Rise of the Tomb Raider بهمراه PS VR و محتویات دیگر روی PS4

b1d6jnd58h2qnhfg9seu.png

LOL

کلون دیگه به نظرم کمی بزرگ نمایی هستش . الهام بگیم گرفته بهتره به نظرم
والا من ذره ای تفاوت بین TR های کلاسیک و U نمیدیدم که به لطف سری جدید TR، به زیبایی دارم میبینم. بازی ای که خودش یه الگو برای U بود الان خودش داره از U الگو برداری میکنه. کلا قضیه طنزآلود جالبیه!

بی شوخی من این باکس آرت رو دیدم اول فکر کردم واسه آنچارتد کالکشنه و دارن نسخه ی جدید میدن بیرون.
من رو پی سی بازیش کردم اما تمومش نکردم. رو پی اس ۴ ایشالا میگیریم

طرح باکس ارت از این ضایع تر نبود ؟:D نظر دوستانی که بازی کردن رو نمیدونم اما ی سری wlkthrough که از بازی دیدم قشنگ از هر بازی ی چی کش رفته :D یعنی حتی "الگو" یا "الهام گیری " هم نکرده قشنگ کپی ــه:D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: gamer1998y
طرح باکس ارت از این ضایع تر نبود ؟:D نظر دوستانی که بازی کردن رو نمیدونم اما ی سری wlkthrough که از بازی دیدم قشنگ از هر بازی ی چی کش گرفته :D یعنی حتی "الگو" یا "الهام گیری " هم نکرده قشنگ کپی ــه:D
مثلا؟
تام رایدر بازی جدیدی نیست چندین سال سابقه داره
بیشتر شبیه نسخه 2013 بود گرافیکش بهتر بود
رکل بازی خیلی قشنگی بود
بهتره بجای مقایسه و ... فقط بازی کنین و لذت ببرید مثل قدیما

مثلا؟
تام رایدر بازی جدیدی نیست چندین سال سابقه داره
بیشتر شبیه نسخه 2013 بود گرافیکش بهتر بود
رکل بازی خیلی قشنگی بود
بهتره بجای مقایسه و ... فقط بازی کنین و لذت ببرید مثل قدیما
من توی کامنتم از بازی ایراد نگرفتم اشتباه برداشت نشه :D منظورمم توی این جمله ی "از هر بازی ی چی کش رفته" واضحه. سیستم کمبت بازی ی تلفیقی از BM / UN /TLOU هستش. و این تلفیق یه الگو برداری یا الهام گیری نیستش قشنگ تو رو یاد همون میندازه حتی بعضی از انیمیشن ها بسیار شبیه انیمیشن های استفاده شده توی 3 بازیه بالایه.

• Like
Reactions: hitman68
من مقداری که دوست ندارم که بازی های انحصاری و فرست پارتی مولتی شه ... ده برابر بدم میاد بازیای مولتی رو انحصاری کنن...
هر چقدرم که عاشق تامب رایدر باشم اصلا یک پنی هم بابت این نسخه نمیدم

• Like
Reactions: vivanred
باید دید با وجود آنچارتد ۴ کسی رغبت نگاه کردن به اینو داره یا نه؟! . کاش یه سال دیگه میدادنش لااقل آنچارتد از ذهن ها پاک میشد .
رو PC به لطف انویدیا یه نسل جلوتر این بازی رو انجام دادیم و خوشبختانه ساپورت هاش همین جوری ادامه داره.
ته دیگشم برای پلی 4 بازای محترم .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Optimus Prime

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or