Xbox Ryse: Son of Rome

درود

f4ff2bfd9618e34c1.png

در سایت کرایتک شمارش معکوس نمایش بازی Ryse که انحصاری XBOX ONE نشان داده شروع شده است.
از ویژگی های این بازی پشتیبانی از کینک در کنار کنترولر است.
زمان نمایش 10 ژوئن ... (در کنفراس خبری مایکروسافت).

Developer: Crytek Frankfurt

Publisher: Microsoft Studios

Platforms:
1a1dbad3cb9f630b1.png
Only

Gener: Hack and slash, action-adventure

Modes: Single-player, Multiplayer

Release dates: November 22, 2013

آخرین ویرایش:
اره بخر بخش انلاینش میگن خوبه!
آنلاینش که افتضاح کامل :d
بعید میدونم اگه بازی بخرم آنلاین بازی کنم :|
با اون گیم پلی افتضاح (تکراری ) بخوای در برابر موج دشمنا بجنگی خیلی خسته کنندست :(
البته تو تریلر ها این طوری به نظر میرسه

آخرین ویرایش:
اگه گرافیک واست خیلی مهمه حتما بگیر ولی اگه گیم پلی واست در اولویته,نگیر.
گرافیکشو که میدونم خوبه ولی گیم پلی برام مهم تره از اون طرف بازی 20$ تخفیف خورده.اگه 60$ بود 1% هم طرفش نمیرفتم.ممکنه بازی ارزش 40$ داشته باشه :d

با اون گیم پلی افتضاح بخوای در برابر موج دشمنا بجنگی خیلی خسته کنندست :(
پس نمیخرم اگر انلاینش افتضاحه
من دد ریزینگ 3 رو بخرم با فورتزا 5 ارزش داره؟

با اون گیم پلی افتضاح بخوای در برابر موج دشمنا بجنگی خیلی خسته کنندست :(

در مورد گیم پلی خواهشن بازی رو انجام بدین بعد نظر بدید لطفا :دی این بار nامی هستش که میگم :دی

دوستان از روی تریلر نکوبین بازیرو منی که دارم بازیش میکنم و امشب تمومش کردم برام بازی خوبی بود و بش نمره قابل قبولی میدم جگچون با این سبک حال میکنم و راضیم 100% از خریدنش
این نمرات منه به رایز از 100 نمره که دوستان بهتر منظورمو بفهمن
داستان:85
گیم پلی:70
گرافیک;100
صداگذاری;80
انلاین: نمیدونم چون تجربش نکردم
ارزش خرید: بلی
نظر شخصی منه

منم بازی گرفتم(نخریدمش:d ) و با دید این که با یک بازی که قراره قدرت های موتور cry engine نشون بده بازی شروع کردم.گرافیک بازی واقعا عالی کار شده و حس یک بازی نسل بعدی کاملا منتقل میکنه و از بین بازی هایی که تا الان روی xbox one بازی کردم بهترین گرافیکو داره.محیط های بازی هم طراحی بسیار خوبی دارن و تنوع خوبی هم تا اینجا داشتن از اون طرف گیم پلی بازی اصلا خوب نیست کل کاری که باید انجام بدی 3 یا 4 ضربه به دشمن بزنی بعد با زدن RT وارد حالت execute میشه و با توجه به رنگی که نشون داده میشه X یا Y بزنی متاسفانه دشمن ها هم هیچ گونه چالشی ندارن و برای دفاع کردن هم فقط A میزنی و به راحتی ضربه دشمن دفع میشه درجه سختی بازی هم CENTURION (سخت ترین درجه ای که اول بازی میشه انتخاب کرد) انتخاب کردم.بعد از کشتن دشمنان یک مسیر طی میکنی و یک CUTSCENES نشون داده میشه و بعد هم دوباره همون روند تکرار میشه و مراحل بازی هم کاملا خطیه ( البته فعلا دو مرحله بازی انجام دادم.).داستان بازی هم تو این دو مرحله ای که انجام دادم بد نبود
خانوداه marius به دست بربر ها کشته میشن و بعد احتمالا باید انتقام شونو بگیری و احتمالا وقایع دیگه ای که در طول بازی اتفاق میوفته (البته این صحنه کشته شدن تو بازی واقعا عجیبه موقعی که نشون داده میشه مادر و خواهر ماریوس کشته شدن.خود ماریوس هیچ عکس العملی نشون نمیده و فقط پدر ماریوس فریاد میزنه که تک تک دشمن هارو میشکم :| ).
فعلا زیاد بازی نکردم و باید بیشتر بازی کنم شاید روند گیم پلی بازی تغییر کنه:d

آخرین ویرایش:
بهرام منتظرم ببینم تو هم مثل سایر دوستان در جواب به این سوال که آیا Ryse رو بخریم یا نه میگی yes ؟:d

تا حالا شده فك و فاميل بيان خونتون بعد بخواي براي پسرخاله يا دختر دايي كلاس بزاري؟ در چنين حالتي ميتوني يك فروند رايز تهيه كني و show-off رديفي با اين بازي براي كنسولت بزاري همه بگن به به چه گرافيكي و اين مايه صحبتا.

