Rise of the Tomb Raider بهمراه PS VR و محتویات دیگر روی PS4

تاخیر 1 ساله کم پلی بازارو عصبانی کرده بود، این باکس آرتم دیگه گوره بازیو قشنگ کند لول کم کم دارم به این نتیجه میرسم که برخی از عزیزان در Square Enix-Crystal Dynamics حال خوشی ندارن لول

• Like
Reactions: saeed20
نمیدونم توی توییتر چرا اکثرا قضیه رو برعکس گرفتن! البته یه جوری توییت زده نمیشه گفت طعنه هست یا دفاع از همکاره!:Dولی اینهمه طرح چرا این!8-|PSفنا همینجوری داغ بودن و دنبال چیزی میگشتن که تلافی کنن که SE خودش دو دستی تقدیمشون کرد:D
طعنه هست. Melania Trump همسر ترامپ هستش که یه سخنرانی کرده که دقیقا شبیه سخنرانی میشل اوباما بوده.واسه همین دراکمن گفته first melania trump and now this.

البته این باکس ارت توجه ها رو پرت کرد .اما. این گزینه هایی که برای نسخه ps در نظر گرفتن ایا ارزشش رو داره که بازی رو بعد از یک سال به قیمت کامل قالب کنن به مشتری ?

• Like
Reactions: ps3_360_wii
البته این باکس ارت توجه ها رو پرت کرد .اما. این گزینه هایی که برای نسخه ps در نظر گرفتن ایا ارزشش رو داره که بازی رو بعد از یک سال به قیمت کامل قالب کنن به مشتری ?
چیزیو قرار نیست به کسی قالب کنن! مگه مشتری رو مجبور کردن که بازیو بخره ؟! هر کسی که ببینه ارزششو داره میخره و هر کسی هم که ببینه ارزششو نداره بازیو نمیخره

چیزیو قرار نیست به کسی قالب کنن! مگه مشتری رو مجبور کردن که بازیو بخره ؟! هر کسی که ببینه ارزششو داره میخره و هر کسی هم که ببینه ارزششو نداره بازیو نمیخره
بازی که ارزشش رو داره .. ولی نه یکسال بعد عرضه ... و فقط با یه مرحله اضافه ۶۰ دلار به ملت غالب کنن ... co-op که به درد خودشون میخوره ...vr هم که گزینه همگانی نیست.
اصولا من همیشه به عنوان یه مصرف کننده منافع خودم رو نگاه میکنم .. نه منافع ناشرین ...

بازی که ارزشش رو داره .. ولی نه یکسال بعد عرضه ... و فقط با یه مرحله اضافه ۶۰ دلار به ملت غالب کنن ... co-op که به درد خودشون میخوره ...vr هم که گزینه همگانی نیست.
اصولا من همیشه به عنوان یه مصرف کننده منافع خودم رو نگاه میکنم .. نه منافع ناشرین ...
بازی در حال حاضر قیمتش روی PC و X1 همون 60$ هست و Price Cut نخورده. پس دلیلی بر این نیست که نسخه PS4 از قیمت کمتری برخوردار باشه.
بعد از اون، مگه شما 1 سال قبل بازی رو (با قیمت 60$) انجام دادی که میگی 1 سال بعد ارزشش رو نداره؟ چون تا جایی که میدونم شما PS4 داری و قاعدتا نباید از ارزش بازی خبر داشته باشی.
بعد بازی با تمام محتواها روی PS4 با قیمت 60$ عرضه میشه. محتوایی که دارندگان PC و X1 براش 30$ اضافه سُلفیدن.
پس... بله، با یه حساب 2 2تا 4تا میشه فهمید به منافع شما نزدیک تره تا منافع ناشرین.

همه ی دی ال سی های بازی هم هست که براش یسری 30$ خرج کردن
حکم گاتی ادیشن رو داره تقریبا دیگه...
اینهمه اسمون ریسمون بافتن نداره
کساییم که بازی نکردن بدون شک ارزشش رو داره براش اینقدر پول بدن...

