RoyaL-KnightS کلن MW3

اولین چلنج بعد از وقفه ی طولانی، جمعه ساعت 8 شب با چلنج Most killconfirmed شروع می شه. فقط و فقط مدال طلا می خوایم (MW3). خودم هم میام MW3 الیتتون رو از جمعه هر روز چک کنید.

خدمت دوستای گلم ارز کنم که گلد من امروز تموم شده تا بگیرم یه 2-3 روز طول میکشی(لامصب تلاش دولت خدمتگذار پاسخگو نبـــــــود شده 60-70 تومان)
بذودی میپیوندم...

من امروز اومدم...فعلا 3-4 تا آکولادز هم گرفتم(ولی واقعا سخت شده چرا؟چونکه همه ایرانیا رفتن تو BO و خیلی کم پیدا میشه یکی mw بازی کنه...برا همین مجبور میشیم با خارچیا بازی کنیم.)

کسی می داند چلنج های black ops 2 امده یا نه چون دیدم بعضی از کلن ها لول 5 و4 و... هستند ؟؟؟؟؟
اگه اشتباه نکنم چند روزی میشه شروع شده.برو تو الایت ببین چلنج ها چیه ُ چگونس...

ویرایش:فعلا چلنج ها خریداری نشده...

آخرین ویرایش:
چرا الایت موشکل پیدا کرده؟؟؟؟؟با دوشواری وارد میشه و بعدشم تو قسمت MW3 بخش چلنجا میگه شما دسترسی به این چلنج ندارید(یه همچین چیزی مینویسه...)
نه میزاره به بینم چندتا آکولادز گرفتم یا دوستان چقدر گرفتن...

چرا الایت موشکل پیدا کرده؟؟؟؟؟با دوشواری وارد میشه و بعدشم تو قسمت MW3 بخش چلنجا میگه شما دسترسی به این چلنج ندارید(یه همچین چیزی مینویسه...)
چلنج های black ops 2 را نمی گیرید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منم با عماد گل موافقم .

الایت ریخته به هم اصلن نمیزاره ببینی چلنج ها چجورین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or