Rise of the Tomb Raider : پشت پرده مذاکرت چه گذشت

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

amirone

کاربر سایت
3uojzt81e4ybhxodxwyu.jpg

صحبتهای توسعه دهنده در مورد انحصاری شدن بازی برای XBOX

رییس کریستال داینامیک Darrell Gallagher از کمک مایکروسافت ، برای توسعه کامل و تحقق بخشیدن به پتانسیل بازی سخن میگوید .

در تابستان گذشته پس از آنونس ، هنگامی که مایکروسافت اعلام کرد این بازی در انحصار ایکس باکس است ، برخی طرفداران با خاراندن (یا خراشیدن) سرخود با تعجب پرسیدند چرا ؟
پس از این ، ریلیز Tomb raider 2013 بر روی پلتفورمهای XBOX PC PS منتشر شده بود . حالا آقای Darrell Gallagher در مورد ماهیت معامله ، آنچه که به معنی گسترش یافتن بازی است و چیزهای بیشتر صحبت خواهند کرد .

Gallagher میگوید این اتفاق یک شبه رخ نداد ، در واقع این یک همکاری دراز مدت است که در واقع در سال 2008 آغاز شد ، زمانی که کریستال داینامیک DLC بازی Tomb Raider Underworld را برای XBOX360 در انحصار این کنسول قرار داد .
مایکروسافت در موارد انتشار و رسیدگی به بازاریابی و توزیع ROTTR نقش خواهد داشت . به طور کلی مایکروسافت کمک میکند به کریستال داینامیک ، برای دستیابی به آنچه که در ROTTR میخواهید ، که ما میتوانیم .

در ادامه مصاحبه با Gallagher : با توجه به سخنان اینطور برداشت یا فکر میکنم که همکاری کریستال با مایکروسافت انقدر عمیق است که ROTTR بدون آن نمیتواند وجود داشته باشد ، Gallagher گفت در این مورد خاص اینطور فکر نمیکنم
اگر شما به تومب ریدر نگاه کنید ، برای 20 سال در اطراف (منظورش پلتفورمای مختلفه) بوده است ، بنابراین من فکر میکنم که تومب ریدر هنوز هم در اطراف است [بدون مایکروسافت]

Gallagher توضیح داد که همکاری با مایکروسافت چگونه به این فرنچایز برای داشتن حق رای بیشتر و صعود به ارتفاعات جدید کمک میکنه .
نگاه ما این است که چگونه میتوان بهترین نسخه از تومب ریدر را به بازار ارائه داد ؟ چگونه میتوان در واقع آن را برجسته نشان داد ؟
Gallagher گفت این قرارداد همچنین به معنای کریستال داینامیک میتواند به تخصص _ سخت افزار خاص مایکروسافت ، کمک به توسعه ROTTR باشد ، از همان آغاز کارکنان مایکروسافت ، ابتکار عمل را به کمک کریستال داینامیک با پروژه نشان داده اند . درخواست چیزهایی مانند : چگونه میتوانیم کمک کنیم ؟ چه نیاز دارید ؟
او اضافه کرد : این یک همکاری بزرگ تاکنون بوده است .

همچنین Gallagher تصریح کرد ROTTR میتواند به کنسول PS زمانی در آینده بیاید . این تعجب آور نیست ، چون همه ما میدانیم که معامله انحصار مایکروسافت برای بازی دارای یک مدت زمان و همیشگی نیست .

او گفت تمرکز ما بر روی XBOXONE و 360 است . و چیزی فراتر از ؟ ..

در پایان Gallagher تایید کرد که نسخه TR2013 مجموع 7.5 میلیون نسخه فروخته است .

این بازی برای تعطیلات پایان سال 2015 برای XONE و 360 خواهد آمد

این چرخه ی روزگاره.TR بالاخره از انحصار کایکرو در میاد همونطور که متالگیر از چنگ سونی خارج شد:p

جز نسخه چهارم هیچکدوم از MGS یا MG ها انحصاری کنسول های سونی نبودن. فقط و فقط MGS4.

