Xbox Ryse: Son of Rome

درود

f4ff2bfd9618e34c1.png

در سایت کرایتک شمارش معکوس نمایش بازی Ryse که انحصاری XBOX ONE نشان داده شروع شده است.
از ویژگی های این بازی پشتیبانی از کینک در کنار کنترولر است.
زمان نمایش 10 ژوئن ... (در کنفراس خبری مایکروسافت).

Developer: Crytek Frankfurt

Publisher: Microsoft Studios

Platforms:
1a1dbad3cb9f630b1.png
Only

Gener: Hack and slash, action-adventure

Modes: Single-player, Multiplayer

Release dates: November 22, 2013

آخرین ویرایش:
تو مصاحبه eurogamer با استودیو هایی که دارن روی One انحصاری میسازن، یه همچین چیزی Crytek تو جواب سوال eurogamer داده:

You're saying that, but do you think that's a reality? Is that genuinely possible on Xbox One, to do 10,000 AI?

P J Esteves: Technically it's possible. It is possible. You could do it. It makes total sense. You have a bunch of really high-end PCs on the cloud computing stuff. It's just a matter of having the right engine and renderer to actually pull it off.

کلا گیم پلی بازی اصلا رضایت بخش نیست( البته برای یک بازی نسل بعدی ) من دو دل بودم که این بازی رو بگیرم یا نه که دیگه تصمیمم روی نه فیکس شد. فقط امیدوارم متای بازی ضعیف نشه که برای کنسول XO خوب نیست.

کلا گیم پلی بازی اصلا رضایت بخش نیست( البته برای یک بازی نسل بعدی ) من دو دل بودم که این بازی رو بگیرم یا نه که دیگه تصمیمم روی نه فیکس شد. فقط امیدوارم متای بازی ضعیف نشه که برای کنسول XO خوب نیست.

از آواتارت مشخصه!:d ( kidding )

-------------------------------------------------
ولی منم با دیدن این تریلر کاملا به این نتیجه رسیدم که بازی های crytek فقط گرافیک دارن و شاید گیم پلی اشون خیلی هم بد نباشه. ولی بازی های دیگه ای با گیم پلی بهتر داریم.

از آواتارت مشخصه!:d ( kidding )

-------------------------------------------------
ولی منم با دیدن این تریلر کاملا به این نتیجه رسیدم که بازی های crytek فقط گرافیک دارن و شاید گیم پلی اشون خیلی هم بد نباشه. ولی بازی های دیگه ای با گیم پلی بهتر داریم.

:dخب این مربوط میشد به قبل از دیدن این گیم پلی، امشب میزنم تو کار آواتار جدید:d

برای شما گفتن این حرف راحته چون فن ماکرویی. این یکی نشد 4-5 تای دیگه هستن.
منتها من که فن سونیم فقط 2 تا دلیل داشتم برا خرید وان که یکیش این بازی بود و اونیکی کوانتوم.
خوب اینکه پر پر شد. نه که کلید زدن ایراد داشته باشه . گیم پلی و داستانهای کرایتک منو جذب نمیکنن.
خیلی به این بازی امید داشتم.:mad:

برای شما گفتن این حرف راحته چون فن ماکرویی. این یکی نشد 4-5 تای دیگه هستن.
منتها من که فن سونیم فقط 2 تا دلیل داشتم برا خرید وان که یکیش این بازی بود و اونیکی کوانتوم.
خوب اینکه پر پر شد. نه که کلید زدن ایراد داشته باشه . گیم پلی و داستانهای کرایتک منو جذب نمیکنن.
خیلی به این بازی امید داشتم.:mad:
حالا فعلا منتظر بمونیم ببینیم نمره هاش چی میشه.من هنوز 10 درصد به این بازی امید دارم:dمتاش زیر 80 شد دورشو کامل خط می کشیم:d

یه نقد خیلی مثبت از بازی از گیم پلی هم راضی بوده:
"The executions are really dynamic and impressive, adding to the visual treat, both for the player and for spectators. That's one thing that Ryse really delivers: fun for the casual observer. It's a game where people will stop and watch because of those cinematic next-gen visuals, but also because there's plenty going on all the time".

"Meat and potatoes works for us and we're left feeling hungry for more. Ryse: Son of Rome is a stunning-looking launch title for Xbox One, with exhilarating combat to match."

"If this next-gen, we're happy to sign up to the XIV legion right away."

Pocket-lint

Ryse: Son of Rome preview: Playing Crytek's vision of next-gen gaming - Pocket-lint

- - -ویرایش - - -
اینم یکی دیگه
Instead it’s a fun, engaging, brutally violent hack and slasher with a decent combat system and the best visuals I’ve seen on a console. Yet it’s not without its problems.

http://www.xbox360achievements.org/...nds-on-Preview---Are-We-Not-Entertained-.html

خب بعد از دیدن ویدیو های جدید میتونم بگم آره، تحت تاثیر قرار گرفتم!!:دی اونی که روی پل داشتن میجنگیدن واقعا از تصورم خارج بود واسه یه عنوان لانچ! مایکروسافت جای این همه هزینه واسه انجین اختصاصی واسه استودیوهاش، همه رو یه دوره میفرستاد زیر دست Cevat تا چم و خم کار با CryEngine رو یاد بگیرن بیشتر براش به صرفه بود!!:دی یعنی این اول نسل اینجوریه، وسطای نسل بهینه تر بشه چی میخواد از توش در بیاد؟:دی
نمیدونم چرا یه حسی بهم میگه Crytek یه بازی انحصاری دیگه هم برا مایکروسافت میسازه!!:دی نمیدونم این حس از کجا میاد ولی بعد از معرفی Kingdoms این حس در من بوجود اومد و الان بیشتر شد!:دی

Epic هم UE4ـش در حد CryEngine مچ باشه با XOne دهن مهن همه سرویسه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or