Ryse به اندازه ور رفتن با گوشی موبایلتان بشما لذت خواهد داد

• Thread starter Thread starter benjohn
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

نظرتان در مورد رایز چیست؟

• عالیست

رای‌ها: 22 20.8%
  • یک آشغال به تمام معناست

رای‌ها: 23 21.7%
  • گرافیکش خوب است اما گیم پلی خوبی ندارد

رای‌ها: 45 42.5%
  • متوسط است

رای‌ها: 16 15.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    106

benjohn

کاربر سایت
[FONT=&amp]لانچ کنسولهای نسل بعد بسیار نزدیک است همه در عطش دانستن در موردشان میسوزیم بازار ارزیابی بازی های انحصاری هم داغ داغ است خبر نگار گیم اینفورمر گویا دستش به یکی از انحصاری های مایکروسافت رسیده و از تجربیاتش میگوید:

اگر سریال لاست را دیده باشید شخصیت دزموند را به خاطر دارید. این شخصیت سابقا راهبی بود که تصادفا پایش به جزیره باز شده بود و چند مدتی تمام کارش این بود که شماره ای را در کامپیوتر وارد کند یعنی مرتب کلیدهای کیبرد را فشار دهد. دقیقا زمانی که داشتم دموی رایز را بازی میکردم احساس دزموند را داشتم. بعد از دو ساعت بازی با کنسول مایکروسافت حسم بیشتر شبیه دزموند بود تا کسی که بازی میکند.[/FONT]

images

[FONT=&amp]قصد مایکرو سافت و کرایتک روشن است میخواهند زمان لانچ یک بازی پر خرج اکشن و حماسی داشته باشند که گرافیک نسل بعدی داشته باشد. بدون شک گرافیک رایز زیباست اما این تنها داراییش است. بعد از روایت یک داستان کلیشه ای وارد بازی میشوید که شامل گیم پلی بسیار ابتدایی است. گرچه سعی میکند که گیم پلی ژرفی ارائه کند نتیجه هر چه هست ژرف و عمیق نیست.[/FONT]​
[FONT=&amp]واقعا امیدوارم در مراحل بعدی با دشمنان چغرتری روبرو شویم اما آنچه من مواجه شدم هزاران دشمن بود که کشتنشان به اندازه شماره گرفتن با گوشی سخت مینمود. تمامی حملات شامل زدن دکمه ی ضربه میشد بعد باید دشمن را هل میدادید بعد دوباره اینکار را ادامه میدادید تا به اندازه ی کافی ضعیف شود. بعد از این مرحله دشمن به رنگ خاصی در می آید شما باید دکمه ی همرنگ را روی دسته فشار دهید بعد هم کار تمام است ماریوس دشمن را از پای در می آورد.

images

[/FONT]
[FONT=&amp]خیلی ساده و قبل پیش بینی است. بعد سعی کردم ببینم آیا میتوان با یک دست بازی کنم. دست چپم را بکلی از روی کنترولر برداشتم خیلی راحت توانستم راهم را از میان صد ها دشمن باز کنم و بازی را پیش ببرم گویا کرایتک این بازی را برای معلولین ساخته است.[/FONT]​
[FONT=&amp]وقتی میخواستم بازی را شروع کنم هیجان زده بودم میدانستم این بازی توسط تیم با استعدادی به نام کرایتک ساخته میشود میدانستم بر اساس ویدئو هایی که دیده بودم گرافیک زیبا خواهد بود خود را برای شگفت زده شدن آماده کرده بودم. اما انتظار نداشتم پس از گذشت ده دقیقه آرزو کنم ای کاش اینجا نبودم و موقعیت فرار پیش می آمد حتی امید داشتم که پس ازگذشت زمان گیمپلی کمی جذاب تر شود اما بازی به من ثابت کرد که پس از لانچ کنسول مایکروسافت 60 دلار در جیبم باقی میماند و پس انداز میشود[/FONT]

آخرین ویرایش:
یا الله یکی منو بگیره ترکیدم از خنده=))
بارها به این شیفتگان راه مایکرو گفتم این بازی چیزی به نام گیم پلی نداره،گوش نمیکنن که.;;)

It’s so basic and predictable, I began testing to see if I could get past most combat situations with one hand. With my left hand completely off the controller, I was able to slice and dice through tons of enemies simply by inputting the same sequence ad nauseum
با یه دست کنترلر رو گرفته دستش دشمنا رو میکشته؟ عالیه ! مثلا با یه دست فنجون قهوه رو میگیری دستت و روی مبل میشینی و از تلویزیون چند مترفاصله میگیری
و با دست دیگه بازی میکنی ;;) دیگه چی میخوای؟

[FONT=&amp]اما انتظار نداشتم پس از گذشت ده دقیقه آرزو کنم ای کاش اینجا نبودم و موقعیت فرار پیش می آمد حتی امید داشتم که پس ازگذشت زمان گیمپلی کمی جذاب تر شود اما بازی به من ثابت کرد که پس از لانچ کنسول مایکروسافت 60 دلار در جیبم باقی میماند و پس انداز میشود[/FONT]
ای بابا ادم 10 دقیقه با باقالی یه قول دو قول بازی کنه اینجوری نابود نمیشه...

- - -ویرایش - - -

من فکر کنم
سونی پول داده ...به کرایتک که از ماکروسافت پول بگیره بازی رو بد بسازه واسه xo

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: MEHRDAD.F
خیلی ساده و قبل پیش بینی است. بعد سعی کردم ببینم آیا میتوان با یک دست بازی کنم. دست چپم را بکلی از روی کنترولر برداشتم خیلی راحت توانستم راهم را از میان صد ها دشمن باز کنم و بازی را پیش ببرم
گویا کرایتک این بازی را برای معلولین ساخته است
.

این تیکش خدا بود =))
جای فرخ خالیه تو این تاپیک :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or