Xbox Ryse: Son of Rome

درود

f4ff2bfd9618e34c1.png

در سایت کرایتک شمارش معکوس نمایش بازی Ryse که انحصاری XBOX ONE نشان داده شروع شده است.
از ویژگی های این بازی پشتیبانی از کینک در کنار کنترولر است.
زمان نمایش 10 ژوئن ... (در کنفراس خبری مایکروسافت).

Developer: Crytek Frankfurt

Publisher: Microsoft Studios

Platforms:
1a1dbad3cb9f630b1.png
Only

Gener: Hack and slash, action-adventure

Modes: Single-player, Multiplayer

Release dates: November 22, 2013

آخرین ویرایش:
میشه توضیح بیشتر بدین؟؟
درباره چی?:d
اگه منظورت خبری که آرش گذاشته درباره DLC جدید بازیه که با قیمت 8.99$ برای دانلود تو لایو در تاریخ 28 فبریه قرار میگیره
یک مد جدید CO-OP به بازی اضافه میکنه که باید تو اون زنده بمونی و تنها راه به دست آوردن خون بیشتر(خط سلامتی ) کشتن و executions دشمن هاست.چند تا Skin و Map جدید هم به بازی اضافه میکنه

من برای اولین بار دو سه روز پیش این بازیو روی Xbox one ـی که یکی از دوستام خریده بازی کردم البته خیلی کوتاه بود حدود 10 دقیقه جمعه میخوام برم بشینم یه دل سیر بازی کنم :d
گرافیک بازی روی یه پلاسما 42 اینچ V20 پاناسونیک خارق العاده بود بازی تقریبا (شایدم دقیقا) هیچ دندونه ای نداشت AA فوق العاده بود نمیدونم چه تکنیکیه ولی امیدوارم روی همه بازیای آینده Xbox one پیادش کنن که بد جوری بنیان افکن بود نور پردازی و کاراکتر مدلای بازی ، محیط بازی خلاصه هر چیزی رو که میشد با چشم دید در سطح روانی کننده ای قرار داره از اون 10 دقیقه بازی ای که من کردم 8 دقیقه میخ تماشای گرافیکش شدم گیم پلی بازی تو اون مدت که من بازی کردم خوب بود ولی اگه قرار باشه تا آخر همون باشه (که خوب با توجه به ریویو ها هست) میشه گفت واقعا خسته کننده میشه خلاصه فردا که بازی کردم نظر کلیم رو با تجربه خودم میگم ولی گرافیکش به نظر من که خارج از تصور بود فعلا اصلا نمیتونم تصور چیز بهتری بکنم!

65398257023536771230.jpg

نور پردازی بازی فوق العادس بعضی اجسام نیمه شفاف دقیقا مثل واقعیت روی نوری که ازشون عبور میکنه تاثیر میگذارن (به صورت داینامیک) و روی محیط اطرافشون هم تاثیر میگذارن مثلا نور خورشید از پارچه های رنگی که عبور میکنه.

فعلا هیچ بازی معرفی نشده که از لحاظ گرافیکی رقیب ryse باشه
The Order و InFamous میتونن خوب باشن. البته اینا مال ps4 هستن. واسه xbox one بازی quantom break معرفی شده که تو تاریخ بازی به کیفیتش وجود نداشته.:x
اینا فقط از نظر گرافیکی بود.

The Order و InFamous میتونن خوب باشن. البته اینا مال ps4 هستن. واسه xbox one بازی quantom break معرفی شده که تو تاریخ بازی به کیفیتش وجود نداشته.:x
اینا فقط از نظر گرافیکی بود.

حالا من از گرافیک quantom break (چیزایی که تا حالا نشون دادن) زیاد خوشم نیومده :d خیلی بلوری بود انگار همه چی زیر یه افکت بلور و فیلم گرین خیلی سنگین مخفی شده بود طبیعی بودنشم از نظر من بیشتر به خاطر پلت رنگای مردش بود ولی این رایز از هر انگوشتش یه هنر داره میریزه.

