این نسخه از این برنامه به صورت ازمایشی هستش و قسمت های دیگش فعلا کار نمیکنه , ولی برنامه های زیادی برای این کار هستش مثل wifi transfer و یا خود برنامه ی wifimax اگه موفق نشدی سعی میکنم توضیح بدم ولی قول نمیتونم بدم .
من کامپیوترم هر بار ری استارت میشه IP تغیر میکنه ماله همه همینجوریه (یعنی هر بار باید دو باره ip بزنم و rss جدید add کنم)
بعد از اینکه برنامه رو نصب میکنی صفحه ی ویزارد میاد تنظیمات رو که انجام میدی توی PSP ادرس سرور رو میدی و... http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3792
اگه منظورت گوش کردن اهنگ و ... هستش باید یه کار های کوچولوی دیگه هم بکنی که توضیح ندادم , یعنی وقط نشد اگر خودت نتونستی راه بندازی سعی میکنم , توضیح بدم.
vaghti IP ro vared mikonam khod be khod mire ta ba ye access point be net vasl beshe va man ham canselesh mikonam. va hich etefaghi nemiyofte
dar zemn man az laptop estefade mikonamke wifi dare. . hamchenin mogheze vared kardane IP barname ham faghal hast
شما اول باید بین لپتاپ و پی اس پی ارتباط برقرار کنید ! بعد از برقراری ارتباط (آی پی) لپتاپ رو در قسمت ادرس در مرور گر باید وارد کنید . بعد وارد صفحه ی خانگی آر اس اس می شوید...
شما اول باید بین لپتاپ و پی اس پی ارتباط برقرار کنید ! بعد از برقراری ارتباط (آی پی) لپتاپ رو در قسمت ادرس در مرور گر باید وارد کنید . بعد وارد صفحه ی خانگی آر اس اس می شوید...