Respawn : قول می دهیم ورژن خوبی از بازی TitanFall بر روی PC بسازیم.

Easy_GoiiN

کاربر سایت
TitanFall.jpg

بازی TitanFall چندی پیش در نمایشگاه E3 2013 به نمایش درآمد و توجه خیلی ها رو به خودش جلب کرد. این عنوان که تا به اینجا برای پلتفرم های Xbox 360, Xbox One و PC تأیید شده یک

بازی شوتر اول شخص می باشد. شرکت سازنده ی این عنوان (سازندگان قبلی سری Call of Duty) یعنی شرکت Respawn امروز خبری را منتشر کرد و طی آن قول داد که ورژن بسیار خوبی را

برای PC بازها در این پلتفرم فراهم کند. همچنین این شرکت اعلام کرد: "نسخه ی PC این بازی یک بازی پیش فرض نیست (یک بازی کامل و بی نقص است)". اما این نکته وجود دارد که هنوز

سیستم عامل پشتیبانی کننده ی TitanFall بر روی PC مشخص نشده است ولی به احتمال زیاد سیستم عاملی که برای اجرای این بازی نیاز هست ویندوز 8 خواهد بود.

همچنین هنوز مشخص نیست نسخه ی آنلاین TitanFall از چند نفر پشتیبانی می کند ولی احتمالی که منبع خبر داده است 32 نفر می توانند همزمان بازی کنند.

منبع

کلا تو بازی سنتر پی سی گیمینگ خلاصه شده تو رزولوشن 1080 و 60 فریم ثابت ... وقتی خلافش ثابت میشه بحث بودجه و توان رو در میون میارین ...من نمیدونم قسم رو باور کنم یا دم خروسو ! :-/
درود
خوب امیر خودت که می دونی داستان از این قرار هست
1:وقتی پای گرافیک بازیها و فریم از این جورحرف ها میاد وسط pcخدا میشه 1080 و 60 فریم از این جور صحبت ها
2:وقتی که پای دسته و کنترل میاد وسط موس و کیبورد بی نظیر میشه و دسته اشغال میشه حتی اگه میخواد فیفا باشه یا بازی فایتینگ :d
3:برای مثال دیابلو را میشه با موس بازی کنی ولی حق نداری رو کنسول با دسته بری
4:وقتی که اول فلان انحصاری برای کنسول ها میاد میشه اشغال برا خودشو ن و ما نمی خواییم از این جور حرفها بعد یهو برا pcتایید میشه بازی میشه عالی و .............
5:اگه pcگیمر باشی تو این سایت .از نظر ی عده باید باید باید استراتژیک دوست داشتی باشی به زور هم که شده حال اگه استراتژیک دوست نداشته باشی کلا گیمر نیستی چه برسته به pcگیمر :)
6:نمی دونم چرا سخت افزار مهم نیست حتی اگه ی 5200داشته باشی بعد که حرف کنسول زده میشه سریع مهم می شه تبدیل میشه به .............................o:-)
7:از نظر 99.9 درصد دوستان جوات شده خیانت کارو الان باید دستگیرش کنند چون 1: بازی رو کنسول داده :2 متاشماره 3 کرایسیس بازی به هر دلیلی امد پایین o:-)
8: بازی های pc نباید رو کنسول منتشر بشه ولی بازی های کنسولی می تونه رو pcمنتشر بشه .برای مثال رفتار دوستان را بعد از خبر منتشر شدن دیابلو 3 را رو کنسول را مشاهده کردیم :bighug:
9:و صد البته به هر صورتی توهین به مقدسات ممنوع هست از بازیهای استراتژیک گرفته تا بازی ها و شرکت ها و موتور های , اسامی خاص نظیر Half Life.valve.جان کارمک :d
..............................

