روابط بین این دو شرکت به شدت صدمه دیده است.و در حال حاظر Team Bondi’s به دنبال منتشر کننده دیگری است.
به گفته همین سایت مورد نظر اگر راکستار از تیم باندای پشتیبانی نمیکرد این تیم سالها پیش نابود شده بود.
به نظرت اگر ماكرو يا سوني بروند راك استار را بخرند دره سوني يا ماكرو تخته مي شود نزن از اين حرف ها بهت مي خندندمن فکر نمیکنم سونی درامد 400 میلیون دلاری داشته باشه.............
وقتی سونی می یاد سال 2004 گلدن میر رو میخره 5 میلیارد دلار در زمانی نزدیک3 میلیلرد رو چیپ سل یه گداری میکنه.....نزدیک چند میلیارد رو بلوری و ps3 تو سال 2006-2005 از دست میده ... با 400 میلیون دلار قابل جبرانه
سونی بخشهای زیادی داره فقط سونی پیکچر سال 2010 ...7.2 میلیارد فروشش کرده ... که البته سودش رو نمیدونم................
کسی هم نگفت ماکرو سافت نداره..ولی اگه فکر میکنید برای شادی روح فنها می یاد این کارو می کنه در اشتباهید..................مگر اینکه یه راهی پیدا کنه که بتونه یه پول قلمبه ازش بکشه...
وقتی یکی از دو شرکت اقدام به خرید راک استار بکنه رقابت به وجود می یاد و قیمتش چند برابر میره بالا...............................چون با خرید راک استار مساوی با نابودی رقیب...هی قیمت میره بالا...تا سر به افلاک بکشه
ولش کن،موضوع مهمی نیست که سرش دعوا کنیم.من هم تو اوت پست و هم بعدیش توضیح دادم صرف نداره ...و اونوقته که دیگه کسی نمی تونه بخره.......................دیگه نمیدونم

به نظرت اگر ماكرو يا سوني بروند راك استار را بخرند دره سوني يا ماكرو تخته مي شود نزن از اين حرف ها بهت مي خندند
سوم بین الکترونیکی !
وگرنه شرکت های نفتی و بانکی 1 تا 10 رو دارن !
من فکر نمیکنم سونی درامد 400 میلیون دلاری داشته باشه.............
سوم بین الکترونیکی !
وگرنه شرکت های نفتی و بانکی 1 تا 10 رو دارن !
منبع که درسته ....نه منظورم این بود که سونی علاوه بر sony corporation بخشهای دیگه هم داره البته سال 2009 تا 2010 فکر کنم این بخش حسابی خراب کاری کرد ....خوبه منبع گذاشتم.