Ridge Racer Unbounded~Xbox360

بازش فوق العادست من عاشقشم و مطمینم امتیاز بالایی میگره
متاسفانه ما ایرانیا خیلی متعصبیم یه چیزیو خورد و پودر میکنیم ویه چیزیو تا غرق کهکشان بالا میبریم
واقعا متاسفم

بازی بدی نیست اما به نظرم میانگین 7 منطقی باشه برای بازی امتیاز 8 یا 9 براش زیاده البته این نظر منه

آخرین ویرایش:
بازش فوق العادست من عاشقشم و مطمینم امتیاز بالایی میگره
متاسفانه ما ایرانیا خیلی متعصبیم یه چیزیو خورد و پودر میکنیم ویه چیزیو تا غرق کهکشان بالا میبریم
واقعا متاسفم

بازیش که هیجان داره ولی از لحاظ گیم پلی و گرافیک و فیزیک ضعیفه:d.

بازیش که هیجان داره ولی از لحاظ گیم پلی و گرافیک و فیزیک ضعیفه:d.

والله خیلی ها از گرافیک ش هم تعریف کردند
اینکه HUD هارو رو ی در و دیوار زده واقعیته؟
هر کی بازی کرده بیاد بگه چجوریاست؟
یه سایت کوبوندش یه سایت ازش خوب گفته بالاخره چی؟>:d

من که از بازی خیلی خوشم اومده
مخصوصا آهنگهاش.
گیم پلی بازی خوبه
دیشب split second هم زدم که مقایسه کنم دیدم split اصلا هیجان سرعتو بهم نمیده و اینکه موزیک بازی خیلی بیخوده.
در کل بازی توپیه و من هر روز بازیش میکنم و کل map هاشم باز کردم

والله خیلی ها از گرافیک ش هم تعریف کردند
اینکه HUD هارو رو ی در و دیوار زده واقعیته؟
هر کی بازی کرده بیاد بگه چجوریاست؟
یه سایت کوبوندش یه سایت ازش خوب گفته بالاخره چی؟>:d

نه بابا بازی گرافیک نداره:d.
hud بازی هم مثل اسپلینتر سل هست و رو در و دیوار میزنه که چندمیم و چند ثانیه عقبیم دور چندمیم و اینجور چیزا.
هیجان بازی خوبه مثلا یه بار من خودم 4 بودم 300متر هم مونده به خط پایان پاورم پر شد زدم همه ی ماشینا رو ترکوندم شدم اول :d.البته همین اتفاق ممکنه برای خودمون هم بیافته:((.
فیزیک بازی با اینکه محیط تخریب پذیره ولی خیلی پفکی هست اصلا تو سرعت تاثیر نداره به دیوار هم بخوری مثله توپه که راحت برمیگردی به مسیر و زیاد هم از سرعتت کم نمیشه.

بزرگترین نقصش فیزیک بازی هست یعنی کلا این سری همیشه یه فیزیک خاصی داشته بعضی ها باهاش حال می کنن بعضی ها نه البته این بار به واقعیت نزدیک تره

از چی بازی حالت بهم خورده؟
من از بازی خیلی خوشم اومده.آهنگهای بازی حس جالبی به آدم میده حین مسابقه
گرافیکشو گذاشتم ته ته واقعا خوبه.
کلا بازی خوبیه.

گرافیکش شبیه به NEED FOR SPEED RUN هست ولی با افت فریم ریت خیلی پایینتر و پیکسلی شدن زیاد تصاویر....

بازیش هم که کپی رایت بازیه SPLIT SCOND هست و کلا من نمیدونم با اون گرافیک افتضاح و اون تقلید از SPLIT SECOND یعنی شما بازی رو گرفتی که فقط اهنگشو گوش کنی؟

---------- نوشته در 09:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:37 PM ارسال شده بود ----------

باید در کونامی رو تخته کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-o

کونامی به غیر از ساختن فوتبال PRO EVOLUSTION SOCCER چی دیگه بلده بسازه که فروشش بالا....

بهتون قول میدم امثال اینجور کمپانیها تا چند مدت دیگه به سرنوشت شرزکتهایی نظیر SEGGA دچار میشند و هیگونه پشتیبانی ازشون نمیشه....

اول اینکه ناشرش بازی کونامی نیست و نامکو هست
بعد مگه شما ها نسخه 360 بازی نکردین پس چرا این سوال درست جواب نمیدین:
بازی مود split screen داره یا نه جوابش خیلی راحته ها اره یا نه؟

کونامی به غیر از ساختن فوتبال PRO EVOLUSTION SOCCER چی دیگه بلده بسازه که فروشش بالا....

بهتون قول میدم امثال اینجور کمپانیها تا چند مدت دیگه به سرنوشت شرزکتهایی نظیر SEGGA دچار میشند و هیگونه پشتیبانی ازشون نمیشه....

اولا کونامی این بازی را نساخته و نامکو ساخته .
دوما شما بر چه اساسی پیش بینی کردی که این کمپانی ها تا چند سال دیگه میرن رو هوا ؟ یه مقدار یه جانبه قضاوت نکنید .
مطمئن باش همین سگا که میگید کسی تحویلش نمیگیره ، گردش مالی و درآمد زاییش از خیلی از کمپانی های غول ایرانی هم بالاتره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or