Risen 2: Dark Waters | XBOX360

منم امروز این بازی رو انجام دادم اصلا ارزش نگاه کردنم نداره :|:d
گرافیک افتضاح , گیم پلی افتضاح کلا خیلی داغونه.از دستش بدید.:d
کلا طرف این بازی نرید.:-$بهتون پیشنهاد میکنم dragons dogma رو بگیرید تا این.

بازی خوبی بود...همین چند روز پیش تمام شد....
گیم پلی:8
گرافیک:6
موزیک:9
داستان:7
در کل: 7.5

جدی؟؟اخه من برای اولین باره اینو می شنوم چه کسایی که رو PC بازی کردند ئ چه کسایی که روی X360 !!
حالا چکار کنیم بریم جلو قشنگ تر میشه؟؟این اوایلش که افتضاحه!

منم گرفتمش
نسبت ب 1 خیلی تغییر کرده! ولی ی چیزیش پابرجاست اونم سختیه بی منطق بازیه!
گرافیکش خیلی خوب شده ولی چهره ها هنوزم جای کار داره ولی تو محیط ازاد بخصوص وقتی خورشید نورش ب سطح جنگل ه ا و سواحل میتابه گرافیک بازی به اوج زیبایی میرسه...

بازیش به درد هر کسی نمیخوره به دلایل زیر
1- انمیشین های ضعیف شخصیت ها
2-باگ های زیاد
3- گیم پلی سخت
4-عدم راهنمایی در انجام مامویت ها
5-و.....
ولی من خودم عاشق بازیش شدم :) چونکه یه بازی rpg اصیل هست از نحوه مدیریت ایتم ها گرفته تا خریدن قدرت های جدید که گیم پلی کلا دگرگون میکنه و از همه مهتر انتخاب های بازی هستن که تو این نسل تا به حال بازی ای ندیدم که انقدر انتخاب ها تو داستان و گیم پلی تاثیر بزارن کلا فقط به طرفداران سرسخت بازیهای rpg توصیه میشه در غیر این صورت مثل 90% کسایی که بازی رو خریدن بخاطر مواردی که گفتم خیلی زود از بازی متنفر میشید

دوستان اوایل بازی گیر کردم:
اولین جای بازی :d که میری بالا با یارو حرف میزنی بعدش باید کجا بری؟؟:d اینطوری که دوستان میگن انگار بازی خوبیه!حالا کمی میریم جلو ببینم قشنگ میشه یانه.

احسان از اون برجه بیا پایین برو جلو اون دروازه ک ی گارد دمش وایساده برو بیرون از قلعه ب سمت راست برو تو ساحلو بگرد و بازم مستقیم ب راست برو

چیزی حدود 11 ساعت بازی کردم...
تنها جمله ای که میتونم بگم اینه : بینظیره!
هرچی جلوتر برید قشنگ تر میشه !
در بازی حتی مینی گیم هایی مثل شرط بندی سر خورد نوشیدنی بیشتر - مسابقه تیراندازی هم وجود داره!
بزودی که تموم بشه یک نقد ازش میذارم.
اگه میخواید داستان اسپویل نشه پایینو بخونید :
بعد از اینکه مارا استیل بیرد رو میکشه ما با دختره کاپیتان میریم تو پورتو ایزابلا و یه سری کار باحال مثل sabotage کردند توپخانه ها پر کردن انبار یک کشتی و جمع اوری لشکر برای کشتی میکنی ( حتی یک زندانی ک آشپز یک کاپیتان بنام crow بوده هم استخدام میکنیم البته اول از زندان فراریش میدیم.) و بعد یک کشتی رو میدزدیم!
خیلی جالبه باس فایت بازی خیلی فوق العاده بود! در قسمت انتخاب کردن گروه من inquisition رو انتخاب کردم و ب انبار مهمات دسترسی پیدا کردم و با 5 نفر سرباز ب جنگ crow لعنتی ( :دی ) رفتم اونم یک تایتان احضار کرد منم هم تایتانو هم خودشو به درک واصل کردم:دی
پیشنهاد من اینه که بازیو پیش ببرید ک خیلی قشنگ میشهو دو نکته رو از من بخاطر داشته باشید :
اول skill دزدیتونو حسابی تقویت کنید و مخصوصا thievery تونو به 35 برسونید ( کلا باید بابتش 1500 سکه و 7000 glory خرج کنید )
تنها مشکلش گروون بودن اموزش ها و اجناس البته اگه ماجراجو هستید در جزایر بازی بدنبال معبد ها برید و از درون انها بت ) idol ) بلند کنید:دی و برید و به یکی به قیمت 500 سکه بفروشید:دی انقدر سرگرمش شدم ک گذر زمانو نمیفهمم :دی

