Runaway 3

از اونجایی که من یکی از طرفدارای پرو پا قرص سری بازی های ادونچر Runaway هستم تاپیک بحث در مورد نسخه سومش را که به تازگی اومده می زنم ...
در این تاپیک علاوه بر بحث در مورد این بازی اگر جاییش گیر کردیم با کمک همدیگر جلو می ریم ...
این هم کاور بازی :

a667ba7912.jpg

دوستانی که اصلا اسم این بازی هم به گوششون نخورده اگر اهل سبک ادونچر هستید پیشنهاد می کنم نسخه 1 و 2 را اول تموم کنید بعد بیاید سراغ این ... بدون شک از این بازی زیبا لذت می برید ...

شما اون قسمت construction site را رفتی اونجا اگر درست یادم باشه یه اره برقی بود ...( البته حافظه خراب من ممکنه اشتباه کنه)
اگر اونجا نبود تو اتاق کار اون دختره هست که باز اسمش را الان یادم نیست ( همون مو طلایه که لهجه کانتری داره)

این راهنما را هم بخون خیلی از مشکلاتت را حل می کنه

http://www.techarena.in/guide/19384-runaway-twist-fate-walkthrough.htm

عزيز توي مرحله دوم جايي كه هر دوتا پير مرد هستند كه يكيشون نشسته و يكيشون ايستاده...
به محضي كه به اون ايستاده نزديك ميشي كيفش رو بر ميداره و تابلويي كه دست گرفته ميذاره زمين
حالا ما تابلوها رو عوض كرديم ولي آبجكت بازي اينه كه بايد با چاقو بند چرمي كيف رو بايد ببري اما پيرمرده نميذاره اصلا به كيفه نزديك بشي...
چكار بايد بكنم؟؟؟:biggrin1:

عزيز توي مرحله دوم جايي كه هر دوتا پير مرد هستند كه يكيشون نشسته و يكيشون ايستاده...
به محضي كه به اون ايستاده نزديك ميشي كيفش رو بر ميداره و تابلويي كه دست گرفته ميذاره زمين
حالا ما تابلوها رو عوض كرديم ولي آبجكت بازي اينه كه بايد با چاقو بند چرمي كيف رو بايد ببري اما پيرمرده نميذاره اصلا به كيفه نزديك بشي...
چكار بايد بكنم؟؟؟:biggrin1:
شما تابلویی که خودت داری را روش باید با ماژک بنویسی atlanta اگر اشتباه نگفته باشم ( این همونجاییه که اون پیرمرد که نشسته توهم زده داره می ره ! )
بعد تابلو بده به یارو دمو می شه اون موقع برو سراغ کیف ...

توي راهنما نوشته بايد روي تابلويي كه از توي قفسه برميداري بنويسي Ranchea bachola
يه اينطور چيزي... بعدش اين تابلو رو كه نوشتي با تابلويي كه پيرمرده دستشه و روش نوشته ATLANTA عوض كني
من عوضش كردم ولي حالا گير كردم...
شما ميگي تابلويي كه خودم برداشتم روش بنويسم آتلانتا ولي اوني كه از همون اول دست پيرمرده هست روش نوشته آتلانتا ما بايد جاش رو عوض كنيم;)

توي راهنما نوشته بايد روي تابلويي كه از توي قفسه برميداري بنويسي Ranchea bachola
يه اينطور چيزي... بعدش اين تابلو رو كه نوشتي با تابلويي كه پيرمرده دستشه و روش نوشته ATLANTA عوض كني
من عوضش كردم ولي حالا گير كردم...
شما ميگي تابلويي كه خودم برداشتم روش بنويسم آتلانتا ولي اوني كه از همون اول دست پيرمرده هست روش نوشته آتلانتا ما بايد جاش رو عوض كنيم;)

آره گفتم که من چون یه شب تا صبح وقت گذاشتم چون پشت سر هم شد دیگه این جزییات یادم نموند

سلام.

من تو مرحله دوم گیر کردم. اونجا که مورسیه لگو رو میفرسته تو کانال و در رو هم باز میکنه، دیگه نمیدونم که باید چه کار کنم؟
دقیق تر بگو یکم از قبلش بگو که بدونم کجایی ... از help بازی کمک گرفتی مشکلت حل نشد ؟

دقیق تر بگو یکم از قبلش بگو که بدونم کجایی ... از help بازی کمک گرفتی مشکلت حل نشد ؟
بله. از HELP کمک گرفتم . نشد.

الان تو CHAPTER TWO هستم. و اون شماره ی 7 خالی مونده. البته من رد کردم و رفتم تا آخر 9 که 7اش مونده و همون مشکل ایجاد کرده.احتمالا.

بعد از اونجایی که وقتی پیرمرد توهم میزنه و بعد میره، از اون کیف پیر مردی که لال هست، اون دوتا کش رو میبره و میده به مورسیه لو و اون هم میره تو کانال و در اون اتاق رو باز میکنه و کلیدش رو هم میده.

بعد وقتی خودم میرم تو کانال یه دمویی رو نشون میده. و دیگه نمیدونم چی کار باید بکنم.

توی help هم میگه:

look for the machine that calls you a beached whale and snatch the hunk of metal it,s got

فکر کنم دیگه کامل گفتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or