Ryse و قابلیت پشتیبانی از کنترل های معمولی

• Thread starter Thread starter Terova
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    ryse

Terova

No Trolls
کاربر سایت
codename_kingdoms.jpg

E3 سال 2010 بود که ماکروسافت پرده از یک بازی انحصاری جدید شرکت Crytek با کد نام Kingdoms برداشت و بعد از یک سال در کنفرانس E3 سال جاری ما شاهد یک نمایش از این بازی بودیم که اسم اصلی بازی را Ryse عنوان میکرد. نمایشی که بدون هیچ مقدمه ای شروع شده بود یک بازی هاردکور کینکت را مشخص میکرد..

با دیدن آن تریلر همه تصور میکنن که شاهد یک عنوان اختصاصی کینکت هستیم و این برای کسانی که قصد استفاده از کنترل پد استاندارد را دارند اصلا خوش آیند نیست..
در همین رابطه فیل اسپنسر رئیس بخش گیم ماکروسافت طی مصاحبه ای مشخص میکند که Ryse یک بازی اختصاصی کینکت نیست و میتواند مثل بازی های کلاسیک از کنترل پد هم پشتیبانی کند..

سایت XBOX نیز این عنوان را دربین بازی های کلاسیک خود قرار داده ولی هنوز اطلاعات دقیقی از بازی منتشر نشده و به نظر میرسد این یک بازی Only Kinect نیست..

منبع

• Like
Reactions: DRIVER and Kasra-M
اونوقت از یه تریلر که معلوم نیست In Game Footage هست یا نه ، یا پری رندر هست و حتی ذره ای گیم پلی نداشت از کجاش فهمیدی گرافیکش بالاست و گیم پلی عجیبی داره ؟ :d

پ.ن: اون بدبخت هایی که تو دمو بازیشون میزنن In Game Engine هم ما با صراحت از گرافیکش حرف نمیزنیم :d
پ.ن2: تازه اگه یه بازی On Rail مسخره نباشه ، با وجود اول شخص بودنش !! :d
فکر کنم قبلا کرایتک ثابت کرده که تو گرافیک یکه تازه ! غیر اینه؟
خوب اون پسره که داشت بازی میکرد پس چی بود؟ چغندر نبود که؟:d خوب گیم پلی بازی تو همین مایه هاست دیگه. درباره خشونتش هم که خودشون گفتن شما میتونید دشمنا رو تیکه تیکه کنید.
اصلا بیخیال ! :d بازی به نظر جالب میاد:d

اونوقت از یه تریلر که معلوم نیست In Game Footage هست یا نه ، یا پری رندر هست و حتی ذره ای گیم پلی نداشت از کجاش فهمیدی گرافیکش بالاست و گیم پلی عجیبی داره ؟ :d
بنده خدا گفت اون چیزی که من دیدم :دی اون چیزی هم که من دیدم واقعا گرافیکش عالی بود، حالا In Game بود یا In Engine یا CG یا هر چیزی دیگه :دی در ضمن اون آخرهای تریلر یه نفر داشت بازی می کرد به گمونم :دی

lol تریلر کینکت خیلی از بازیها در حد بارسلونا به نظر میرسه ؛ ماحصل هم تکلیفش روشنه ...
میشه با ذکر مثال مشخص کنی این تریلرهای بارسلونایی رو؟ :دی

فکر کنم قبلا کرایتک ثابت کرده که تو گرافیک یکه تازه ! غیر اینه؟
خوب اون پسره که داشت بازی میکرد پس چی بود؟ چغندر نبود که؟:d خوب گیم پلی بازی تو همین مایه هاست دیگه. درباره خشونتش هم که خودشون گفتن شما میتونید دشمنا رو تیکه تیکه کنید.
اصلا بیخیال ! :d بازی به نظر جالب میاد:d
اره ثابت کرده تو زمینه ی گرافیکی خیلی شاخه ولی خب این چیزی که نشون دادن به احتمال 99 درصد CG بوده . اون اخرش هم که دوربین ایزومتریک میاد پایین و یه فایت رو نشون میده ، کاملا معلومه که تصویر پری رندر شده هست و گیم پلی بازی نیست .
بنده خدا گفت اون چیزی که من دیدم :دی اون چیزی هم که من دیدم واقعا گرافیکش عالی بود، حالا In Game بود یا In Engine یا CG یا هر چیزی دیگه :دی در ضمن اون آخرهای تریلر یه نفر داشت بازی می کرد به گمونم :دی
به نظر من هم CG خیلی از بازیها بسیار زیباست اما وقتی داخل بازی میری میبینی چی میشه ! Driv3r که یادت نرفته !! :d اون که کاملا مشخص بود الکی هست اون یارو ! :|