میگم که تو دنیای موازی که شما زندگی میکنید نه TF2 هم برای PS4 میاد و نه Ryse واسه PC امده. lol

مایکروسافت بار اولش که نیست.
خب شما منتظر باش شماره بعدی TR واسه PS4 بیاد یا اینکه همین شماره رو روی PC بازی کن، اصلا مشکلی نداره این قضیه :دی البته این قضیه که مایکروسافت داره رو بازی سرمایه گذاری میکنه باعث میشه انحصاری بودن این بازی ارزش داشته باشه، چون احتمال داره کیفیت بازی بالاتر بره و لذت بازی کردنش از TR 2013 هم بهتر بشه.
جز نسخه چهارم هیچکدوم از MGS یا MG ها انحصاری کنسول های سونی نبودن. فقط و فقط MGS4
MGS 3 هم انحصاری PS2 بود، فکر نکنم واسه پلتفرم دیگه ای عرضه شده باشه.

من نمی دونم چرا این اواخر وقتی حرف از انحصاری و از دست دادن اون ها می شه یاد FF Versus XIII و بعد از اون گیف زیر میفتم:

jjaww08auibbqygfdwgk.gif

حالا خاطراتی مثل Tekken و ... بماند

اوه من نمی دونستم TF و Ryse واسه پلتفرم رقیب هم اومده :)) :دی اتفاقا تو نسل قبل فقط ME و NG بودن که ناشرشون مایکروسافت بود و بعدا واسه PS3 هم اومد، NG که یک سال بعد از عرضه واسه PS3 اومد و ME هم 5 سال بعدش.

خب بالاخره اومد یا نه؟! رفقای شما کلا میگن این توم رِیدر ماکزیمم برای ویندوز میاد.
این سناریو به زبون ساده : یه پولی مایکروسافت به صاب بازی داده، بازیو چند وختی نیگَر داره رو کنسول های خودش... بعدش هم صاب بازی هرکاری خواست بکنه. من از شما میپرسم، صاب بازی چکار میکنه بعد اون تایم مورد قرار؟ بله، دوستان اشاره دارن از اتاق فرمان، همچنان بازی در انحصار پلت‌فرم های مایکروسافت باقی میمونه!

خب بالاخره اومد یا نه؟! رفقای شما کلا میگن این توم رِیدر ماکزیمم برای ویندوز میاد.
این سناریو به زبون ساده : یه پولی مایکروسافت به صاب بازی داده، بازیو چند وختی نیگَر داره رو کنسول های خودش... بعدش هم صاب بازی هرکاری خواست بکنه. من از شما میپرسم، صاب بازی چکار میکنه بعد اون تایم مورد قرار؟ بله، دوستان اشاره دارن از اتاق فرمان، همچنان بازی در انحصار پلت‌فرم های مایکروسافت باقی میمونه!
گفتم که فقط ME و NG اومد ولی کلی بازی دیگه بودن که سازنده ـش Third Party بود و برای کنسول های سونی نیومد. یعنی به صرف اون 2 تا بازی نمیشه گفت حتما TR واسه PS4 میاد. البته شاید هم در آینده عرضه بشه ولی فعلا تا وقتی خبر رسمی در موردش نیاد این بازی انحصاری Xbox ـه، قضیه خیلی ساده هست :دی

جز نسخه چهارم هیچکدوم از MGS یا MG ها انحصاری کنسول های سونی نبودن. فقط و فقط MGS4.

در واقع بود,یه جورای انحصاری زمانی بود,متال گیر 3 هیچوقت برای Pcعرضه نشد و به مدت بسیار طولانی در انحصار Ps2موند و بعدا در نسل هفتم برای کنسول های نسل هفت بصورت HDعرضه شد
Metal-Gear-Solid-HD-Collection_X360_RP_ver0boxart_160w.jpg

MGS 4هم به طور کامل در انحصار سونی هست وقتی به روند کامل قضیه نگاه میکنیم MGSانحصاری سونی بوده هیچکس هم فکرش رو نمیکرد MGS 5قرار مولتی پلتفرم باشه!

