Xbox Ryse: Son of Rome

درود

f4ff2bfd9618e34c1.png

در سایت کرایتک شمارش معکوس نمایش بازی Ryse که انحصاری XBOX ONE نشان داده شروع شده است.
از ویژگی های این بازی پشتیبانی از کینک در کنار کنترولر است.
زمان نمایش 10 ژوئن ... (در کنفراس خبری مایکروسافت).

Developer: Crytek Frankfurt

Publisher: Microsoft Studios

Platforms:
1a1dbad3cb9f630b1.png
Only

Gener: Hack and slash, action-adventure

Modes: Single-player, Multiplayer

Release dates: November 22, 2013

آخرین ویرایش:
Have You Seen Titanfall?

پ.ن: اوه Visual :دی

دیگه تو هم پیاز داغش را زیاد نکن :دی Titanfall کجاش گرافیک خیلی خوب داره ؟:دی حتی کسی را تو فرومهای دیگه ندیدم هایپش کنه . تا اینجا که واقعا یه گرافیک متوسط داره اینده میخواد چی بشه ؟ کاری ندارم :دی

دیگه تو هم پیاز داغش را زیاد نکن :دی Titanfall کجاش گرافیک خیلی خوب داره ؟:دی حتی کسی را تو فرومهای دیگه ندیدم هایپش کنه . تا اینجا که واقعا یه گرافیک متوسط داره اینده میخواد چی بشه ؟ کاری ندارم :دی
یعنی قضیه به این سادگی رو نگرفتی؟ :دی حداقل پ.ن رو درست بخون :دی
===
امیدوارم سایت ها در مورد بازی نامردی نکنن و یهو 3 و 4 بهش ندن :دی متای 70+ بشه من راضیم :دی

اون عکس آخریه خیلی خفن بود:دی

نمیدونم کسی دقت کرده یا نه. گرافیک بازی به اون تریلر اولیه Deep Down (که بعدا خالی بندی دراومد:دی) خیلی نزدیک شده! یه بار اون تریلر رو ببینید، بعد Story trailer این هم ببینید، تقریبا در یه حدن:دی

اون عکس آخریه خیلی خفن بود:دی

نمیدونم کسی دقت کرده یا نه. گرافیک بازی به اون تریلر اولیه Deep Down (که بعدا خالی بندی دراومد:دی) خیلی نزدیک شده! یه بار اون تریلر رو ببینید، بعد Story trailer این هم ببینید، تقریبا در یه حدن:دی
حالا شاید بعضی ها بگن دارم اغراق میکنم ولی بنظرم گرافیک Ryse تو بعضی مراحل (فقط بعضی جاها :d ) یه حالت عجیبی پیدا کرده که حتی Deep Down هم از لحاظ بصری اون حس و حال به آدم منتقل نمی کنه ! نورپردازی ، سایه ها ،افکت ها ، فـــیلتر های رنگ و غیره غیره خیلی با هم مچ شدن جوری که تصویر نهایی خیلی شبیه به CG شده !
64216232178736605994.jpg

40244832046694019182.jpg
91658970377257439532.jpg
این حذف کردن LOD هم بنظرم خیلی تصمیم عاقلانه ایی بود بین کات سین ها و گیم پلی کوچکترین تفاوتی دیده نمیشه !
90315058004398429155.jpg

82067524565022303557.png

طراح ارشد بازی ^
An hour and a half gave us enough time to beat almost half the chapters that make up the game, in other words we have little hope that our final verdict will sing a different song than this preview (at least without an end-game miracle or time spent in co-op). At this time, we can only tell you this: Don't buy an Xbox One for Ryse, because the chance that the game won't disappoint is low.
نظر این سایت بود!
Previews Xbox One : notre avis sur Forza Motorsport 5, Ryse, Dead Rising 3 et Killer Instinct - Jeuxvideo.fr

من 2-3 از ویدوهای گیم پلی که اخیرا اومدن رو دان کردم دیدم. این ویدئوها روی درجه Easy بودن دیگه؟ :-b آخه چیزی که من میدیدم انگار هیچ چالشی نداره بازی! :|

وضع این باشه متا نهایت 70 :d

من 2-3 از ویدوهای گیم پلی که اخیرا اومدن رو دان کردم دیدم. این ویدئوها روی درجه Easy بودن دیگه؟ :-b آخه چیزی که من میدیدم انگار هیچ چالشی نداره بازی! :|

وضع این باشه متا نهایت 70 :d
دقيقا مشكل اصلي بازي همين آسون بودنشه.اميدوارم روي easy باشن اين تريلر ها:|

اصلا من بعضا فکر میکنم اعصابم خورد میشه ! که بعضی از تغییرات خیلی کوچیک که میشد سریع هم انجام بشه میتونست دیدگاه گیم پلی را عوض کنه و این به فکر کرایتک نرسیده !
من ترجیح میدادم کرایتک به جای این که این فینشر ها که به صورت QTE و صحنه اهسته انجام میشه را کلا حذف میکرد و همین فینیشر ها را به صورت اتوماتیک در حین ضربات که به دشمن وارد میکردی به وصرت خودکار انجام میشد همون کاری که تو عناوینی مثل AC میبینیم ! باور کنید جذابیت گیم پلی حداقل 2 برابر میشد تازه برخوردهایی که سایتهابا بازی میکردند هم بهتر بود . این یکی هیچ کاری برای کرایتک نداشت و خیلی سریع میتونست این روند را تو بازی اضافه کنه یعنی حذف صحنه اهسته و بقیش اتومات !
مورد 2 که مثلا حرفه ای میشد کار کرد میشد این فینشر ها را به جای اینکه صحنه اهسته کنن در حین ضرباتی که به دشمن وارد میکردیم همین علامت های رنگی دور دشمنها ظاهر میشد که باید زود عکس العمل نشون میدادیم و دکمه مورد نظر را فشار میدایم ! یعنی بدون اینکه صحنه اهسته بشه بین ضربات این علائم رنگها ظاهر میشدند و سریع هم فینیشر ها را انجام میدادیم این یکی دیگه بازی را قشنگ حرفه ای میکرد و جذابیت را بجای 2 برابر 4 برابر میکرد :دی و همین یکی هم باز هیچ کاری برای تغییرات تو مبارزات برای کرایتک نداشت .
فقط من موندم چطوری به عقل کرایتک خطور نکرده بعضا داشتم تو سرم میکوبیدم کاش حداقل یه دسترسی داشتم اینها را یه چند ماه پیش به کرایتک پغام میدادم که شاید به فکر بیفتند :دیحالا قسمت بد ماجرا اینجاست که کاش حداقل همین سیستمی که هست پیداه کردید یه چند تا انیمیشن متفاوت تو وارد کردن ضربات اضافه میکردید یعنی همش این نمیشد که چپ و راست شمشیر را بکوبیم تو سر و صورت دشمن حداقل دوتا ضربات بالا و پایین و ...میزاشتید !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or