Rise of the Tomb Raider سال 2016 برای PC و PS4 عرضه می شود

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Daemonis

Run Baby Run
کاربر سایت
XyKse.jpg

بلاخره اعلام شد که بازی Rise of the Tomb Raider اوایل 2016 برای Steam و بمدت تقریبا یک سال انحصاری کنسولی بر روی XBOX بوده و Holiday 2016 برای Playstation 4 عرضه خواهد شد.

====
Rise of the Tomb Raider 2016 release windows announced for PC, PS4 | VG247

برای کسی که بازی نکرده چه امروز چه یه سال دیگه هیچ تفاوتی نداره :دی
اگه آخر امسال بری تا فی خالدون بازی رو در بیاری و تمام ویدئو هاش رو ببینی بله ، ولی اگه هیچ چیز از بازی و خبراش رو دنبال نکنی تا موقع عرضه ـش هیچ تفاوتی با الانش نداره :دی اونایی که الان برای بار اول مثلاٌ TLOU R میزنن بازیش بدرد نمی خوره ؟ تازه TLOU R به لطف فریم ریتش تجربه ی بهتری از اونی که 2013 اومد هم میده :دی
اینکه بازی فلان قدر بعدش میاد پس مالی نیست و ته دیگه و اینا فقط حکم دیازپام داره و بس :دی

فقط گفتم مقایسه gta با TR درست نیس. :دی (هرچند به نظرم با TLOU هم درست نیس :دی)
اتفاقا خودم احتمالا یا سال بعد مجبورم بازی کنم یا رو pc. ولی به هر نمیشه اینو نادیده گرفت که حالی که موقع عرضه بازی بهت میده بیشتر از حالیه که چند ماه بعد بهت میده. هایپ و انتظار و این حرفا :دی

آخرین ویرایش:
من که از این خبر خوشحال شدم:dامیدوارم دست از سر انحصاری کردن عناوین 3rd Party بردارن کمپانی های کنسول ساز:d

شركت نكردنت تو بحث پيش پا افتاده كه هيچ:d ولي اميدت به انحصاري موندن عنوان و ip قابل تحسينه:d يعني بايد به مايكروسافت خنديد اگر از پول هاي كلانش به جاي ساخت استوديو و ip جديد(مايكروسافت و اين كار؟ مگه داريم؟:d) بياد براي خريد ip كه با ps متولد شده استفاده كنه, خوبه از حرف هاي خودتونم معلومه تجارت گيمينگ مايكروسافت كلا با پول ميچرخه نه چيز ديگه:d

مایکروسافت IP جدید برای این نسل نداره؟! تا همین الان عناوینی مثل Project Spark ،Ori ،Quantum Break ،ReCore ،ScaleBound ،Sea of Thieves (که همگی IPهای خود مایکروسافت هستن) رو برای این نسل معرفی/عرضه کردن و در ساخت TitanFall و Sunset Overdrive هم نقش بسزایی داشتن. بازیهایی مثل Killer Instinct ،CrackDown و Phantom Dust رو هم که ریبوت کردن (که البته هنوز مشخص نیست سازنده عنوان آخر چه استدیویی هست و در چه مرحله‌ای قرار داره). TR هم با PS متولد نشده، به تولد PS کمک کرده.

استدیوهای ساخته شده توسط مایکروسافت هم فکر نکنم کمتر از استدیوهایی باشن که سونی تا الان از بیس ساخته (سونی اکثر استدیوهاش رو خریده). استدیوهایی که مایکروسافت از بیس ساخته Forza/Turn_10، GoeW/The_Coalition، Halo/343_Industries ،Project_Spark/Team_Dakota و Decisive_Games (که هنوز بازیش معرفی نشده ولی گفتن که داره روی یک عنوان استراتژی شناخته شده کار میکنه) هستن.

نگرفتی عزیزم یا نخواستی بگیری. همه دنبال پول هستند. سونی مایکروسافت نداره. ولی یکی میاد تجارت صرفا با پول خرج کردن میگردونه. یکی هم میاد با نواوری و استعداد یابی تجارت گیمینگ جلو می بره(من ناتی داگ سانتا مونیکا مدیا مولکول حتی گریلا و بازی هاشان را کلا نواوری میدونم). جهان خوار مهان خوار هم خز شد دیگه دنبال سوژه جدید بگردین:d

یعنی استدیوهای مایکروسافت نه نوآوری دارن و نه استعداد یابی؟! واقعاً خیلی خوب شد که TR انحصار زمانی هست (مثل خیلی از بازیهای که برای مدتی انحصاری زمانی بودن و خواهند شد). خوبه مایکروسافت مثل سونی یک IP قدیمی (قدیمی تر از PS) رو برای کنسولش انحصار دائمی نکرده و انقدر جبهه گیری علیهش میشه، اگه این کار رو کرده بود که مجبور بودیم تا چند سال بحثهای عجیب غریب بخونیم.