........................................
به هر حال چیزی که برا خودم مهم هست جدا داستان .موزیک و گرافیک و گیم پلی .غیر تکراری بودن و نوع اوری داشتن ی عنوان هست به طوری تکراری نباشه

درود
خوب امیر خودت که می دونی داستان از این قرار هست
1:وقتی پای گرافیک بازیها و فریم از این جورحرف ها میاد وسط pcخدا میشه 1080 و 60 فریم از این جور صحبت ها
2:وقتی که پای دسته و کنترل میاد وسط موس و کیبورد بی نظیر میشه و دسته اشغال میشه حتی اگه میخواد فیفا باشه یا بازی فایتینگ :d
3:برای مثال دیابلو را میشه با موس بازی کنی ولی حق نداری رو کنسول با دسته بری
4:وقتی که اول فلان انحصاری برای کنسول ها میاد میشه اشغال برا خودشو ن و ما نمی خواییم از این جور حرفها بعد یهو برا pcتایید میشه بازی میشه عالی و .............
5:اگه pcگیمر باشی تو این سایت .از نظر ی عده باید باید باید استراتژیک دوست داشتی باشی به زور هم که شده حال اگه استراتژیک دوست نداشته باشی کلا گیمر نیستی چه برسته به pcگیمر :)
6:نمی دونم چرا سخت افزار مهم نیست حتی اگه ی 5200داشته باشی بعد که حرف کنسول زده میشه سریع مهم می شه تبدیل میشه به .............................o:-)
7:از نظر 99.9 درصد دوستان جوات شده خیانت کارو الان باید دستگیرش کنند چون 1: بازی رو کنسول داده :2 متاشماره 3 کرایسیس بازی به هر دلیلی امد پایین o:-)
8: بازی های pc نباید رو کنسول منتشر بشه ولی بازی های کنسولی می تونه رو pcمنتشر بشه .برای مثال رفتار دوستان را بعد از خبر منتشر شدن دیابلو 3 را رو کنسول را مشاهده کردیم :bighug:
9:و صد البته به هر صورتی توهین به مقدسات ممنوع هست از بازیهای استراتژیک گرفته تا بازی ها و شرکت ها و موتور های , اسامی خاص نظیر Half Life.valve.جان کارمک :d
..............................

........................................
به هر حال چیزی که برا خودم مهم هست جدا داستان .موزیک و گرافیک و گیم پلی .غیر تکراری بودن و نوع اوری داشتن ی عنوان هست به طوری تکراری نباشه
1- مشکلی دارین الان؟
2- یکی رو تو این فروم بیار بگه من بازی های فایتینگ رو با کیبورد بازی میکنم کسی حق نداره با دسته بره. در مورد بازی های فوتبال و ... هم همینطور
3- مرض داریم کلی از لذت بازی رو از خودمون بگیریم که با دسته بازی کنیم شما ناراحت نشی؟
4- تاپیک TWD:SI برای PC نمیاید یادش بخیر. یسریا بازی رو عنوان ناب کنسولی خطاب می کردن=))
5- دقیقا همینطوره. PC Gaming خلاصه شده در Strategy و MMO و البته موس و کیبورد. حالا بعضی پولدار های Titan دار PC Gaming رو در رزولوشن و فریم ریت بالا خلاصه کردن مشکل ما نیست.
6- کی دقیقا؟
7- کسی نگفت خیانتکار. طرف گند زده به یه IP خوب. باید هم اینطوری باش برخورد بشه! البته شما کنسولی ها (از شاخه ی PS فن) هم دیدیم چه ابراز احساساتی به کوجیما تحویل دادید. نمونه هم میخوای بهت میدم.
8- http://forum.bazicenter.com/thread78577/ تو این تاپیک کلا 1 نفر گفته نباید بیاد.
9- توهین به بازی های خوب چیزی جز جلب توجه نیست! اینکه شما از بازی هایی که:
1- گرافیک ندارن
2- Sci-fi هستن
بدتون میاد دلیل نمیشه بیاین توهین کنید. نمیدونم چرا ناظم ها و مدیر همونطور که وقتی کسی به Halo میگه غورباقه بنفش برخورد میکنن, با کسایی که به HL توهین میکنن برخورد نمیکنن!

