Xbox Ryse: Son of Rome

درود

f4ff2bfd9618e34c1.png

در سایت کرایتک شمارش معکوس نمایش بازی Ryse که انحصاری XBOX ONE نشان داده شروع شده است.
از ویژگی های این بازی پشتیبانی از کینک در کنار کنترولر است.
زمان نمایش 10 ژوئن ... (در کنفراس خبری مایکروسافت).

Developer: Crytek Frankfurt

Publisher: Microsoft Studios

Platforms:
1a1dbad3cb9f630b1.png
Only

Gener: Hack and slash, action-adventure

Modes: Single-player, Multiplayer

Release dates: November 22, 2013

آخرین ویرایش:
توضیح IGN درباره بازی:

اینا دیگه چقدر خنگن! یعنی نفهمیدن بازی یه تک دموی بدون A.I تو محیط محدود بدون تخریب پذیری و نهایتا دو سه تا کاراکتر تو صحنه بدون اکشن با دوربین اسکریپت شدس؟
واقعا جای تعجب داره! جوانان برومند ما تو بازی سنتر تو همون نگاه اول به این ترفند کثیف و استعماری پی بردن!
منکه میگم مایکروسافت پول داده!

اینا دیگه چقدر خنگن! یعنی نفهمیدن بازی یه تک دموی بدون A.I تو محیط محدود بدون تخریب پذیری و نهایتا دو سه تا کاراکتر تو صحنه بدون اکشن با دوربین اسکریپت شدس؟
واقعا جای تعجب داره! جوانان برومند ما تو بازی سنتر تو همون نگاه اول به این ترفند کثیف و استعماری پی بردن!
منکه میگم مایکروسافت پول داده!

مثلا خواستی متلک بگی؟؟:|

خوبه فقط از گرافیک بازی تعریف کرده .همین و بس . لااقل یکم از گیم پلی بازی تعریف میکرد تا گندی که دیروز گیم اینفورمر به هیکل بازی زد یکم کمتر میشد .

البته این گرافیک رو هم خیلی بهش امیدوار نباشید

فقط من فکر می کنم شبیه جواده یا شما هم فکر می کنید شبیه جواده؟ :| :d

- - -ویرایش - - -

خوبه فقط از گرافیک بازی تعریف کرده .همین و بس . لااقل یکم از گیم پلی بازی تعریف میکرد تا گندی که دیروز گیم اینفورمر به هیکل بازی زد یکم کمتر میشد .

خوب حالا چرا خودت رو اذیت میکنی؟ باشه خوب امیدوار نیستیم، گریه نداره که :d

متلک!؟ Factـه! باورکن!
یعنی میخوای بگی از گندی که OPM (مجله رسمی پلی استیشن) به Knack زده بدتره!!؟؟

الان همه امیدمون از دست رفت =((

34961880908688318462.gif

- - -ویرایش - - -

یه Preview مثبت دیگه از Examiner

Fortunately, after a playing an early mission in the game and experiencing first hand what the game was all about, I quickly decided that this was one of the launch games that would be on my must-have list.

http://www.examiner.com/article/preview-ryse-son-of-rome

متلک!؟ Factـه! باورکن!
یعنی میخوای بگی از گندی که OPM (مجله رسمی پلی استیشن) به Knack زده بدتره!!؟؟

الان همه امیدمون از دست رفت =((

34961880908688318462.gif

- - -ویرایش - - -

یه Preview مثبت دیگه از Examiner

Preview - Ryse: Son of Rome - National Game Industry | Examiner.com

ببخشید داداش. من یه مدتی از فروم ها دور بودم یادم نبود یه جماعتی هستن که نمیشه باهاشون بحث کرد . خوش باشید با این شاهکار فراقرنی کرایتک

بچه ها من یه دو تا ویدئو گیم پلی دیگه از Ryse دیدم واقعا گیم پلی بدی نداره.گرافیکش که بی نظیره . من از گیم پلی اش نا امید شده بودم اما با دیدن ویدئو های جدید خیلی امیدوار شدم.حالا دیگه فقط منتظر متای بازی میمونم و متاش خوب باشه حتما میگرم این بازی رو:)

حالا شاید بازی واقعا ضعیف باشه ولی به نظرم منتقد GI دیگه زیادی جوگیر شده :دی البته خب نظرش رو گفته و مسلما نظرش هم قابل احترامه ولی چون طرف گفته حاضر نیست 60 دلار بابت بازی بده پس لابد نقدش رو دادن یکی دیگه وگرنه این بخواد نقد کنه بالای 4 نمیده به گمونم :دی

حالا شاید بازی واقعا ضعیف باشه ولی به نظرم منتقد GI دیگه زیادی جوگیر شده :دی البته خب نظرش رو گفته و مسلما نظرش هم قابل احترامه ولی چون طرف گفته حاضر نیست 60 دلار بابت بازی بده پس لابد نقدش رو دادن یکی دیگه وگرنه این بخواد نقد کنه بالای 4 نمیده به گمونم :دی

به نظرم که مایکرو هیتر بوده طرف چون واقعا بازی شاید ضعف هایی داشته باشه اما نه به این شدت که یارو میگه/:)

Summing up, our opening hands on time with Ryse: Son of Rome left us very impressed. The game brims with potential, featuring what appears to be a subtly deep brawler combat mechanic that's balanced with strategic squad command elements. Add to this its awesome graphics and we can't wait to have some more time with the bloody Roman fighter
Ryse: Son of Rome on Xbox One hands-on review- The Inquirer

Ryse is a great game
Ryse could be the game that convinces you to buy an Xbox One
Ryse: Son of Rome could be the first system selling Xbox One title
While I only played a short portion of Ryse, what I experienced has me very excited for the game
http://o.canada.com/technology/gaming/preview-xbox-one-is-promising-and-ryse-is-a-great-game/

متا از 65 رفت رو 75 :-/ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or