قابل حل که هست ولی خدا میدونه تا کی Rdr خیلی وقته قابل اجرا هستش ولی پیش رفتش لاک پشتی بوده تا اینجا انچارتاد یک رو هم اجرا کردن باز اون وضعش بهتر از Rdr تا دو ماه دیگه فک کنم قشنگ به ۳۰ فرم سالم دست پیدا کنن tlou هم تازه تونستن اجراش کنن و باید خیلی صبر کرد واسه اجرا بازیها هم فک کنم ایمیج دستکاری شده یا اورجینال با اضافات نیازه دقیق نمیدونم ....این که میگن تونستن Read dead و the last of us رو اجرا کنن درسته؟و ویدئویی که دیدم خیلی فریمش پایین بود؟قابل حله؟چه طوری بازی ها رو اجرا کنیم باید دیسک اورجینالو داشته باشیم؟!
چه کاریه اخه عزیز.
چه کاریه اخه عزیز.
شما نسخه ps2 رو با pcsx2 بازی کنید. هم کاملا پلی ایبل هم رو هر رزولوشنی که بخوای میتونی بازی و اجرا کنی.
Playble برارCpU های قوی منظور از قابل بازی همین کرش نکردن و کامل اجرا شدن بازیه کلا فعلا پیشنهاد نمیکنم اصلا سمت این شبیه ساز با این CPU برید ....الان چه بازی هایی رو میشه با این شبیه ساز با این سیستم من اجرا کرد؟چون به playable زیاد اطمینانی نیست
Playble برارCpU های قوی منظور از قابل بازی همین کرش نکردن و کامل اجرا شدن بازیه کلا فعلا پیشنهاد نمیکنم اصلا سمت این شبیه ساز با این CPU برید ....
اخه با یه سیستم قوی تر هم تست کردیم همین بود آرم سونی رد میکرد صفحه سیاه میشد سی پی یو مرفت روی 100 درصد
مالتی پلتفرما رو میخوام بزن وسط فرقم وقتی رو PC موجودن ؟
الان وضع رد دد چه طوره؟قابل اجرا هست یا همون فریم خیلی پایینه؟