Runaway 3

از اونجایی که من یکی از طرفدارای پرو پا قرص سری بازی های ادونچر Runaway هستم تاپیک بحث در مورد نسخه سومش را که به تازگی اومده می زنم ...
در این تاپیک علاوه بر بحث در مورد این بازی اگر جاییش گیر کردیم با کمک همدیگر جلو می ریم ...
این هم کاور بازی :

a667ba7912.jpg

دوستانی که اصلا اسم این بازی هم به گوششون نخورده اگر اهل سبک ادونچر هستید پیشنهاد می کنم نسخه 1 و 2 را اول تموم کنید بعد بیاید سراغ این ... بدون شک از این بازی زیبا لذت می برید ...

به به، دستت درد نکنه، بازی تو بازار اومده؟

خواهش می کنم ...
آره رفیقم گرفت منم ازش گرفتم نصب کردم مشکلی نداشت حالا دارم شروع می کنم ... 2 دی وی دی هست ... جالب اینجاست هنوز براش Walkthrough یا guide بیرون نیومده ... احتمالا فردا پس فردا میدن بیرون

خدا به دور .... حدود 7-6 سال پیش شماره یکشو با هزار بد بختی و عذاب و صد تا walk through تموم کردم .... این یکی دیگه چی بشه ؟
راستی Jashua هنوز هم هست؟

خدا به دور .... حدود 7-6 سال پیش شماره یکشو با هزار بد بختی و عذاب و صد تا walk through تموم کردم .... این یکی دیگه چی بشه ؟
راستی Jashua هنوز هم هست؟

نسخه 2 که خیلی از 1 سخت تر بود ... این هم من الان تقریبا یک سوم chapter one را جلو رفتم واقعا خفنه حالا تازه چپتر 1 هست !
بله جاشوا هم هست اما الان در یک نقشیه که اصلا انتظارشو نداشتم!:cheesygri

ادیت : موفق شدم Chapter one را رد کنم ... تا اینجا اگر کسی گیر کرد یا سوالی داشت بپرسه

آخرین ویرایش:
من 2 رو دارم میرم چند روزه، یه سال به دیوار زده بودمش که یادم نره باید بازی کنمش، دیگه دم سربازی گفتم اینو بریم که 3ش اومد.
خیلی دوست دارم این سری رو، خیلی.

من 2 رو دارم میرم چند روزه، یه سال به دیوار زده بودمش که یادم نره باید بازی کنمش، دیگه دم سربازی گفتم اینو بریم که 3ش اومد.
خیلی دوست دارم این سری رو، خیلی.

اره فوق العاده هست ... من که با نسخه اولش کلی خاطره دارم ... یادش بخیر

منم فقط با راهنما تونستم تمومش کنم
مهم ترین منبع هم سایت gamefaqs هست که فکر کنم هنوز کسی تمومش نکرده باشه که بخواد راهنماشو بزاره

آره اما امروز صبح دیدم بعضی از سایت های متفرقه افرادی که بازی را تموم کردن راهنما نوشتن را شروع کردن و راهنماهای نصفه نیمه الان هست تو نت ...
اما این بازی حیف با راهنما تموم بشه ... دیگر مگر اینکه هیچ راه حلی به ذهن ادم نرسه ... من که فعلا چپتر 2 هستم نیازی به راهنما پیدا نکردم ...

چیز جالبی که در این نسخه 3 هست اینه که داخل بازی یه قسمت help داره که با F1 فعال می شه و در اون شما را برای کار بعدی که باید انجام بدید راهنمایی می کنه اما نه خیلی تابلو !
و کسی هم که این کار را می کنه یکی از چهره های محبوب نسخه های قبلیه...

بهترین بازی ادونچری که بازی کردم همین runaway 1 و 2 و 3 بود.
من یکش رو گم کردم کسی فروشگاهی میشناسه که ارزون بفروشه قسمت یکش رو؟

آره منم نسخه اول را چون خیلی وقت پیش ها تموم کردم مثل شما گمش کردم اگر از جایی گیر آوردی یه ندا به منم بده ... البته فکر کنم بشه دانلود هم کرد البته اگر لینک سالمی ازش گیر بیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or