میشه با ذکر مثال مشخص کنی این تریلرهای بارسلونایی رو؟ :دی
E3 2009 بود فک کنم ، اون خانواده ای که داشتن با هم دیگه یه بازی Racing برا Kinect بازی میکردن ، تو خواب هم نمیتونی اون کارو دسته جمعی انجام بدی :))

تصویر پری رندر شده هست و گیم پلی بازی نیست .

اره وقتی گرافیک خیلی بالا میشه میشه همون CG :دی شوخی ! :دی حالا من خودم شک دارم که اون چی بود گرافیک خود بازی یا CG بودو . ...............؟ حالا بحثش جدا تا یه تریلر درست و حسابی ازش نیاد نمیشه قضاوت کرد .

ولی گیم پلی دیگه هرچی باشه همونه چون با کینکت خیلی راحت میشه اون کارها را کرد . طرف از دست چپش به عنوان سپر استفاده میکرد که فوق العاده بود اون صحنش و بعد دستش را پرت کرد شمیر رفت تو کلش :دی این نشون میده که واقعا چنین بازی هایی را میشه رو کینکت اورد و فوق العاده هم کارایی داشته باشه .
غیر اینه ؟:دی

به نظر من هم CG خیلی از بازیها بسیار زیباست اما وقتی داخل بازی میری میبینی چی میشه ! Driv3r که یادت نرفته !! :d اون که کاملا مشخص بود الکی هست اون یارو ! :|
به نظر من که الکی نبود :دی گیم پلی قراره اون شکلی بشه، حالا بستگی به این داره که کرایتک ار پسش بر میاد یا نه که به نظر نمیاد کرایتک همچین شرکت دست و پا بسته ای باشه :دی

E3 2009 بود فک کنم ، اون خانواده ای که داشتن با هم دیگه یه بازی Racing برا Kinect بازی میکردن ، تو خواب هم نمیتونی اون کارو دسته جمعی انجام بدی :))
دقیق یادم نمیاد کجا را میگی ولی همین امسال قراره Forza 4 با قابلیت پشتیبانی کامل از کینکت به بازار بیاد :دی در ضمن از همون اول هم کل تبلیغات کینکت بر مبنای بازیهای 2 نفره بوده، دست جمعی دیگه چه صیغه ای هست؟ :دی

وقتی بازی با کرای انجین ساخته میشه یعنی اینکه از نظر گرافیک مشکلی نداره و به احتمال 99.9% با یه بازیه فک انداز طرف هستیم اگه با کنترلر معمولی هم بشه بازی کرد که دیگه نور علی نور میشه بدون شک با یه بازیه شاخ طرف هستین پس سعی نکنین بزنین تو سر مال که بعدا پشیمونی سودی نداره :d

نیما جان اول یه جرعه اب خنک میل کن تا صحبت کنیم ( شوخی ) :d

ببین وافعا این کارها با کینکت انجام شدنی هستش! احتیاجی هم به on rail نیست ! کافیه تریلر بازی ron که اونم اول شخص رو ببینی که چه جوری میشه با کینکت حرکت کرد

من خودم هم move داشتم هم kinect و به جرات میتونم بگم کینکت حتی توی بازی های هاردکور هم میتونه move رو کنار بزنه !