من نمیدونم این همه ماجرا رو برای چی پیش اورد ماکروسافت. کنسولش که ارزونتره، دستش هم برای دادن باندل تخفیفات و کم کردن قیمت باز تره در آخر سال، هیلو و فورزا رو هم که داشت. اگر پول رو خرج نمیکرد بازهم دارندگان وان این بازی رو بازی می کردند همین امسال. این پول رو خرج ساخت پرفکت دارک و یا بانجو میکرد بهتر نبود؟ البته همین مورد در باره سونی و ریمیک فاینال فنتزی 7 هم صدق میکنه.

شاید هم میخواستن بازی برای XB1 با بهینه سازی بیشتر ساخته بشه و شاید بازی رو برای استور ویندوز 10 انحصاری کرده باشن (تأیید شدنش برای W10 یکم مشکوک میزنه، شاید روی ویندوزهای قدیمیتر نیاد). در ثانی اصلاً معلوم نیست که چقدر پول خرج کردن. نگران PD و بانجو هم نباشید چون مایکروسافت کاملاً متوجه IPهای بیشمارـه Rare هست و ساخت یک بازی جدید از طرف این استدیو (Sea of Thieves که شایعه شده همون Project Dream هست، پروژه‌ای که بانجو بواسطش خلق شده) هم الزاماً چیز بدی نیست.

غذایی که سه بار گرم بشه می گن ضرر داره :دی
البته غذا داریم تا غذا فی الواقع قرمه سبزی لعنتی هر بیشتر بمونه و هی گرم بشه عجیب خوشمزه تر میشه و هی جا مبفته درست مثل ته دیگ که خوشمره ترین بخش هر غذایست :bighug:

• Like
Reactions: .:HO3IN:.
عجب اعتماد به نقسی!
مسلما افرادی که تو عالی ترین داشنگاه ها درس خوندن ور شرکتی رو اداره میکنن که پول خوردش میشه خرید بخش های مختلف شرکت های دیگه یا استارت اپ ها عقلشون میرسه اینقدر که کاری کنن ضرر نکنن.
شما از وجه ی برند Microsoft خبر داری؟خبر داری تعداد هیتر هاش از فن های حیلی شرکتا بیشتره؟خبر داری که سز همین بدنامیش مجبور شد تو سرفیس پزو 3 که میدونست یه شاه مهرس از برند خودش استفاده نکنه تا جا بیوفته این دیوایس و تازه تو سرفیس 3 از برند خودش استفاده کرد؟
مایکروسافت به دنبال یازیابی وجه ی دهه ی 90 و اوایل 2000 میلادی خودشه.
با این کار همونایی که تا دیروز داشتن مایکروسافت رو میکوبیدن و تامب رایدر رو آشغال میدونستن،از امروز نه تنها دست از اون کاراشون بر میدارن،همین تامب رایدر رو شاهکار میدونن.
مایکروسافت قبلا هم از این کارا تو جا های دیگه کرده،مثالش مجموعه ی آفیس.تا زمانی آفیس برای پلتفورم های اپل و گوگل منتشر نشده بود،همه بهش میگفتن مضخرف و بسته هایس نرم افزاری آی ورک اپل و گوگل داکس رو بهتر میدونستن،ولی الان که عرضه شده قربون صدقش میرن.
به علاوه مایکروسافت تو ساخت این بازی سرمایه گزاری کرده و سهمی درش داره در نتیحه فروش بیشترش روی هر پلتفورمی = سود بیشتر برای خود مایکروسافت.این سود میتونه جالا بعدا تبدیل به هر چیزی تو بخش اکس باکس بشه مثل انحصاری یا نسل بغدی با بودجه بیشر یا در جا های دیگه شرکت مصرف بشه.
خداییش برام سوال پیش اومده، قبل از اینکه دکمه ارسال رو بزنید یه دور میخونید چی نوشتید یا اینکه کلا همینجوری فقط میخواید یه جوابی بنویسید بره؟

جدا برام سوال شده.

