Risen 2: Dark Waters | XBOX360

شما بازیو دوست نداری دلیل نمیشه مسخره ـش کنی!
فکر میکنم علت اصلی دوست نداشتن دوستا این دوتاست :
سختی بیش از حد
2.گرافیک متوسط هرچند محیطا بینظیره
-------------
صد در صد با ویچر مقایسه نباید کرد!
ولی جفتشون قشنگن مخصوصا اینکه این محیطش بی اندازه وسیعه!
ولی ویچر هم خیلی داستان خفنی داره!

شما بازیو دوست نداری دلیل نمیشه مسخره ـش کنی!
فکر میکنم علت اصلی دوست نداشتن دوستا این دوتاست :
سختی بیش از حد
2.گرافیک متوسط هرچند محیطا بینظیره
-------------
ولی جفتشون قشنگن مخصوصا اینکه این محیطش بی اندازه وسیعه!
ولی ویچر هم خیلی داستان خفنی داره!

سختی بازی فقط اوایلشه...
بعد از مرحله newship خیلی راحت میشه

این به هیچ وجه در حد و اندازه های Witcher نیست... اگه برای یکی بیشتر وقت نداری Witcher رو برو. اگه برای 2تاش وقت داری Witcher رو 2بار برو
در اون حد ؟ :d
از چه نظر نباید مقایسه کرد؟آخه سر و صدایی هم نکرده بازی

من عاشق بازی های گوتیکم که از گوتیک 2 هر چی بوده بازی کردم( البته اول گوتیک 3 رو گرفتم! ) در کل همون جور که از اسم بازی ( risen به خاطر یه سری مشکل ها با ناشر جایگزین اسم اصلی شد.) معلومه ، سبک محیط و شخصیت ها و کلا همه چیز برگرفته از سبک گوتیک هست. سبکی هست که یا ازش متنفر میشی یا ازش لذت می بری. تا به حال هری بازی از این سری که بازی کردم فوق العاده سخت تر از بازی های مشابهش بوده، سیستم مبارزه ای جوری هست که بر خلاف بازی های مشابه ، هیچ وقت تبدیل به خدا نمیشی، همیشه سخت هست. پس ممکنه خیلیا خوششون نیاد.

اول اینکه داستان ویچر فوق العاده پیچیده و جذاب و زیبا روایت میشه
گرافیک تکنیکی و هنری هم بینظیره ( هرچند محیط یکم کوچیک تره توی w2 )
اما در بقیه موارد r2 فوق العاده ـست
البته ایننو هم بگم یه قسمتش میرسید که داستان انقدر جالب پیچ میخوره که متوجه نمیشید
نکته : یک کوئست تو بازی هست که باید یه مسئله ریاضی حل کنید برا من که خیلی اسون بود:دی

یه مشکل دارم من...این خیلی گرافیکش داغونه...البته اشتباه نکنید من با گرافیک ضعیف یا باگ دار مشکل ندارم...شماره 1 هم گرافیکی نداشت ولی قابل تحمل بود حدواقل و با عشق و علاقه تا اخرشم رفتم...اما این یکی...یجوریه...یعنی من وقتی 2 متر از npc فاصله بگیرم از بس رزولویشن پایینه قیافه طرف شطرنجی میشه...draw distance هم ناک اوته به نظر! یعنی 10 متر جلوتر انگار هیچ افکتی نداره...یه نورپردازی عجیبی هم به چشت میخوره...ابی میشه فاصله دور:-o! فونت بازی هم طوریه که تشخیص دادن T چشم ادم رو کور میکنه!

فقط نسخه من این اشکالا رو داره؟! اخه تو شات ها بازی خیلی با کیفیت تر به نظر میرسید....

تو این بازی تجارت هم داره؟
یادمه یه بازی بودش تو نقش یه دزد دریایی بودی میتونستی کشتی بخری، توپهای مختلف داشت برای کشتی (مثلا یکیش به بادبان صدمه میزند یا به خدمه و ...)، بعد با کشتی میتونستی جنس از یه جزیره بخری ببری یه جزیره دیگه گرونتر بفروشی، در عین حال جنگ هم داشت رو خشکی یا تو کشتی یا جنگ خود کشتی ها و ...
کلا این بازی شبیه به اون هست از این لحاظ ها؟ :d

ویرایش: الان گیم اسپات رو نگاه کردم یا خود Age of Pirates بودش یا شبیه به اون (بازی که گفتم منظورمه :d)
حالا این شبیه به اون هستش یا نه؟

آخرین ویرایش:
یه مشکل دارم من...این خیلی گرافیکش داغونه...البته اشتباه نکنید من با گرافیک ضعیف یا باگ دار مشکل ندارم...شماره 1 هم گرافیکی نداشت ولی قابل تحمل بود حدواقل و با عشق و علاقه تا اخرشم رفتم...اما این یکی...یجوریه...یعنی من وقتی 2 متر از npc فاصله بگیرم از بس رزولویشن پایینه قیافه طرف شطرنجی میشه...draw distance هم ناک اوته به نظر! یعنی 10 متر جلوتر انگار هیچ افکتی نداره...یه نورپردازی عجیبی هم به چشت میخوره...ابی میشه فاصله دور:-o! فونت بازی هم طوریه که تشخیص دادن T چشم ادم رو کور میکنه!

فقط نسخه من این اشکالا رو داره؟! اخه تو شات ها بازی خیلی با کیفیت تر به نظر میرسید....

گرافیک بازی ممکنه یه کم نامتعارف باشه، ولی این توضیحاتی که شما میدی دیگه خیلی داغونه. تنظیمات بازی رو چک کردی؟

مگه 360 غیر از گاما(نور) و رزولویشن تنظیمه دیگه ای هم داره؟!...تو خوده بازی که نه ولی تا خارج شدم رزولویشن رو تو داشبورد چک کردم که درست بودش.میدونم خیلی داغونه...درحقیقت به همین خاطر هم مطرحش کردم اینجا. چون اصلا منطقی نیست!با شات ها زمین تا اسمون فرق داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or