مشکلی دارین الان؟

مشکل داریم ؟ حالت خوب هست اصلا فهمیدی من چی گفتم !ی بار دیگه پست بخون پسر جان وقتی کسی همیشه ی سیستم به روز داره قطعا دوست داره بازیهای که تفاوت دارن را رو PCبزنه
یکی رو تو این فروم بیار بگه من بازی های فایتینگ رو با کیبورد بازی میکنم کسی حق نداره با دسته بره. در مورد بازی های فوتبال و ... هم همینطور
کلیگ فتم از این جور موارد زیاد هست ولی اگه دوست داری نمونه نمی خواد برو تو فوتبال و دیابلو می تونی بگردی !
مرض داریم کلی از لذت بازی رو از خودمون بگیریم که با دسته بازی کنیم شما ناراحت نشی؟
چرا زدی تو جاده خاکی دیابلو را که اصلا دسته قبول نمی کنه رو PC داریم درباره این حرف میزنیم دوباره بخونه
برای مثال دیابلو را میشه با موس بازی کنی ولی حق نداری رو کنسول با دسته بری
بالای 50 نفر تو همین فروم وقتی دیابلو برای کنسول ها معرفی شد چه چیزی ها که به سازنده بازی نگفتند
دقیقا همینطوره. PC Gaming خلاصه شده در Strategy و MMO و البته موس و کیبورد. حالا بعضی پولدار های Titan دار PC Gaming رو در رزولوشن و فریم ریت بالا خلاصه کردن مشکل ما نیست
این شما از کجا دراوردی !جای قانونی نوشتن که PC GAMINGخلاصه کردن تو این موارد !! سلیقه شخصی خودت را نمی تونی به دیگران تحمیل کنی ! طرف هم که می ره TITAN می خره حتما نباید Strategy و MMO دوست داشته باشه ! وگرنه می تونه با ی 5200 هم اجراشون کنه اون پول خرج کرده برای بازی های سنگین که تفاوت ببینه
کسی نگفت خیانتکار. طرف گند زده به یه IP خوب. باید هم اینطوری باش برخورد بشه! البته شما کنسولی ها (از شاخه ی PS فن) هم دیدیم چه ابراز احساساتی به کوجیما تحویل دادید. نمونه هم میخوای بهت میدم.
طرف دوست داشته IPرا هر جوری می خواد بسازه اون دیگه مشکل شما هست که از شماره 3 همون IPبدت میاد ! جالب اینجاست قبل از عرضه بازیوقتی تریلرهاش منتشر می شد اون ی عده خاص سکته می کردند اما وقتی فهمیدن بازی فقط DX11 ساپورت میکنه یهو داستان 180 درجه عوض شد متاسفانه یا خوشبختانه باید را شما مشخص نمی کنی !
جالب اینجاست چشم بسته علم غیب داره منو فن کنسول خاص می دونی !خوش باش

توهین به بازی های خوب چیزی جز جلب توجه نیست! اینکه شما از بازی هایی که:
1- گرافیک ندارن
2- Sci-fi هستن
بدتون میاد دلیل نمیشه بیاین توهین کنید
سلیقه شخصی می دونی چی هست !شاید شما از ی چیزی خوشت بیاد ولی کس دیگه نفرت داشته باشه و برعکس
چشم دفعه بعد خواستیم از یک بازی بدمون بیاد یا یک پستی ارسال کنیم اول از شما اجازه می گیریم !!

مشکل داریم ؟ حالت خوب هست اصلا فهمیدی من چی گفتم !ی بار دیگه پست بخون پسر جان وقتی کسی همیشه ی سیستم به روز داره قطعا دوست داره بازیهای که تفاوت دارن را رو PCبزنه
کلیگ فتم از این جور موارد زیاد هست ولی اگه دوست داری نمونه نمی خواد برو تو فوتبال و دیابلو می تونی بگردی !

چرا زدی تو جاده خاکی دیابلو را که اصلا دسته قبول نمی کنه رو PC داریم درباره این حرف میزنیم دوباره بخونه

بالای 50 نفر تو همین فروم وقتی دیابلو برای کنسول ها معرفی شد چه چیزی ها که به سازنده بازی نگفتند

این شما از کجا دراوردی !جای قانونی نوشتن که PC GAMINGخلاصه کردن تو این موارد !! سلیقه شخصی خودت را نمی تونی به دیگران تحمیل کنی ! طرف هم که می ره TITAN می خره حتما نباید Strategy و MMO دوست داشته باشه ! وگرنه می تونه با ی 5200 هم اجراشون کنه اون پول خرج کرده برای بازی های سنگین که تفاوت ببینه

طرف دوست داشته IPرا هر جوری می خواد بسازه اون دیگه مشکل شما هست که از شماره 3 همون IPبدت میاد ! جالب اینجاست قبل از عرضه بازیوقتی تریلرهاش منتشر می شد اون ی عده خاص سکته می کردند اما وقتی فهمیدن بازی فقط DX11 ساپورت میکنه یهو داستان 180 درجه عوض شد متاسفانه یا خوشبختانه باید را شما مشخص نمی کنی !
جالب اینجاست چشم بسته علم غیب داره منو فن کنسول خاص می دونی !خوش باش