دوستان هرجا گیر کردید بگید اگه یادم باشه کمکتون میکنم.
اسپویل :
امروز تویه یه جزیره جدید رفتم:دی لامصب نه نقشه داشتم نه اطلاعاتی جنگلشم پر پیچو خم بود پدرم در اومد تا به یه روستا برسم!به دنبال کاپیتان گارسیا هستیم:دی باید ارتیفکت رو ازش بگیریم:دی مردک دزد حتما میخواد تایتان ظاهر کنه:دی
خیلی جالبه شما در یکی از ماموریت ها باید گروه انتخاب کنید : inquisitions - native
native یا بومیان جادوگریشون عالیه ( کار با voodoo و...)
inquisitions هم تفنگ داران خوبی هستند.(از این ببعد میگم IS به این گروه:دی)
شما هر گروه را که انتخاب کنید خط داستانی تا حدودی عوض میشه و مدت زمان گیم پلی تغییر میکنه!
من با is متحد شدم ...گیم پلی طولانی و سخت تر شده خیلی هم جالب شده! چون تجربیات بیشتری کسب میکنم و برای اخر بازی حرفه ای میشم...
هرسوالی بود در خدمتیم

دوستان هرجا گیر کردید بگید اگه یادم باشه کمکتون میکنم.
اسپویل :
امروز تویه یه جزیره جدید رفتم:دی لامصب نه نقشه داشتم نه اطلاعاتی جنگلشم پر پیچو خم بود پدرم در اومد تا به یه روستا برسم!به دنبال کاپیتان گارسیا هستیم:دی باید ارتیفکت رو ازش بگیریم:دی مردک دزد حتما میخواد تایتان ظاهر کنه:دی
خیلی جالبه شما در یکی از ماموریت ها باید گروه انتخاب کنید : inquisitions - native
native یا بومیان جادوگریشون عالیه ( کار با voodoo و...)
inquisitions هم تفنگ داران خوبی هستند.(از این ببعد میگم IS به این گروه:دی)
شما هر گروه را که انتخاب کنید خط داستانی تا حدودی عوض میشه و مدت زمان گیم پلی تغییر میکنه!
من با is متحد شدم ...گیم پلی طولانی و سخت تر شده خیلی هم جالب شده! چون تجربیات بیشتری کسب میکنم و برای اخر بازی حرفه ای میشم...
هرسوالی بود در خدمتیم

هی من وقت ندارم بازی کنم شما هم بیا منو وسوسه کن:((.هنوز توی اسکایریم موندم.راستی این بازیش مثل اسکایریمه ماموریت همنجور ریخته توش یا نه؟بازی تموم بشه میتونیم ادامه بدیم یا باید بریم از اول؟

هنوز تمومش نکردم که جواب قطعیو بدم
اره میتونی همزمان هرچی ماموریتو رو انجام بدی مثلا :
شما ماموریت داره 10 TERMITE بکشی
یه ماموریتم داری 7 کیسه شیکر پیدا کنی
وقتی که 10 TERMITE رو میکشی میتونی از همون اطراف 7 کیسه شیکر رو هم پیدا کنی!
خیلی جالبه بازیش
حالا هم که کشتی داریم که لامصب بینهایت OPEN و خطرناک شده :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or