صحبتهای توسعه دهنده در مورد انحصاری شدن بازی برای XBOX
رییس کریستال داینامیک Darrell Gallagher از کمک مایکروسافت ، برای توسعه کامل و تحقق بخشیدن به پتانسیل بازی سخن میگوید .
در تابستان گذشته پس از آنونس ، هنگامی که مایکروسافت اعلام کرد این بازی در انحصار ایکس باکس است ، برخی طرفداران با خاراندن (یا خراشیدن) سرخود با تعجب پرسیدند چرا ؟
پس از این ، ریلیز Tomb raider 2013 بر روی پلتفورمهای XBOX PC PS منتشر شده بود . حالا آقای Darrell Gallagher در مورد ماهیت معامله ، آنچه که به معنی گسترش یافتن بازی است و چیزهای بیشتر صحبت خواهند کرد .
Gallagher میگوید این اتفاق یک شبه رخ نداد ، در واقع این یک همکاری دراز مدت است که در واقع در سال 2008 آغاز شد ، زمانی که کریستال داینامیک DLC بازی Tomb Raider Underworld را برای XBOX360 در انحصار این کنسول قرار داد .
مایکروسافت در موارد انتشار و رسیدگی به بازاریابی و توزیع ROTTR نقش خواهد داشت . به طور کلی مایکروسافت کمک میکند به کریستال داینامیک ، برای دستیابی به آنچه که در ROTTR میخواهید ، که ما میتوانیم .
در ادامه مصاحبه با Gallagher : با توجه به سخنان اینطور برداشت یا فکر میکنم که همکاری کریستال با مایکروسافت انقدر عمیق است که ROTTR بدون آن نمیتواند وجود داشته باشد ، Gallagher گفت در این مورد خاص اینطور فکر نمیکنم
اگر شما به تومب ریدر نگاه کنید ، برای 20 سال در اطراف (منظورش پلتفورمای مختلفه) بوده است ، بنابراین من فکر میکنم که تومب ریدر هنوز هم در اطراف است [بدون مایکروسافت]
Gallagher توضیح داد که همکاری با مایکروسافت چگونه به این فرنچایز برای داشتن حق رای بیشتر و صعود به ارتفاعات جدید کمک میکنه .
نگاه ما این است که چگونه میتوان بهترین نسخه از تومب ریدر را به بازار ارائه داد ؟ چگونه میتوان در واقع آن را برجسته نشان داد ؟
Gallagher گفت این قرارداد همچنین به معنای کریستال داینامیک میتواند به تخصص _ سخت افزار خاص مایکروسافت ، کمک به توسعه ROTTR باشد ، از همان آغاز کارکنان مایکروسافت ، ابتکار عمل را به کمک کریستال داینامیک با پروژه نشان داده اند . درخواست چیزهایی مانند : چگونه میتوانیم کمک کنیم ؟ چه نیاز دارید ؟
او اضافه کرد : این یک همکاری بزرگ تاکنون بوده است .
همچنین Gallagher تصریح کرد ROTTR میتواند به کنسول PS زمانی در آینده بیاید . این تعجب آور نیست ، چون همه ما میدانیم که معامله انحصار مایکروسافت برای بازی دارای یک مدت زمان و همیشگی نیست .
او گفت تمرکز ما بر روی XBOXONE و 360 است . و چیزی فراتر از ؟ ..
در پایان Gallagher تایید کرد که نسخه TR2013 مجموع 7.5 میلیون نسخه فروخته است .
این بازی برای تعطیلات پایان سال 2015 برای XONE و 360 خواهد آمد