Rise Of The Tomb Raider | PC

newtombraider610.jpg


درود
سری Tomb Raider را می‌توان به عنوان یکی از پر فراز و نشیب ترین بازی های ژانر اکشن‌ادونچر نام برد. اولین شماره بازی در سال 1996 منتشر شد. شخصیت اصلی بازی لارا کرافت نام داشت. شخصیتی که از روی شخصیت محبوب ایندیا جونز الهام گرفته شده بود. شماره اول بازی یک عنوان بی‌نقص در زمان خودش بود و استقبال نسبتا خوبی هم از آن شد. همین امر باعث شد تا ادامه های مختلفی برای این بازی در طول سالیان گذشته ساخته شود، اما متاسفانه هر شماره دارای نواقص مختلفی بود و هیچ وقت نتوانست تجربه نسخه اول بازی را تکرار کند تا این که در سال 2011 شرکت Crystal Dynamics نسخه Reboot شده بازی را معرفی کرد. این بار همه چیز فرق کرده بود. لارا کرافت جوان و کم تجربه به سرعت توانست در دل طرفدران ژانر اکشن ادونچر جای باز کند. داستان، گیم پلی و گرافیک بازی به صورت کلی دگر گون شده و از آن حالت خشک و کلاسیک بیرون آمده بود. با محبوبیت نسخه اول استودیو Crystal Dynamics تصمیم گرفت ساخت ادامه این عنوان را هم در دستور کار خود قرار دهد. بازی ابتدا در E3 سال 2014 برای کنسول های نسل هفتم و هشتم و PC معرفی شد. اما این تمام داستان نیست، دو ماه بعد و در طول کنفرانس Games Com شرکت مایکروسافت اعلام کرد که Rise Of Tomb Raider به صورت انحصاری برای کنسول های مایکروسافت منتشر خواهد شد. متاسفانه تا به امروز اطلاعات زیادی از بازی منتشر نشده و فقط ما می دانیم بازی ادامه دهنده نسخه قبلی این عنوان است. بعد از آن که لارا کرافت جوان موفق شد از جزیره و وقایع شماره اول جان سالم به در ببرد، در این شماره قسمت جدیدی از ماجراجویی های او را تجربه خواهیم کرد. بر خلاف شماره اول این بار لارا کرافت به یک شخصیت پخته و با تجربه تبدیل شده‌است. به نظر می رسد این بار ماجراجویی های او از جزیره گرمسیر شماره اول به محیط های کوهستانی و برفی انتقال یافته‌است. با توجه به موفقیت شماره اول و همچنین حمایت مایکروسافت از این عنوان، به نظر می رسد باز هم شاهد Tomb Raider بی نقصی خواهیم بود.
ظاهرا بخش تکنیکی و فنی بازی نسبت به نسخه قبلی خیلی بهتر شده . به طوری که طراحی صورت پیشرفت زیادی داشته همه موارد به صورت کامل واقعی طراحی و ساخته شده از طریقه حرکت کردن بدن تا اب هوا مخصوصا برف که کاملا طبیعی به نظر می رسد
برای مثال وقتی لارا نزدیک یک دیوار باشد، آن را لمس می کند .هنگامی که در برق فرو می روید برای بیرون امدن از ان تلاش می کنید .و این باعث می شود در بازی حس بیشتری داشته باشید
تاریخ عرضه بازی در سال 2016 اعلام شده



تاپیک تصاویر


سایت سازنده بازی

lcgsri3sby2ba32ruxre.png

720P




  1. Platforms: Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, Microsoft Windows
  2. Publishers: Square Enix, Microsoft Studios

    حداقل سیستم مورد نیاز بازی

    • OS: Windows 7 64bit
    • Processor: Intel Core i3-2100 or AMD equivalent
    • GPU: NVIDIA GTX 650 2 GB or AMD HD7770 2 GB
    • RAM: 6 GB
    • HD Space: 25 GB
    • DirectX: DirectX 11
    • Input: Mouse + Keyboard

طبق تایید رسمی ناشر، Rise of the Tomb Raider در تاریخ ۲۸ ژانویه (مصادف با ۸ بهمن) برای ویندوز ۱۰ و استیم به همراه قابلیت پشتیبانی از وضوح تصویر ۴K منتشر خواهد شد.
 