نظر کریس رابرتز سازنده بازی استار سی تی زن و کسی که رابطه نزدیکی با AMD داره درباره گرافیک Ryse

If you look at the next gen games, in my opinion, the best looking next-gen game is Ryse. Ryse is a fairly simplistic sort of God of War mash-em up but just in terms of visuals and looks, it’s by far the best looking…its better looking than Killzone [Shadow Fall]. I’m a big Killzone fan but just technically if I look at Ryse and I look at Killzone, Ryse is superior..​

http://gamingbolt.com/star-citizen-...ts-on-building-a-space-simulator-for-the-ages

گرافیک Ryse تنها نکته بدون نقص بازی هست. یعنی هر کی بخواد از گرافیک این بازی ایراد بگیره یا واقعا چشم هاش مشکل داره یا اینکه به حدی فن کنسول رقیب هست که واقعا نمی تونه کیفیت گرافیکی بازی رو ببینه! البته تا جایی که من دیدم اکثر فن های سونی هم قبول دارن که گرافیک بازی تو موقع لانچ بهترین بوده ولی خب یک سری دیگه از مرز فن بودن عبور کردن. حالا اینجا تاپیک Ryse هست ولی به نظر من Infamous به صورت کلی گرافیکش در حد Ryse نیست ولی The Order با همون چیزی که نشون دادن مشخصه گرافیکش از Ryse ّبهتره! ولی خب هر چی جلوتر بریم بازی های جدیدتر کیفیت گرافیکی بهتری دارن و بهتر بودن The Order اصلا عجیب نیست.

گرافیک Ryse تنها نکته بدون نقص بازی هست. یعنی هر کی بخواد از گرافیک این بازی ایراد بگیره یا واقعا چشم هاش مشکل داره یا اینکه به حدی فن کنسول رقیب هست که واقعا نمی تونه کیفیت گرافیکی بازی رو ببینه! البته تا جایی که من دیدم اکثر فن های سونی هم قبول دارن که گرافیک بازی تو موقع لانچ بهترین بوده ولی خب یک سری دیگه از مرز فن بودن عبور کردن. حالا اینجا تاپیک Ryse هست ولی به نظر من Infamous به صورت کلی گرافیکش در حد Ryse نیست ولی The Order با همون چیزی که نشون دادن مشخصه گرافیکش از Ryse ّبهتره! ولی خب هر چی جلوتر بریم بازی های جدیدتر کیفیت گرافیکی بهتری دارن و بهتر بودن The Order اصلا عجیب نیست.

Order گرافیک هنریش خیلی خوبه اتمسفر خیلی جالبی داره ولی با توجه به اون چیزی که نشون دادن به نظرم مقایسه کردنش با Ryse از روی اون دمو خیلی زوده .
تعداد کاراکترهای توی صحنه که به زحمت به 4 میرسید درمقابل Ryse که بعضی جاها 20-30 تا npc همزمان توی یه صحنه هستن ، محیط بازی به شدت کوریدوری و محدود بود و زیر افکتهای بلور و fog و film grain سنگین تقریبا همه جزئیات مخفی شده البته این سلیقه ایه ولی من کلا از این سبک خوشم نمیاد مخصوصا وقتی از پلت رنگهای مرده به عنوان تم اصلی بازی استفاده شده باشه مثل quantom break ، بعضی تکسچرها جالب نبودن و AF پایینی دارن ، افت فریم ریت هم بعضی جاها خیلی شدید بود فکر کنم زیر 20 میره ولی خوب کاراکتر مدلهای خیلی باحالی داشت و اتمسفر بازیش جذاب بود واقعا اگه این نقصهارو بر طرف کنن میشه بگی از Ryse بهتره.

این عکس بول شاته بعضی چیزا مثل AA توش Oversample شده ولی تکسچرهای بازی
61182060547559911893.jpg

نورپردازی بازی بعضی جاها خیلی Flatـه مثلا اون آتیشی که از ساختمون بیرون اومده دیوار ومحیط بقل دستشو روشن نکرده و انگار منبع نور داینامیک نیست.
88833370809200063194.jpg

دوستان بنده امروز بازی رو خریدم ، وقتی میزارم میزنه instaling و هیچ اتفاقی نمیوفته؟ مشکل از کجاست؟
آپدیت اولیه دستگاه رو هم گرفتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or