استفاده از ابزارهای قبلی یک چیزه ولی اینی که شما به خودت زحمت ندی دو ترک موسیقی جدید واسه بازیت بسازی و حتی محیطهای نسخه قبلی رو به اسم بازی جدید بکنی پاچه ملتی که بهت اطمینان کردن چیز دیگه
من Nioh و Nioh2 رو مجموعا بالای دو هزار ساعت بازی کردم،وقتی آدم بابت یه بازی جدید پول میده انتظار داره چیزای جدید ببینه نه اینکه یه استودیو با سمبلکاری و گشاد بازی بخواد آدم رو احمق فرض کنه و تیغت بزنه،دیدن این چیزا باعث شده پشت دستم رو داغ کنم و پول الکی جیب استودیویی که به مخاطبش اهمیت نمیده و سمبلکاری میکنه دیگه نریزم
خب هممون باید از این تجربه ها داشته باشیم تا به این برسیم که پیش خرید کردن مزخرف ترین کاریه که یک پلیر میتونه انجام بده.
مخصوصا که به سازنده آدرس اشتباه و عادت بدی میده.
در مورد Nioh 2 میتونم درک کنم که چی میگی ، خیلیهای دیگه همین مشکل رو باهاش دارن.
ولی به نظر خودم کلیت رو نگاه کنیم نسخه دوم واقعا بازی بهتری از اولی بود.
من فکر میکنم بعد ساخت نسخه اول و قبل سوییچ به ساخت یک بازی جدید (Ronin یا Wo long) به این احساس رسیدن که کارشون با بازی تموم نشده.
اینکه میتونن ورژن بهتری از بازی رو توسعه بدن.
این شد که اصلا نسخه دوم رو استارت زدن و قبل انتشار هم گفتن که این آخرین نسخه سریه.
میشد بگیم میتونستن بازی رو تحت اکسپنشن برای نسخه اول یک چیزی مثل S.of.the first sin دارک سولز 2 منتشر کنن و همون نسخه اول رو زیر و رو کنن.
ولی خب همه استودیوها امکان یا فرصت همچین کاری رو ندارن.
ولی حقیقتا با دیدن همین مواردی که گفتم خیلی توی ذوقم خورد و بازی بعدیشون که هم سبک Nioh بود و داستانش در چین روایت میشد رو دیگه نخریدم
الحق که کار درستی کردی
=========
آقایون بزاریم بازی بیاد ببینیم چیکار میکنه.
مطمئنا خودشون هم میدونن این آخرین بازیی هست که میتونن با ابزارهای اوایل نسل هشتی توسعه بدنش.
خب چندین سال در دست ساخت بوده و اون وسط همه گیری هم یپش اومده و حتما تاخیر خورده.
این یکی رو هم زیرسیبیلی رد میکنیم بره ، کار دیگهای نمیشه کرد.
===========
من نمیدونم شما چقدر گرافیک براتون مهمه.
این همه ویژگی دیگه هست که بشه بهش گیر داد ولی گیر دادید به گرافیک/انیمیشن