سلیقه شخصی می دونی چی هست !شاید شما از ی چیزی خوشت بیاد ولی کس دیگه نفرت داشته باشه و برعکس
چشم دفعه بعد خواستیم از یک بازی بدمون بیاد یا یک پستی ارسال کنیم اول از شما اجازه می گیریم !!
1- میگین وقتی پای گرافیک میاد وسط ما میگیم که فلان و فلان. من هم میگم مشکلی دارین؟ یکی از قابلیت های PC ه. به رخ نکشیم که شما یوقت قهر نکنی بامون؟:|
2- والا من تاپیک های فیفا رو کلا گشتم هیچکی رو ندیدم بگه "دسته آشغاله باید با کیبورد بازی کنین".
3- کی گفته حق نداره کسی با دسته دیابلو بازی کنه؟
4- بالای 50 نفر وقتی فهمیدن Alan Wake/MGS5 و خیلی بازی های دیگه واسه PC میاد چه چیزایی که نثار سازنده نکردن. ایرادی نمیشه به PC باز ها گرفت.
5- PC Gaming به لطف اینایی که گفتم زنده مونده نه به لطف رزولوشن و فریم بیشتر.
6- فقط من نیستم که از شماره 3 این IP خوشم نمیاد. اگه بازی خوبی بود کمی متاش بیشتر میشد!
7- سلیقه شخصی یه نفر هرچی میخواد باشه. دلیل نمیشه بره رو اعصاب طرفداران اون بازی! مثلا من به Crysis 3 میگم آشغال. ولی کلا 2 بار بیشتر نگفتم. نه اینکه مثل بعضی دوستان همینطور پشت سر هم مارمولک زرد/غورباقه بنفش میکن تو هر تاپیکی!

1- میگین وقتی پای گرافیک میاد وسط ما میگیم که فلان و فلان. من هم میگم مشکلی دارین؟ یکی از قابلیت های PC ه. به رخ نکشیم که شما یوقت قهر نکنی بامون؟:|
2- والا من تاپیک های فیفا رو کلا گشتم هیچکی رو ندیدم بگه "دسته آشغاله باید با کیبورد بازی کنین".
3- کی گفته حق نداره کسی با دسته دیابلو بازی کنه؟
4- بالای 50 نفر وقتی فهمیدن Alan Wake/MGS5 و خیلی بازی های دیگه واسه PC میاد چه چیزایی که نثار سازنده نکردن. ایرادی نمیشه به PC باز ها گرفت.
5- PC Gaming به لطف اینایی که گفتم زنده مونده نه به لطف رزولوشن و فریم بیشتر.
6- فقط من نیستم که از شماره 3 این IP خوشم نمیاد. اگه بازی خوبی بود کمی متاش بیشتر میشد!
7- سلیقه شخصی یه نفر هرچی میخواد باشه. دلیل نمیشه بره رو اعصاب طرفداران اون بازی! مثلا من به Crysis 3 میگم آشغال. ولی کلا 2 بار بیشتر نگفتم. نه اینکه مثل بعضی دوستان همینطور پشت سر هم مارمولک زرد/غورباقه بنفش میکن تو هر تاپیکی!

شما یا خودتو زدی به اون راه یا متوجه منظور من نمی شی !
خوب من هم میگم اصلی ترین قابلیت pcو تفاوتشون با کنسولها قدرت سخت افزارش هست !
بالای 50 نفر وقتی فهمیدن Alan Wake/MGS5 و خیلی بازی های دیگه واسه PC میاد چه چیزایی که نثار سازنده نکردن. ایرادی نمیشه به PC باز ها گرفت.
خوب کار اون ها هم درست نبوده سازنده دوست داشته رو هر پلتفرمی که دلش بخواد بازیشو بده بیرون به کسی هیچ ربطی نداره !
PC Gaming به لطف اینایی که گفتم زنده مونده نه به لطف رزولوشن و فریم بیشتر.
باز داری نظر خودتو به دیگران تحمیل میکنی!
فقط من نیستم که از شماره 3 این IP خوشم نمیاد. اگه بازی خوبی بود کمی متاش بیشتر میشد!
بازی خوبی نیست با متا 76!!!!مشکل اینجاست که شما و امسال شما بازی که متاش 76 شده را باز ی خوبی نمی دونند !متا ببین 70 تا 80 را تو کل دنیا بازی خیلی خوب می دانند به جز بازی سنتر !
باز ی که از
GameTrailers:90گرفته میشه ی بازی اشغال !!!!

