آخرین ویرایش:
از دوستان اگه کسی بازی رو انجام داده مرام بزاره ما رو راهنمایی بکنهسلام دوستان. قصد خرید نسخه فیزیکی بازی رو دارم. متاسفانه شرایط برای بازی کردن به صورت انلاین ندارم. میخواستم بدونم بازی حالت افلاین و بازی با هوش مصنوعی به صورت تک نفره رو داره ؟؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید
بله داره ولی مثل حالت آنلاینش لذت بخش نیست حالا تصمیم با خودتونهاز دوستان اگه کسی بازی رو انجام داده مرام بزاره ما رو راهنمایی بکنه
دمت گرم داداش . خیلی لطف کردی. راستش تنهای تنها هم نیستم بعضی وقتا بستگان و دوستان هم میان با هم دو نفره میزنیم. از این نظر جذابیت داره؟بله داره ولی مثل حالت آنلاینش لذت بخش نیست حالا تصمیم با خودتونه
چی بگم بازی یک به یک بعضی وقتا جذابه ولی من اصلا با اسپلیت اسکرین حال نمیکنم شما رو نمیدونم ( خودتون یه ویدئو از اسپلیت اسکرین بازی تو یوتیوب ببینید بهتر میتونید تصمیم بگیرید )دمت گرم داداش . خیلی لطف کردی. راستش تنهای تنها هم نیستم بعضی وقتا بستگان و دوستان هم میان با هم دو نفره میزنیم. از این نظر جذابیت داره؟
واقعا ممنونم از راهنماییتون . سپاسچی بگم بازی یک به یک بعضی وقتا جذابه ولی من اصلا با اسپلیت اسکرین حال نمیکنم شما رو نمیدونم ( خودتون یه ویدئو از اسپلیت اسکرین بازی تو یوتیوب ببینید بهتر میتونید تصمیم بگیرید )
بازم میگم اگه قصد آنلاین بازی کردن ندارید بازی های فوتبالی دیگه مث fifa وpes گزینه های بهتری هستند
قیمتش چند شده ؟دوستان بازی تخفیف خورده یه مقدار و زمان خوبیه برا خرید...
فقط سوال اینجاس که مشکل سرورا همپنان پابرجا هستن؟!!
سلام.
دوستانی که بازی میکنند...وضعیت سرورهای بازی چطوریه؟
به لابی کانکت میشه؟ میشه مالتی راحت و بدون لگ بزای کرد؟ یا مثل Mortal Kombat عه؟؟