اره ثابت کرده تو زمینه ی گرافیکی خیلی شاخه ولی خب این چیزی که نشون دادن به احتمال 99 درصد CG بوده . اون اخرش هم که دوربین ایزومتریک میاد پایین و یه فایت رو نشون میده ، کاملا معلومه که تصویر پری رندر شده هست و گیم پلی بازی نیست .

forza 4 الان چغندره؟
چرا عصبانی می شی حالا؟من کلا از کرایسیس بدم میاد.اینی که گفتم هم یه جا خودنه بودم.حالا مثل اینکه اشتباه کردم!کسی هست بگه این ryse یعنی چی؟

اره وقتی گرافیک خیلی بالا میشه میشه همون CG :دی شوخی ! :دی حالا من خودم شک دارم که اون چی بود گرافیک خود بازی یا CG بودو . ...............؟ حالا بحثش جدا تا یه تریلر درست و حسابی ازش نیاد نمیشه قضاوت کرد .
خاب منم همینو میگم دیگه :d بزارین یه in engine Footage ازش بیاد بعد در مورد گرافیکش نظر بدین ! تازه تو خودت اینهمه فوتیج BF3 به این کار درستی اومده هنو در موردش نظر نمیدی !! :d

ولی گیم پلی دیگه هرچی باشه همونه چون با کینکت خیلی راحت میشه اون کارها را کرد . طرف از دست چپش به عنوان سپر استفاده میکرد که فوق العاده بود اون صحنش و بعد دستش را پرت کرد شمیر رفت تو کلش :دی این نشون میده که واقعا چنین بازی هایی را میشه رو کینکت اورد و فوق العاده هم کارایی داشته باشه .
غیر اینه ؟:دی
البته من نمیگم حرفت درست نیست ها ، من فقط در جواب اون دوستمون که گفت گیم پلیش عجیبه و باحاله و ... :d اینا ! گفتم هنوز که GP بازی رو نشون ندادن ، بالاخره اینی که نشون دادن هم که گیم پلی نبود ! بیشتر یه کات سین سینماتیک بود !

دقیق یادم نمیاد کجا را میگی ولی همین امسال قراره Forza 4 با قابلیت پشتیبانی کامل از کینکت به بازار بیاد :دی در ضمن از همون اول هم کل تبلیغات کینکت بر مبنای بازیهای 2 نفره بوده، دست جمعی دیگه چه صیغه ای هست؟ :دی
بابا همون که تو E3 ای که کینکت رو رونمایی کردن ، بابائه و ننه و دخمل پسره داشتن یه F1 بود فک کنم بازی میکردن ، بابائه چرخ ها رو عوض میکرد و دختره با دستش رانندگی میکرد ...:d یه ویدئو بود که برا رونمایی کینکت نشون دادن .

حالا شاید Forza 4 بتونه در اون حد ظاهر بشه چون من گیم پلیشو با کینکت ندیدم !

نیما جان اول یه جرعه اب خنک میل کن تا صحبت کنیم ( شوخی ) :d

ببین وافعا این کارها با کینکت انجام شدنی هستش! احتیاجی هم به on rail نیست ! کافیه تریلر بازی ron که اونم اول شخص رو ببینی که چه جوری میشه با کینکت حرکت کرد

من خودم هم move داشتم هم kinect و به جرات میتونم بگم کینکت حتی توی بازی های هاردکور هم میتونه move رو کنار بزنه !
من همیشه اب خنک کنار دستم هست ، چون تو BC وقتی بعضی کامنت ها رو میخونی ، بهترین چیز دنیا اب خنک هست وقتی که مخت داغ میکنه !! :d

من میگم اصلا شاید این بازی On Rail باشه ! البته فک نکنم اینجوری باشه چون تو همین خبر هم میگه که بازی از کنترلر استاندارد هم پشتیبانی میکنه !

البته امیدوارم اینطور باشه و تو هاردکور هم عالی باشه ، هرچند من نه Move دارم و نه کینکت و نه علاقه ای به خریدنشون !! با همین کنترلر های دیفالت کنسول خیلی بیشتر لذت میبرم ! ( حالا اگه بعدا خریدم نیاین این پستم رو که بوکمارک کردین بزنین تو سرم :d )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or