Xbox Ryse: Son of Rome

درود

f4ff2bfd9618e34c1.png

در سایت کرایتک شمارش معکوس نمایش بازی Ryse که انحصاری XBOX ONE نشان داده شروع شده است.
از ویژگی های این بازی پشتیبانی از کینک در کنار کنترولر است.
زمان نمایش 10 ژوئن ... (در کنفراس خبری مایکروسافت).

Developer: Crytek Frankfurt

Publisher: Microsoft Studios

Platforms:
1a1dbad3cb9f630b1.png
Only

Gener: Hack and slash, action-adventure

Modes: Single-player, Multiplayer

Release dates: November 22, 2013

آخرین ویرایش:
فکر کنم متاش مثل کلیزون بشه. چیزی که من دیدم گیمپلی معمولی هست و اینکه هوش مصنوعی ایراد داره. رو easyبازی میکردن انگار.:d
متا همون 75اینا هست. زیر 70 بره دیگه باید در کرایتیک رو بست.:d یعنی کسی نیست اونجا پیشنهاد بده و هوش مصنوعی رو قویتر کنن؟؟؟؟؟:-/

فکر کنم متاش مثل کلیزون بشه. چیزی که من دیدم گیمپلی معمولی هست و اینکه هوش مصنوعی ایراد داره. رو easyبازی میکردن انگار.:d
متا همون 75اینا هست. زیر 70 بره دیگه باید در کرایتیک رو بست.:d یعنی کسی نیست اونجا پیشنهاد بده و هوش مصنوعی رو قویتر کنن؟؟؟؟؟:-/
مگه تکنیکال دمو ها هوش مصنوعی دارن که بخوان قوی تر بشن ؟ :-/ اینا اسکریپت شده هستن :-/

به نظر من بازی خیلی خوب در خواهد آمد و انشاالله متا هم قابل قبول خواهد بود. فضا و دوره که حرف نداره:d گرافیک هم حرف نداره:d گیم پلی هم بگم برای اونایی که میگن مثله ماست میمونه که تمام تریلر ها روی درجه آسان بودن (چون سازنده ها گفتن که رو درجه سختی بالا رنگی دور بدن دشمنا نمی آد و باید خودتون بفهمید که چه دکمه ای بزنید)(البته اگه درست یادم باشه:d) و قطعا رو درجه های بالاتر هوش دشمنا هم بیشتر خواهد شد. درکل به بازی خیلی امیدوارم:x.

دوستان واقعا شماها انقدر سطح توقعتون پایینه که به متای زیر 80 راضی هستید ؟
متاسفانه منتقدین به قابلیت های فنی دیگه نمره نمیدن ... و با کوچک ترین ایرادی کلی نمره کم میکنن ... الان همین کیلزون داره میره رو 50-60 ...

متاسفانه منتقدین به قابلیت های فنی دیگه نمره نمیدن ... و با کوچک ترین ایرادی کلی نمره کم میکنن ... الان همین کیلزون داره میره رو 50-60 ...
البته اگه من هم میخواستم بازی رو نقد کنم احتمالا طرفای 5-6 به بازی میدادم:d

ویرایش: قبل از اینکه کسی چیزی بگه بگم منظورم Ryse هست .

همون حسی که دیشب بهم میگفت Forza 5 میترکه داره بهم میگه Ryse همه رو حیرت زده میکنه :دی حالا نه اینکه متاش خیلی خفن بشه ولی حس میکنم از اون فاجعه ای که همه انتظار دارن خیلی بهتر میشه :دی امیدوارم همون جوری که در مورد Forza حسم درست بود، اینجا هم درست باشه :دی

حالا هی چیزی نمیگیم...:d
امیدوارم همون جوری که در مورد Forza حسم درست بود
امیدوارم متاش خیلی تخیلی نشه یهو، همین 85 اینجاها بشه راضیم
:biggrin1:
یعنی از لحاظ محتوا واقعا بازی مشکل داره، ولی خب یه سری چیزهای جدید به گیم پلی اضافه شده که بعضی هاش خیلی هم عالی هستن ولی خب محتوا واقعا مهمه. حالا این وسط اگهگیم پلی واقعا بدون نقص باشه میشه رو متای 88 تا 90 حساب کرد وگرنه احتمالا متاش همون85 اینجاها میشه نهایتا
---
به نظرم احتمال اینکه متا بین 82 تا 84 بشه خیلی زیاده !

Ryse هم اگه در حد Ride to hell نشه همه حیرت زده میشن زیاد نیاز به نشون دادن حرکات شاقه از طرف منتقدا نیست:d

حالا هی چیزی نمیگیم...:d

---

Ryse هم اگه در حد Ride to hell نشه همه حیرت زده میشن زیاد نیاز به نشون دادن حرکات شاقه از طرف منتقدا نیست:d
شما کامنت کارشناسی (:دی) دیشب من رو هم میاوردی بد نبود :دی خیلی واضح گفتم اگه بهم بگن متاش 83 هست خیلی خوشحال میشم، می بینی که همون 83 هم نشد :دی

شما کامنت کارشناسی (:دی) دیشب من رو هم میاوردی بد نبود :دی خیلی واضح گفتم اگه بهم بگن متاش 83 هست خیلی خوشحال میشم، می بینی که همون 83 هم نشد :دی
همینا تو چنته بود :d
حالا فورتزا که هیچی گذشت...بیا کامنت کارشناسیتو در مورد Ryse بده ببینیم :d

-----
همینجوری: یوروگیمر به جای son نوشته Fall :d پیام مخفی داره!

57922020024059808593.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or