آخرین ویرایش:
هروقت street fighter اومد اینم میاد:d

البته گفته قرارداد زمان مشخصی داره یعنی اگه قراره مثل mass effect بعد 8 سال بیاد من مشکلی ندارم:d

آخرین ویرایش:
این TR واسه PS4 هم بیاد فن های X1 تکذیب میکنن!:دی کلا فکر کنم توی یه دنیای موازی دیگه هستید گه توش هیچ کدوم از انحصاری های مایکرو مولتی نشدن!:دی lol

آره دقیقا عین TF و Ryse و GW و تجربه های دیگه نسل قبل مثل ME و NG و .... کاملا واضح هست که انحصاری میمونه.
دوست عزیز طرفداری مایکروسافت که هیچ وقت نگفتن این بازی مولتی پلتفرم نمیشه! اصلا خود سازنده و خود فیل اسپنسر گفتن که قراردادی که بستن زمانی بوده! این یعنی اینکه مولتی شدن این بازی صد در صد هست! (هیچ کسی هم انکار نکرده این رو تا حالا!) مسئله اینه که بازی اگه از انحصار one خارج بشه (که میشه!) با این همه خرجی که مایکروسافت برای بازی کرده ، خیلی احتمالش کمه که برای ps4 بیاد! به نظر میرسه این نسخه مثل رایز و تایتانفال فقط روی pc منتشر بشه! وگرنه هیچ کسی نمیاد آب تو آسیاب دشمنش بریزه!:d

فیل اسپنسر این رو با Ryse و DR3 مقایسه میکرد. اگه مثل اونا باشه که نهایتاً برای PC میاد. الان اینجا هم که سازنده هیچ حرفی از PS نزده. غیرممکن نیست، ولی طبق شواهد احتمال اینکه رو PS نیاد، بیشتر از اینه که بیاد.

ضمنا دوست عزیز، ترجمه و متنت زیاد خوانا نیست و نامفهومه. لطفا از این به بعد اینطوری خبر نگذار.

انحصاری زمانی همون تاثیر و موفقیت رو برای کنسول داره که انحصاری کامل میگزاره
بازی که یک سال یا بیشتر روی یک کنسولی بوده دیگه بعد از عرضه رو پلتفروم دیگه اون جذابیت خودشو از دست میده خصوصا بازی های از این دست که هر سال نسخه های بهتری مشابهشون میاد

این بازی همون سال 2013 هم میتونست انحصاری 360 باشه اما همیشه ماکرو دست سازنده ها رو باز میگذاره که رو پلتفروم های دیگه بازی ها رو عرضه کنن وگرنه سود تنها یک سال شرکتش میتونه حداقل 50 تا استودیو بزرگ بازی سازی رو بخره

از این نوع عکسها برای استودیو زیاد فرستاده شده . فنهایی فرستادن که قبل از ظهور ایکس باکس با این بازی خاطره داشتن .

hc6jvkdwcbdryerd1so6.jpg

u6qp979pczponhm7qjm9.jpg

این بازی اگر انحصاری زمانیش طولانی باشه، و بعدش برای Ps عرضه بشه دیگه نمیشه گفت مولتی پلتفرم و همون انحصاری خطابش کنیم بهتره.

مثل قضیه gta برای عرضه رو pc

این بازی خیلی طولانی تاخیر خورد و این یعنی یک انحصاری زمانی خیلی طولانی که تاثیرش بر ملت همانند یک انحصاری کامل هست.

میخوام بگم ماکرو اگر بتونه طولانی مدت بازی رو تو دست خودش نگه داره مثل gta، هیچ فرقی با انحصاری کامل نداره و اگر قرار باشه سودی بکنه، این سود رو به کامل ازش بهره‌مند خواهد شد

بنظر من تا وقتی بازی عرضه نشه و بطور کامل تاثیرش رو روی کنسول مایکروسافت نزاره" هیچ خبری از پلتفرمهای احتمالی دیگه بازی نخواهد شد.ناسلامتی قراره این بازی فروش XB1 رو ببره بالا و اگه قبل از عرضه معلوم بشه قراره روی PC یا هر پلتفورم دیگه ای هم بیاد تاثیر خودشو نمیتونه بطور کامل روی کنسول مایکروسافت بزاره

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or