طعنه هست. Melania Trump همسر ترامپ هستش که یه سخنرانی کرده که دقیقا شبیه سخنرانی میشل اوباما بوده.واسه همین دراکمن گفته first melania trump and now this.نمیدونم توی توییتر چرا اکثرا قضیه رو برعکس گرفتن! البته یه جوری توییت زده نمیشه گفت طعنه هست یا دفاع از همکاره!ولی اینهمه طرح چرا این!
PSفنا همینجوری داغ بودن و دنبال چیزی میگشتن که تلافی کنن که SE خودش دو دستی تقدیمشون کرد
![]()
چیزیو قرار نیست به کسی قالب کنن! مگه مشتری رو مجبور کردن که بازیو بخره ؟! هر کسی که ببینه ارزششو داره میخره و هر کسی هم که ببینه ارزششو نداره بازیو نمیخرهالبته این باکس ارت توجه ها رو پرت کرد .اما. این گزینه هایی که برای نسخه ps در نظر گرفتن ایا ارزشش رو داره که بازی رو بعد از یک سال به قیمت کامل قالب کنن به مشتری ?
بازی که ارزشش رو داره .. ولی نه یکسال بعد عرضه ... و فقط با یه مرحله اضافه ۶۰ دلار به ملت غالب کنن ... co-op که به درد خودشون میخوره ...vr هم که گزینه همگانی نیست.چیزیو قرار نیست به کسی قالب کنن! مگه مشتری رو مجبور کردن که بازیو بخره ؟! هر کسی که ببینه ارزششو داره میخره و هر کسی هم که ببینه ارزششو نداره بازیو نمیخره
بازی در حال حاضر قیمتش روی PC و X1 همون 60$ هست و Price Cut نخورده. پس دلیلی بر این نیست که نسخه PS4 از قیمت کمتری برخوردار باشه.بازی که ارزشش رو داره .. ولی نه یکسال بعد عرضه ... و فقط با یه مرحله اضافه ۶۰ دلار به ملت غالب کنن ... co-op که به درد خودشون میخوره ...vr هم که گزینه همگانی نیست.
اصولا من همیشه به عنوان یه مصرف کننده منافع خودم رو نگاه میکنم .. نه منافع ناشرین ...
همه ی دی ال سی های بازی هم هست که براش یسری 30$ خرج کردنالبته این باکس ارت توجه ها رو پرت کرد .اما. این گزینه هایی که برای نسخه ps در نظر گرفتن ایا ارزشش رو داره که بازی رو بعد از یک سال به قیمت کامل قالب کنن به مشتری ?
مثلما تا اونجا که یادمه از عرضه بازی هنوز یک سال نشده که بخواد کسر بخوره .. ما الان داریم از ۶ ماه اینده حرف میزنیم ... ممنون به خاطر تذکراتتونبازی در حال حاضر قیمتش روی PC و X1 همون 60$ هست و Price Cut نخورده. پس دلیلی بر این نیست که نسخه PS4 از قیمت کمتری برخوردار باشه.
بعد از اون، مگه شما 1 سال قبل بازی رو (با قیمت 60$) انجام دادی که میگی 1 سال بعد ارزشش رو نداره؟ چون تا جایی که میدونم شما PS4 داری و قاعدتا نباید از ارزش بازی خبر داشته باشی.
بعد بازی با تمام محتواها روی PS4 با قیمت 60$ عرضه میشه. محتوایی که دارندگان PC و X1 براش 30$ اضافه سُلفیدن.
پس... بله، با یه حساب 2 2تا 4تا میشه فهمید به منافع شما نزدیک تره تا منافع ناشرین.
بازی ای که جدیده و کلا برای PS4 عرضه نشده چه ازش و قالبی؟ مگه ریمستره که بخوان قالب کنن؟ بعدشم بچه ها گفتن کلی امکانات جدید + محتویات سیزن پس هم روش هست.البته این باکس ارت توجه ها رو پرت کرد .اما. این گزینه هایی که برای نسخه ps در نظر گرفتن ایا ارزشش رو داره که بازی رو بعد از یک سال به قیمت کامل قالب کنن به مشتری ?
بازی ای که جدیده و کلا برای PS4 عرضه نشده چه ازش و قالبی؟ مگه ریمستره که بخوان قالب کنن؟ بعدشم بچه ها گفتن کلی امکانات جدید + محتویات سیزن پس هم روش هست.
خیلی ببخشید اما October سه ماه دیگه هست نه 6 ماه. البته شما که از قیمت شاکی هستی میتونی نخری. بنا به تجربه ای که دارم، بازی های SE به طرز وحشتناکی Off میخورن (حداقل روی استیم که اینطوریه. کم مونده خیرات هم بکنن) و بعدا میتونین با قیمت پایین تری بازی رو بخرید.مثلما تا اونجا که یادمه از عرضه بازی هنوز یک سال نشده که بخواد کسر بخوره .. ما الان داریم از ۶ ماه اینده حرف میزنیم ... ممنون به خاطر تذکراتتون
کی یه همچین حرفی زده بازی در Amazon در حال حاضر با قیمت 33 دلار داره به فروش میرسه روی X1 تازه هزینه ارسال هم مجانی هستش ..بازی در حال حاضر قیمتش روی PC و X1 همون 60$ هست و Price Cut نخورده. پس دلیلی بر این نیست که نسخه PS4 از قیمت کمتری برخوردار باشه.
بعد از اون، مگه شما 1 سال قبل بازی رو (با قیمت 60$) انجام دادی که میگی 1 سال بعد ارزشش رو نداره؟ چون تا جایی که میدونم شما PS4 داری و قاعدتا نباید از ارزش بازی خبر داشته باشی.
بعد بازی با تمام محتواها روی PS4 با قیمت 60$ عرضه میشه. محتوایی که دارندگان PC و X1 براش 30$ اضافه سُلفیدن.
پس... بله، با یه حساب 2 2تا 4تا میشه فهمید به منافع شما نزدیک تره تا منافع ناشرین.
بازی که ارزشش رو داره .. ولی نه یکسال بعد عرضه ... و فقط با یه مرحله اضافه ۶۰ دلار به ملت غالب کنن ... co-op که به درد خودشون میخوره ...vr هم که گزینه همگانی نیست.
اصولا من همیشه به عنوان یه مصرف کننده منافع خودم رو نگاه میکنم .. نه منافع ناشرین ...