Ridge Racer Unbounded~Xbox360

منم بازی کردم یه کم رفتم جلو گیم پلیش بیشتر شبیه split socondه .بد نیست بازیش یه سری کار انجام میدی پاورت پر میشه بعد میتونی بزنی ماشینهای دیگه یا ساختمونهایی که نشون میده رو بترکونی و میانبر درست کنی.گرافیکش زیاد مالی نیست ولی تخریب پذیریش خوبه.خراب کردن ساختمونها هم تاثیر زیادی رو سرعت نمیزاره.
در کل به نظر من هیچ ریسینگی most wanted نمیشه.

بازیش ترکیبی از burnout و split second هست.نوشته های روی ساختمونش هم از splinter conviction اسکی رفته.
کلا من باهاش حال کردم
راستی من نسخه pc شو بازی میکنم.اونم با حجم 1.5گیگ :دی
میخواستم بدونم فرقی با نسخه ی کامل داره یا نه؟آخه احساس میکنم بازیش کامله

بازیش ترکیبی از burnout و split second هست.نوشته های روی ساختمونش هم از splinter conviction اسکی رفته.
کلا من باهاش حال کردم
راستی من نسخه pc شو بازی میکنم.اونم با حجم 1.5گیگ :دی
میخواستم بدونم فرقی با نسخه ی کامل داره یا نه؟آخه احساس میکنم بازیش کامله

برای 360 هم حجمش 1.7 گیگه! البته ریپ

سلام.10 دقیقه بازی کردم و فعلا بی خیالش شدم(یکم کسالت دارم).در نگاه اول بازی بسیار شبیه Split second هست.تا حالا که چیز جدیدی نداشت.بخش splitscreen هم به چشم من نخورد.گرافیک هم کاملا متوسط بود(Split second بهتر بود).نورپردازی بی رحمانه ای داره.چشمام اشک الود شد.تخریب پذیری محیط،بسیار بالاست.منوی بازی (قسمت انتخاب کردن مسابقات)بسیار چشم نوازه.نمایی از شهر رو نشون میده که در جریانه.بازی هم 100% ارکیده.پشت کاورش عکس هایی که داشت،نشون میده بازی محیط های کوه و جاده هم داره.صدا گزاری هم معمولی هست.(از اهنگ هاش خوشم نیومد).
در کل زیاد راصی نبودم.ولی شاید بیشتر بازی کنم نظرم عوض شه.

---------- نوشته در 05:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:17 PM ارسال شده بود ----------

...................
یکم بیشتر بازی کردم.یه چیز جدید داره اینه که مثلا یه ساختمونی رو که خودش معین میکنه رو میتونی با برخورد بهش ، تخریب کنی.
من که از خیر این بازی گزشتم.با تجربه ی splitsecond , nfs hp , blur , burn out ،دیگه این بازی برام هیچ جذابیتی نداره.(نظر شخصیه ها).
گرافیکش اصلا یه جوریه.ادم رو به روی خودش رو به زور میبینه.
واقعا جای تاسف داره که در سال 2012 که صنعت بازی ها انقدر پیشرفت کرده،چنین بازی هایی وارد بازار میشن.

رایج ریسر همیشه تو لیست چرندترین های من بوده
میدونستم بازم گند میزنه

sent from my xperia ray ST18i using tapatalk

نمی دونم.شاید من اشتباه کرده باشم.صبر میکنم بقیه هم بازی کنن،اگه خوب بود من هم شروع میکنم.امیدوارم خوب باشه.

اینجوری که شما گفتی 2 هم نباید میگرفت
درباره گرافیکشم که خوبه
چشم های شما مشکل داره یا نور میزنه تو تلویزیونت نمیبینی
کلا بازی متوسطه

بازی یک اشغال به تمام معنا هست در سبک ماشین سواری....

کلا کمپانیه های namco konami capcom را باید درشو تخته کنن برن یه قل دوقل بازی کنن...

من نمیدونم دوستان چطوری این افتضاح را با شاهکاری به نام split second مقایسه میکنن؟

بازی یک اشغال به تمام معنا هست در سبک ماشین سواری....

کلا کمپانیه های namco konami capcom را باید درشو تخته کنن برن یه قل دوقل بازی کنن...

من نمیدونم دوستان چطوری این افتضاح را با شاهکاری به نام split second مقایسه میکنن؟
از چی بازی حالت بهم خورده؟
من از بازی خیلی خوشم اومده.آهنگهای بازی حس جالبی به آدم میده حین مسابقه
گرافیکشو گذاشتم ته ته واقعا خوبه.
کلا بازی خوبیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or