سلیقه شخصی یه نفر هرچی میخواد باشه. دلیل نمیشه بره رو اعصاب طرفداران اون بازی! مثلا من به Crysis 3 میگم آشغال. ولی کلا 2 بار بیشتر نگفتم. نه اینکه مثل بعضی دوستان همینطور پشت سر هم مارمولک زرد/غورباقه بنفش میکن تو هر تاپیکی!
چون کرایسیس مثال زدی ولی افرادی هستند تو همین سایت که بارها کرایسیس.متالگیر.جوات و کوجیما را اشغال و .............خطاب کردند پس ان ها هم رو اعصاب طرفدارانش دارن راه می رن
امیدوارم متوجه شده باشی

شما یا خودتو زدی به اون راه یا متوجه منظور من نمی شی !
خوب من هم میگم اصلی ترین قابلیت pcو تفاوتشون با کنسولها قدرت سخت افزارش هست !

خوب کار اون ها هم درست نبوده سازنده دوست داشته رو هر پلتفرمی که دلش بخواد بازیشو بده بیرون به کسی هیچ ربطی نداره !

باز داری نظر خودتو به دیگران تحمیل میکنی!

بازی خوبی نیست با متا 76!!!!مشکل اینجاست که شما و امسال شما بازی که متاش 76 شده را باز ی خوبی نمی دونند !متا ببین 70 تا 80 را تو کل دنیا بازی خیلی خوب می دانند به جز بازی سنتر !
باز ی که از
GameTrailers:90گرفته میشه ی بازی اشغال !!!!

چون کرایسیس مثال زدی ولی افرادی هستند تو همین سایت که بارها کرایسیس.متالگیر.جوات و کوجیما را اشغال و .............خطاب کردند پس ان ها هم رو اعصاب طرفدارانش دارن راه می رن
امیدوارم متوجه شده باشی
1- دقیقا همینه! ولی خوب PC Gaming چیز های بهتری هم داره! همش که Titan و گرافیک نیست!
2- بازم موافقم باهات.
3- PC Gaming به لطف چند چیز الان زندس:
Steam, MMO, RTS, TBS, Isometric Action RPG, Mouse & Keyboard, FPS
اینا رو اگه نداشت, مطمئن باش همون اول به فنا میرفت! دیگه این یه فکته!
4- متای 76 توی صنعت فیلم خیلی خوبه. ولی به لطف منتقد هایی که کیولیی نمره میدن ارزش متای 8 به پایین توی صنعت بازی سازی به شدت اومده پایین.وگرنه 7 اسمش روشه. Good. اما اینقدر کیولیی نمیره میدن شده Sh.t به جای Good. نمیشه به نمره ی یک سایت اعتنا کرد. مثلا IGN به WWE جدیده(آخرین WWE ه زیر نظر THQ) داد 9. میشه گفت این بازی 9 ه؟ مسلما نه! نهایتا همون 7. البته اگه ارزش نمره ی 7 حفظ میشد!
5- کار اون افراد بسیار زشته! من که هیچ حمایتی از این افراد نمیکنم! بازم میگم خودم به Crysis 3 گفتم آشغال. ولی به 3 بار نمیرسه تعدادش. یه سریا هر تاپیکی که اسم Valve میاد میگن HL چرته:| بعضی وقت ها هم خودشون یهو کم میارن همینجوری محظ خنده به HL توهین میکنن:|

موتور پایه بازی اینقدر قدیمی و منسوخ هستش که بازی رو بشه با یه پنتیوم 4 با سرعت 2 گیگاهرتز اجراش کرد . حجم تکسچرهای بازی اینقدر پایین بود که یه گرافیک میدرنج دایکرت ایکس 9 ساپورت هم بتونه بازی رو به خوبی اجرا کنه ... احتیاجی به ویندوز 8 و ویستا و 7 نیست ... با ایکس پی سرویس پک 1 هم میشه اجراش کرد...
یاد آقای عابدینی افتادم :| یعنی تحلیل کرد که دیگه پکوند صنعت گیم رو :| بابا اینا خدای ساخت FPS هستن خیر سرشون آخه کسایی رو ترول کنید که تازه کارن نه اینا که موهاشون سفید شد تو این کار ... :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or