Rise of the Tomb Raider سال 2016 برای PC و PS4 عرضه می شود

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Daemonis

Run Baby Run
کاربر سایت
XyKse.jpg

بلاخره اعلام شد که بازی Rise of the Tomb Raider اوایل 2016 برای Steam و بمدت تقریبا یک سال انحصاری کنسولی بر روی XBOX بوده و Holiday 2016 برای Playstation 4 عرضه خواهد شد.

====
Rise of the Tomb Raider 2016 release windows announced for PC, PS4 | VG247

من نمیدونم دوستان به چی میگن انحصار زمانی که میان تیکه میندازن!:-/
ینی اگه بازی 3.4 سالِ دیگه واسه پی اس 4 میومد خوب میشد؟!!همین الانش هم اول واسه پی سی میاد بعد پی اس 4 نمیخواد تیکه بندازید خواهشا:bighug:
تا واسه پی اس 4 بیاد ما یه 5.4بازی تمومش میکنیم خیالتون راحت

فقط میتونم بگم LOL :دی

Tomb Raider رو اول میزنیم به بدن که یه کوچولو گرم شیم بعد میریم سر Main Course که یکم بعد تر میاد :bighug: :d

همچین چیز غیر منتظرانه ای هم نبود :d

یعنی عاشق یه سری از فن های مایکرو هستم :d

تا قبل از اینکه این خبر معلوم بشه تا میتونستن از این بازی به نفع خودشون همرو ترول میکردن

حالا که خبر اومدنش رو PS4 اومده از رو نمیرن و یه جور دیگه (هرجور که شده) سعی میکنن بگن " آره . . . . . آره ما خیلی خوبیم " :d

فکر کنم بیشتر از 10 تا تاپیک زده شد که بازی انحصاری زمانیه و شخص اسپنسر هم تایید کرد. الان به جز اعلام شدن زمانش چه چیز جدیدی اعلام شده که باز میپرید به هم؟!

من حس میکنم تا آخر نسل تاپیک های زیادی در مورد اومدن Rise of the Tomb Raider واسه بقیه پلتفرمها رو باید شاهد باشیم
:biggrin1:
http://forum.bazicenter.com/thread95171/page2/#post3650945

.This, is how Frobary failed
:d

پ.ن: امیدوارم برای PS4 با performance بهتر، یا محتوای اضافی عرضه بشه تا یک جورایی از ملت دل‌جویی کرده باشند! :دی

Lol ! واقعاً Lol :))
از ناشر مایکروسافته و غیرممکنه برای PS4 بیاد, هزینه های ساخت رو مایکرو میده, مایکرو باید IP رو بخره و مایکرو باید Crystal Dynamics رو بخره رسیدیم به اینجا :d خخخخخخ
انشالله با همه DLC ها میاد :bighug: شاهکار این سبک بهار 2016 میاد و تا مدت ها سرگرممون میکنه پس عجله ای نداریم :bighug::d

خیلیم خوب... خیالم راحت شد حیف بود نتونم با PC بازیش کنم.

دوستان PS4 دار به جمع تگ دیگ خورا خوش اومدین. ما PC بازا خیلی وقته تگ دیگ میخوریم و باید بگم خیلی هم خوشمزه هست و مطمئنم شما هم خوشتون میاد:d خصوصا تگ دیگ سیب زمینی غوطه ور در روغن:d

واسه تنوع هم شده یکم ته دیگ لازمه:d

یعنی خیلی از دوستان به جای این که از اومدن بازی خوشحال باشن از این که تونستن مایکرو فن ها رو ضایع کنن خوشحال شدن، نمونش هم داریم میبینیم تو همین تاپیک!!

http://forum.bazicenter.com/thread95171/page2/#post3650945

.This, is how Frobary failed
:d

پ.ن: امیدوارم برای PS4 با performance بهتر، یا محتوای اضافی عرضه بشه تا یک جورایی از ملت دل‌جویی کرده باشند! :دی
اینکه تکلیفش تو E3 مشخص شد :دی فقط خوبیش اینه که دیگه از Rise of the What بودن خارج میشه lol :دی

دیگه کاملا تابلو شد انحصاری زمانی هست :دی غیر از اینکه مثلا یه بندی تو قراردادشون باشه که اگه فلان مقدار فروخت انحصاری دائمی بشه که اونم با وجود بازی هایی که قراره امسال بیاد بعیده فروش خفنی داشته باشه.
http://forum.bazicenter.com/thread96306/page165/#post3774008

یعنی خیلی از دوستان به جای این که از اومدن بازی خوشحال باشن از این که تونستن مایکرو فن ها رو ضایع کنن خوشحال شدن، نمونش هم داریم میبینیم تو همین تاپیک!!

دوستان مایکرو‌فن خودشون ، خودشون رو با حرفای گذشتشون ضایع کردن :d

بنظرم همینکه یه عده تا این حد دارن تو این تاپیک خودشون تو در و دیوار میزنن خودش گویای همه چیزه و نشان از ارزش فوق العاده بالای TR داره که تا الان تو کف بودن.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or