آخرین ویرایش:
اين بازي دو تا داستان داره يكي اينكه معماى شهر كيتيژ بعد از اينكه تموم ميشه مياد تو شهر با صوفيا و مردمش يعني داستان بالكل تمومه ولي هنوز داستان اون اردكه و سوزن مونده حالا از كجا اينو برم ؟؟ اخه هيچ نشونه اي نيست تا دنبالش برم . چجوريه ؟؟
 
Last edited by a moderator:
چرا اینقدر کوتاه بود!!!!؟ باور کنید واسه من کلا 5 ساعت نکشید بازی تموم شد!!!! البته همه کاتسینها رو میزدم میرفت
بعد از تیتراژ پایانی انگار داستان ادامه داره !!!! خب الان باید چیکار کرد ؟ تا تام رایدر بعدی باید صبر کرد!!!!
 
آخرین ویرایش:
بازیو تموم کردم گفتم بیام اینجا نظرمو در مورد بازی بگم. چیزی که اول از همه نظرمو به خودش جلب کرد طراحی چهره لارا بود طوری که قشنگ انواع حس ها رو در طول بازی مثل یک انسان واقعی میشد توی چهرش دید در کمتر بازی همچین چیزیو دیدم.دومین چیز داستان بازی بود که مثل یک فیلم سینمایی که خوب کارگردانی شده ادم رو تا اخر جذب می کنه و خوشبختانه دارای کات سین های زیاد هست.. میشه گفت بر خلاف شماره قبلی این بار واقعا بازی به مقبره ارتباط داره، موسیقی بازی هم شکل حماسی داره که به جذاب شدن بازی خیلی کمک کرده. انفجارهای بازی هم در حد قابل قبول بود.بازی هم نسبتا طولانیه و این هم میتونه نکته مثبتی باشه. ولی نکات منفی هم کم نداشت. اول از همه اینکه هر چی جلوتر میری افت فریم بیشتر میشه و از نظر من اصلا بازی خوب پورت نشده. دوما اینکه گیم پلی بازی واقعا جای تعریفی نداره طوری که دارای چند المان هستش و با پیشروی چند تا دیگه اضافه میشه که مکمل قبلی ها میشه و در کل کمی تکراری میشه حتی معماهای بازی هم از همین چند المان استفاده می کنه.از همه بدتر تیراندازی در بازی اصلا حس تیراندازی به ادم نمیده و اسلحه ها خیلی مبتدی طراحی شدن، ممکنه بعضی ها حرف من رو قبول نداشته باشن ولی واقعا محیط های بازی خیلی حالت یکنواخت داشت و تنوع کم بود. یک چیز جالب در شماره قبلی حرف زدن لارا در حین مبارزه با دشمن بود که نمی دونم چرا حذفش کردن.در کل میشه گفت ارزش یک بار تجربه کردن رو داره ولی اگر این داستان و حالت سینمایی بازی نبود سمت بازی نمیرفتم، چون با توجه به شماره قبلی توقعم از بازی خیلی بیشتر بود.
 
فروش بازی به لطف ... طی تنها بعد ده روز به 440 هزار نسخه رسیده (به گفته اسپای استیم) جالبه فروش ایکس باکس 360 و oneمجموعا طی همین بازه زمانی 300 هزار تا بود!
 
