Ryse و قابلیت پشتیبانی از کنترل های معمولی

• Thread starter Thread starter Terova
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    ryse

Terova

No Trolls
کاربر سایت
codename_kingdoms.jpg

E3 سال 2010 بود که ماکروسافت پرده از یک بازی انحصاری جدید شرکت Crytek با کد نام Kingdoms برداشت و بعد از یک سال در کنفرانس E3 سال جاری ما شاهد یک نمایش از این بازی بودیم که اسم اصلی بازی را Ryse عنوان میکرد. نمایشی که بدون هیچ مقدمه ای شروع شده بود یک بازی هاردکور کینکت را مشخص میکرد..

با دیدن آن تریلر همه تصور میکنن که شاهد یک عنوان اختصاصی کینکت هستیم و این برای کسانی که قصد استفاده از کنترل پد استاندارد را دارند اصلا خوش آیند نیست..
در همین رابطه فیل اسپنسر رئیس بخش گیم ماکروسافت طی مصاحبه ای مشخص میکند که Ryse یک بازی اختصاصی کینکت نیست و میتواند مثل بازی های کلاسیک از کنترل پد هم پشتیبانی کند..

سایت XBOX نیز این عنوان را دربین بازی های کلاسیک خود قرار داده ولی هنوز اطلاعات دقیقی از بازی منتشر نشده و به نظر میرسد این یک بازی Only Kinect نیست..

منبع

• Like
Reactions: DRIVER and Kasra-M
E3 2009 بود فک کنم ، اون خانواده ای که داشتن با هم دیگه یه بازی Racing برا Kinect بازی میکردن ، تو خواب هم نمیتونی اون کارو دسته جمعی انجام بدی :))
ببخشید چرا نمیشه؟ خوبه که الآن کینکت اومده و همه میدونیم که میشه! جالبیش اینه که اون ویدئو برعکس اظهار نظر های خیلی از افراد خوشحال (از جمله کیج) 95% درست! بود. حتی اون اسکن کردم اسکیت بورد هم الآن توی Kinect Fun Labs همون کار انجام میشه!

الان کینکت Joy Ride هم 2 نفره میشه هم بصورت نشسته بازی کرد کجای این تعجب برانگیز هست و خنده داره؟
امیر خودت رو ناراحت نکن الان مث اینکه
Here Comes The Pain...............Again!!!

واقعا بدبخت ماكروسافت نميدونه چيكار بايد بكنه؟

مياد ميگه Pad ساپورت نميشه ميگن همه چيز شد فقط Kinect (من الجمله خودم:d)

مياد ميگه ساپورت ميشه ميان ميگن پول پرست هستش.

در مورد كينكت و تكنولوژي اون هم هر كي كنفرانس E3 رو ببينه ميفهمه كه واقعا ديگه هركاري بگي از اين دستگاه بر مياد.

والا با چیری که تو E3 نشون دادن فکر نکنم کسی بدون کینکت بازیش کنه!عالی بود نمایش کینکتش!فقط اگر راه رفتن هم با خودمون باشه دیگه تمومه!
پ.ن:بچه ها Ryse معنی می ده؟آخه هیچ جا معنیشو پیدا نکردم!فکر کنم همون Rise بودن و کرایتک مثل Crysis(که املای اصلش Crisis به معنای بحران هست)i رو عوض کرده و y گذاشته.
فکر کنم مثل همون باشه چون هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم از شب معرفی تو کف معنی اسمش هستم حتی زبان ها مختلف را هم امتحان کردم فکر کنم همون Rise باشه شده Ryse:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or