ولي دركل بازي با سليقه ي آدم ها خيلي رابطه ي تنگاتنگي داره تو همه جاي دنيا قبل از اينكه يه بازي رو بخري اين امكان وجود داره بري تو بوث هاي مربوطه بازي كني بعد تصميم بگيري تو اين مملكت متاسفانه حتي اگه كنسول رو نو بخري باز كني ببيني خرابه دستت به هبچ جا بند نيست. اينه كه حتي اگه بهرام هم تاييد كنه بخري ممكنه خوشت نياد و يا تاييد نكنه و نخري و يه بازي رو كه ممكنه در شرايط عادي خيلي خوشت ميومده از دست داده باشي اينه كه من پيشنهاد ميكنم حتما خودت تصميم بگيري

- - -ویرایش - - -

منم بازی گرفتم(نخریدمش:d ) و با دید این که با یک بازی که قراره قدرت های موتور cry engine نشون بده بازی شروع کردم.گرافیک بازی واقعا عالی کار شده و حس یک بازی نسل بعدی کاملا منتقل میکنه و از بین بازی هایی که تا الان روی xbox one بازی کردم بهترین گرافیکو داره.محیط های بازی هم طراحی بسیار خوبی دارن و تنوع خوبی هم تا اینجا داشتن از اون طرف گیم پلی بازی اصلا خوب نیست کل کاری که باید انجام بدی 3 یا 4 ضربه به دشمن بزنی بعد با زدن RT وارد حالت execute میشه و با توجه به رنگی که نشون داده میشه X یا Y بزنی متاسفانه دشمن ها هم هیچ گونه چالشی ندارن و برای دفاع کردن هم فقط A میزنی و به راحتی ضربه دشمن دفع میشه درجه سختی بازی هم CENTURION (سخت ترین درجه ای که اول بازی میشه انتخاب کرد) انتخاب کردم.بعد از کشتن دشمنان یک مسیر طی میکنی و یک CUTSCENES نشون داده میشه و بعد هم دوباره همون روند تکرار میشه و مراحل بازی هم کاملا خطیه ( البته فعلا دو مرحله بازی انجام دادم.).داستان بازی هم تو این دو مرحله ای که انجام دادم بد نبود
خانوداه marius به دست بربر ها کشته میشن و بعد احتمالا باید انتقام شونو بگیری و احتمالا وقایع دیگه ای که در طول بازی اتفاق میوفته (البته این صحنه کشته شدن تو بازی واقعا عجیبه موقعی که نشون داده میشه مادر و خواهر ماریوس کشته شدن.خود ماریوس هیچ عکس العملی نشون نمیده و فقط پدر ماریوس فریاد میزنه که تک تک دشمن هارو میشکم :| ).
فعلا زیاد بازی نکردم و باید بیشتر بازی کنم شاید روند گیم پلی بازی تغییر کنه:d

تو تا اينجاي بازي رسيدي تا همنجا داستان رو ميدوني من اينقدر تريلراي بازي رو ديدم كل داستان دستم اومده ميخواي حوصله نداري تا تهش بري تا آخرشو واست تعريف كنم:d

بهرام منتظرم ببینم تو هم مثل سایر دوستان در جواب به این سوال که آیا Ryse رو بخریم یا نه میگی yes ؟:d
اگه قراره 60$ پول بدی 100% میگم نه.(نظر شخصی).کل بازی حداکثر 5 ساعت طول میکشه.
همین طور که قبلا گفتم گرافیک بازی واقعا بی نظیر و عالی کار شده ولی متاسفانه سیستم مبارزه ( Combat ) بازی خوب نیست.هیچ کمبو برای بازی در نظر گرفته نشده و در طول بازی واقعا خسته کننده میشه.دشمنان هم فقط تا آخر بازی درجه سلامتشون افزایش پیدا میکنه و هیچ چالشی ندارن.سیستم لول آپ هم فقط به آسون شدن بازی کمک میکنه.بخش مولتی پلیر هم با توجه به این که همون دشمنا و همون سیستم مبارزات داره واقعا ناامید کنندس و اصلا ارزشی نداره:| درباره داستان هم به نظر من قابل قبوله(هر چند عالی نیست) مخصوصا در اواسط بازی که یک چرخش داستانی داره و باعث جذاب شدن بازی میشه.در کل عنوان متوسطیه که اگر کمی روی سیستم مبارزاتش کار میشد به بازی خوبی تبدیل میشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or