1 اپدیت هم امروز اومده که فریم دهی بازی بهتر می شه

لیست تغییرات:

  • Fixed Map sometimes not showing or showing the wrong region.
  • Fixed ALT-TAB in combination with Exclusive Fullscreen occasionally hanging the game or entire system. (Steam Only)
  • Fixed graphics glitches on NPC clothing on NVIDIA 6x0 and 7x0 hardware.
  • Fixed rare crashes with a "DX11 Internal Heap" error.
  • Added separate mouse sensitivity control for X and Y axis, allowing users to equalize sensitivity.
  • Added option to reduce in-game camera shake, for users that prefer this.
  • Added audio-cue for finding secrets in the relic viewer.
  • Fixed game changing system screen saver settings for some users. (Steam Only)
  • Added additional error handling and messaging in case the GPU driver is crashing or unresponsive.
  • Various performance improvements for GPU-bound situations. CPU bound scenarios are not impacted.
  • A variety of other smaller optimizations, bug-fixes, and tweaks
 
یکی از تفریحات سالم من :d مدیونین اگه بگین میدونستین =))
همیشه تو همه بازیا آرزوم بوده حساب این مرغای تپلو برسم ولی غیر بازی fable نمیشد این کارو کرد که لگد میزدی امتیازم میگرفتی چه حالی میداد
اینم باحاله






 
یکی از تفریحات سالم من :d مدیونین اگه بگین میدونستین =))
همیشه تو همه بازیا آرزوم بوده حساب این مرغای تپلو برسم ولی غیر بازی fable نمیشد این کارو کرد که لگد میزدی امتیازم میگرفتی چه حالی میداد
اینم باحاله







حرام است:d
اگ بفهمن چقدر لذت بخشه این کار (توی هر بازی ) جای چیزای دیگه اینو حرام میکنند :d
 
برخی از جاهای بازی به قدری گرافیک بازی زیاد می شه که می خوام کیس رو بکنم تو حلقم:d









نه تنها گرافیک بازی بهترین تا این لحظه هست بلکه بهترین تکسچرها هم داره خلل و خرج پوست لارا کامل در خود گیم پلی هم حتی مشخصه اکثر پوشش ها هر چقدر هم درش زوم کنید بازم بی کیفیت نمی شه قطعا برای همچین تکسچرهایی 6 گیگ رم گرافیکی لازمه
گیم پلی بازی هم که بی نهایت زیبا هست با اینکه نسخه قبلی هم بسیار زیبا کار شده بود اما این نسخه کلی پیشرفت مثبت داشته من از فریم دهی بازی هم به نسبت گرافیکیش که بهترین تا این لحظه هست راضی هستم و به نظرم بازی بهینه هست.
 
آخرین ویرایش:
به نظرم بازی اصلا بهینه نیست، شکی نیست گرافیک قوی داره ولی هر چقدر فکر میکنم سطح کیفیت تکسچراش در حد ویچر، بتمن،و یونیتی نیست. توجه کنید ویچر تکسچراش با کیفیت الترا با تنظیم تمام اپشن هاش و مخصوصا رو سطح هایرورک رو تمام اجزای محیط هم فریم ریتش مثل این بازی نیست، بتمن با اون که اصلا برای کامپیتور خوب پورت نشده بود هم با تمام تکنولوژی هاش هم 48 فریم میگیرم یونیتی با اون هم اجزای عظیم و اون بافت های باکیفیت هم همچین مشکلی نداشت! اخه یه بازی با محیط بسته چرا باید دراپ فریم تا 15، 3، و حتی یک هم باشه؟ اصلا چرا AA بازی اینجوریه؟ از FXAA بالاتره بره فریم ریت به فنا میره! بازم میگم یعنی تکسچر های این بازی در حد ویچر ، و بتمن ، و یونتی هست که 6 گیگ ویرم بخواد؟ نه اخه انصافه واسه یک بازی بسته اونم رو سطح very high 6 گیگ بالاتر ویرم مصرف بشه؟ از بحث ویرم که بگزیم اصلا بازی چرا اینقدر فریم ریتش ناپایداره؟ در کل بد جور زد حالی بود حتی رو تکسچر high هم بازی فریم ریت خوبی نداره الان من AA رو گذاشتم رو FXAA تکسچر و سایه هم رو high فریم ریت هم ناپایداره اخه این چه دل خوشی که گرافیک high end خریدم.
 
اگر سیستم رم گم نیاره فریم ریتش خیلی هم پایداره به نسبت بازی های دیگه در 1 بازه ی خیلی منطقی فریم تغییر می کنه در ضمن این بازی هم open world حساب می شه.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or