی بلاخره کنسلش کردن ! با اون خبری که 5ماه پیش دادن و قول دادن که کنسل نشه ، حالام لطف کردن در حق طرفداراشون !

این Survarium هم سازنده هاشون روس هستن.اگه PCexclusive بمونه شاید امیدی باشه ولی استالکر شدنی نیست ... نهایتا چیزی باشه در حد Metro که بازم بعیده ! منتظر تصاویر هستیم!!
شوق الکی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or