بنده این تاپیک رو رسماً فک براندازترین رُخ داد سال بازیسنتر اعلام میکنم :دی! بیشرف همه چی داشت ؛ یعنی از مذاکرات هسته ای تا تهدید علنی و قورمه سبزی همه چی توش بود :دی!

غذایی که سه بار گرم بشه می گن ضرر داره :biggrin1:

دوستان PS4 دار به جمع ته دیگ خورا خوش اومدین. ما PC بازا خیلی وقته ته دیگ میخوریم و باید بگم خیلی هم خوشمزه هست و مطمئنم شما هم خوشتون میاد:d خصوصا ته دیگ سیب زمینی غوطه ور در روغن:d

غذا سرد یا گرم باشه ، ماشینِ تعمیرگاه رفته باشه یا نباشه ، پیرزن آرایش شده باشه یا نباشه ، بالاخره میاد :biggrin1:

تا مرز خرید IP و Crystal Dynamic یکجا هم رفته بودن جلو :)) .

میگم ممد حالا که مولتی شد نظرت در مورد کیفیتش چیه؟ پایین نیاد یه وخ؟

آقا یه ذره اون جنبه رو ببرین بالا !
تیکه انداختن و اینا نیست :d این بحث های Fun ـه اینجوری هم نشه که دیگه هیچی !

بعد از توافق هسته‌ای، این اولین باری بود که ملت رو انقدر شاد و خوشحال دیده بودم :d

تازه ، پشم سینه نیت و کاز هیرای هم داشتیم :دی!

0gFb4.jpg

q0dvipki950z6vospb1y.gif

لامصب کار به جایی رسید که حتی تحریک علنی به اینکه پستمو گزارش نکنی خودم میکنم هم داشتیم :دی! لول

همین الآن بدو گزارش کن !
میخوای اصلا خودم گزارش کنم !؟

ولی در انتها یکی اومد و با پستش حرفای همتونو شُست گذاشت کنار رفت :دی! انقدر که این کلام سنگین بود من همون موقع خوندنش به خودم قول دادم ادم دیگه ای بشم و پیش پام رو نگاه نکنم ...
خیلی وقته تو همچین بحثهای پیش پا افتاده نیستم

یکم با هم مهربون باشیم ...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: .:HO3IN:.
اصلا کاری به بقیه حرفا ندارم ولی مقایسه این عرضه با عرضه Gta برای pc خیلی متفاوته‌. Gta بعد یک سال و نیم بعد اومد ولی تغییرات گرافیکی و محتوایی خیلی زیادی داشت‌. قطعا اگه با همون گرافیک نسل ۷ میومد و بدون محتوا های جدید مثلfp شدن و اهنگ های اضافی و .... قطعا دلنشین نبود به این اندازه الانش!
Tr بعد سه ماه به pc میاد و قطعا بازی زیر و رو نمیشه. با نسخه 4 هم قطعا تغییرات گرافیکی خفن نمیبینیم. (توان اجرایی دو کنسول خیلی متفاوت نیستند الان) محتوا ی اضافه هم بعید میدونم
باور کن هیچی از لذت بازی کم نمیکنه من الان که میدونم بازی برای ps4 میاد هیچ ویدئو و اخباری از بازی نمیبینم تا حس تازگی داشته باشه برام در ثانی تو این یکسال اینقدر بازی برای ps4 میاد که با اونا سرگرم شیم تا اخر سال دیگه.ثالثا قطعا نسخه کاملتری از بازی همراه dlc های احتمالی برای 4 میاد.:d

خداییش برام سوال پیش اومده، قبل از اینکه دکمه ارسال رو بزنید یه دور میخونید چی نوشتید یا اینکه کلا همینجوری فقط میخواید یه جوابی بنویسید بره؟

جدا برام سوال شده.
نمی دونم چرا خودت این نصیحت رو عمل نمی کنی.
فعلا اون کسی که احساس میکنه از مسئولان یک شرکت میلیارد دلاری هم بیشتر میفهمه شمایی.

نمی دونم چرا خودت این نصیحت رو عمل نمی کنی.
فعلا اون کسی که احساس میکنه از مسئولان یک شرکت میلیارد دلاری هم بیشتر میفهمه شمایی.
راست ميگي. بهترين كار اينه كه بجاي استفاده از عقلمون، كوركورانه تصميمات شركتاي بزرگ رو به عنوان بي نقصترين تصميمات دنيا قبول كنيم......My bad.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or