Runaway 3

از اونجایی که من یکی از طرفدارای پرو پا قرص سری بازی های ادونچر Runaway هستم تاپیک بحث در مورد نسخه سومش را که به تازگی اومده می زنم ...
در این تاپیک علاوه بر بحث در مورد این بازی اگر جاییش گیر کردیم با کمک همدیگر جلو می ریم ...
این هم کاور بازی :

a667ba7912.jpg

دوستانی که اصلا اسم این بازی هم به گوششون نخورده اگر اهل سبک ادونچر هستید پیشنهاد می کنم نسخه 1 و 2 را اول تموم کنید بعد بیاید سراغ این ... بدون شک از این بازی زیبا لذت می برید ...

بلاخره تمومش کردم ... خیلی خیلی جالب تموم شد ... به نظر من واقعا بین ادونچرها بهترینه !

اونجوری که pendulostudios تمومش کرد باز هم می تونه نسخه بعدی را بده بیرون و من امیدوارم که این کار را بکنن چون تا الان که موفق بودن

حالا جالب اینجاست که این بازی هنوز به صورت رسمی منتشر نشده ! در گیم اسپات تاریخ ریلیسش را زده 4 ماه اول 2010 ! در سایتش هم همینطوره : www.runaway-thegame.com

همون جا که جااوشا هم درباره ی اون نبردبون و اون سنگی که دست مجسمست حرف میزنه قسمت 9 مرحله 1.الان آگاتا نشسته بغل اون دستگاه که بغل مجسمست و من نمیدونم چیکار کنم.

همون جا که جااوشا هم درباره ی اون نبردبون و اون سنگی که دست مجسمست حرف میزنه قسمت 9 مرحله 1.الان آگاتا نشسته بغل اون دستگاه که بغل مجسمست و من نمیدونم چیکار کنم.

شما وارد نمای کلی قبرستان بشو بعدش حرکت کن به سمت پایین و چپ قبرستان تا ته برو بعد جینا می گه بهتره تا دم در قبرستان برم ... اونجا دیالوگ هارو با Ernie برقرار کن اطلاعات جالبی میده بهت ... بعد سمت راست بالا صفحه یه سری تجهیزات ساختمانی می بینی کنار در ... جک بالابر را از اونجا بردار ببر بزار زیر سنگ مجسمه که بعدش بتونی کمربند را از مجسمه باز کنی ... اگر متوجه نشدی بگو عکس بگیرم بزارم ...

رفیق اشتباه فهمیدی.
الان ernie با دوست پسرش رفته با موتور.!!
منم الان یه اره که خودم درست کردم.یه ظرف که توش دستکش یخ بسته است.یه سوهان.بقیه چیزها هم که مهم نیست.
ولی جک پیدا نکردم با اینکه کل اطاق ernie رو گشتم!!

رفیق اشتباه فهمیدی.
الان ernie با دوست پسرش رفته با موتور.!!
منم الان یه اره که خودم درست کردم.یه ظرف که توش دستکش یخ بسته است.یه سوهان.بقیه چیزها هم که مهم نیست.
ولی جک پیدا نکردم با اینکه کل اطاق ernie رو گشتم!!

اشتباهت همینجاست ... ERNIE اون پسره هست که شبیه الویس پریسلی هست !
یه اسکرین شات از وسایلت بزار + اسکرین شات از اون صفحه پروگرس ... چون اینجوری که می گی من نمیفهمم کجاشی ... آیا اون کمربند را از دور سنگی که روی مجسمه هست در آوردی یا نه ؟

عکس:
l.jpg

untitled_3.jpg

نه هنوز کمربند رو باز نکردم.

خوب پس اینکار را انجام بده تا بتونی کمربند را باز کنی ( نیاز اساسی هست بهش!)

شما وارد نمای کلی قبرستان بشو بعدش حرکت کن به سمت پایین و چپ قبرستان تا ته برو بعد جینا می گه بهتره تا دم در قبرستان برم ... اونجا دیالوگ هارو با Ernie برقرار کن اطلاعات جالبی میده بهت ... بعد سمت راست بالای صفحه کنار در قبرستان ، یه سری تجهیزات ساختمانی می بینی ... جک بالابر را از اونجا بردار ببر بزار زیر سنگ مجسمه که بعدش بتونی کمربند را از مجسمه باز کنی ...

گرافیک بازی چطور هست
کسی عکسی از محیط بازی داره بزاره

گرافیک و طراحی محیط بسیار زیبایی داره :
http://www.runaway-thegame.com

ممنون رفیق.
الان من مرحله 1 رو تموم کردم ولی وقتی مرحله ی دموش رو نشون میده یهو بازی dont send میده و از بازی میپره بیرون کسی این مشکل رو داشته؟

خواهش می کنم ;)
نه من این مشکل را نداشتم ... یه فایل دیگه کنار فایل اصلی هست که باهاش تنظیمات گرافیکی را می شه درست کرد ... رزولوشن را روی شماره چندمی گذاشتی ؟ من با شماره 4 تموم کردم ... شاید ایراد از اون باشه

سلام

اول متشکرم که داستان رو تو Spoiler میذارین. دوم اینکه بچه تهرانیها بازی رو از کجا خریدین؟

من که از رفیقم گرفتم نمی دونم اون از کجا گرفت

كمك شديد!!!

ممنون رفیق.
الان من مرحله 1 رو تموم کردم ولی وقتی مرحله ی دموش رو نشون میده یهو بازی dont send میده و از بازی میپره بیرون کسی این مشکل رو داشته؟

خوب پس اینکار را انجام بده تا بتونی کمربند را باز کنی ( نیاز اساسی هست بهش!)

شما وارد نمای کلی قبرستان بشو بعدش حرکت کن به سمت پایین و چپ قبرستان تا ته برو بعد جینا می گه بهتره تا دم در قبرستان برم ... اونجا دیالوگ هارو با Ernie برقرار کن اطلاعات جالبی میده بهت ... بعد سمت راست بالای صفحه کنار در قبرستان ، یه سری تجهیزات ساختمانی می بینی ... جک بالابر را از اونجا بردار ببر بزار زیر سنگ مجسمه که بعدش بتونی کمربند را از مجسمه باز کنی ...

سلام
آقا تمام اين كارهايي رو كه گفتين من كردم اما يكي اينكه اره ندارم و نميدونم چطور بايد ساخت و يكي اينكه گفتگويي كه با اگاتا ميكنم نميدونم چطوري بايد بهش جواب بدم يا اصلا مهم هست يا نه....
چون اون الان نشسته كنار دستگاه و جاشوا ميگه بايد با اون صحبت كني...
خلاصه كمكم كنين ممنون ميشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or