بازی در حال حاضر قیمتش روی PC و X1 همون 60$ هست و Price Cut نخورده. پس دلیلی بر این نیست که نسخه PS4 از قیمت کمتری برخوردار باشه.
بعد از اون، مگه شما 1 سال قبل بازی رو (با قیمت 60$) انجام دادی که میگی 1 سال بعد ارزشش رو نداره؟ چون تا جایی که میدونم شما PS4 داری و قاعدتا نباید از ارزش بازی خبر داشته باشی.
بعد بازی با تمام محتواها روی PS4 با قیمت 60$ عرضه میشه. محتوایی که دارندگان PC و X1 براش 30$ اضافه سُلفیدن.
پس... بله، با یه حساب 2 2تا 4تا میشه فهمید به منافع شما نزدیک تره تا منافع ناشرین.
مثلما تا اونجا که یادمه از عرضه بازی هنوز یک سال نشده که بخواد کسر بخوره .. ما الان داریم از ۶ ماه اینده حرف میزنیم ... ممنون به خاطر تذکراتتون

بازی ای که جدیده و کلا برای PS4 عرضه نشده چه ازش و قالبی؟ مگه ریمستره که بخوان قالب کنن؟ بعدشم بچه ها گفتن کلی امکانات جدید + محتویات سیزن پس هم روش هست.

بازی ای که جدیده و کلا برای PS4 عرضه نشده چه ازش و قالبی؟ مگه ریمستره که بخوان قالب کنن؟ بعدشم بچه ها گفتن کلی امکانات جدید + محتویات سیزن پس هم روش هست.

اولا من یه سوال کردم ... نظریه ندادم و فکت هم صادر نکردم که کسی بخواد بگه اشتباه میکنم یا ... و موضع گیری هم نکردم ...
که میخوای بخر نخر و یا تو که فلانی یا اسمون ریسمون و غیره ... من سوال پرسیدم تا نظر بقیه رو بدونم ... ولی به جای جواب بقیه ... با چیزای دیگه مواجه شدم ... wtbc

مثلما تا اونجا که یادمه از عرضه بازی هنوز یک سال نشده که بخواد کسر بخوره .. ما الان داریم از ۶ ماه اینده حرف میزنیم ... ممنون به خاطر تذکراتتون
خیلی ببخشید اما October سه ماه دیگه هست نه 6 ماه. البته شما که از قیمت شاکی هستی میتونی نخری. بنا به تجربه ای که دارم، بازی های SE به طرز وحشتناکی Off میخورن (حداقل روی استیم که اینطوریه. کم مونده خیرات هم بکنن) و بعدا میتونین با قیمت پایین تری بازی رو بخرید.

کی یه همچین حرفی زده بازی در Amazon در حال حاضر با قیمت 33 دلار داره به فروش میرسه روی X1 تازه هزینه ارسال هم مجانی هستش ..
Amazon.com: Rise of the Tomb Raider - Xbox One: Microsoft: Video Games
در Gamestop بازی روی X1 با قیمت 44 دلار و روی X360 با قیمت 50 دلار در حال فروش .
http://www.gamestop.com/browse?nav=16k-Rise+of+the+Tomb+Raider
تنها نسخه ای که تخفیف نخورده PC هستش اونم مشخصه برای چی پس لطفا نگین تخفیف نخورده تازه تا عرضه بازی روی PS4 این تخفیف ها بیشتر هم میشه .

مشخصا بازی داستانی که تمام داستانش برای ملت تو اینترنت اسپویل شده دیگه ارزش اولیه نداره بعد 1 سال .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: gamer1998y

البته اینکه Coop به درد خودشون میخوره فقط و فقط نظر شماس :D
اتفاقا اگه اوکی در بیارن Coop رو ارزش بازی رو خیلی بالا میبره
ضمن اینکه واقعا نمیدونم چرا با ۶۰$ مشکل داری
اصلا غیر عادی و غیر منطقی نیست به نظرم
تفاوت بازی یه نسل نبوده که بیان بازی رو نصف قیمت بدن ، قبلا اومده روی ۲تا پلتفرم خب هرکی بازی کرده نمیخره ، هرکی هم بازی نکرده اگه علاقه داشته باشه برای PS4 میخره بازی میکنه :D
یه عنوان جدید و خوب نسل ۸ رو خیلی بی انصافیه که بگیم چرا ۶۰$ میفروشن :D
محتویات خووبی هم داره و دیگه نیازی به خرید سیزن پس نداریم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or