Respawn : قول می دهیم ورژن خوبی از بازی TitanFall بر روی PC بسازیم.

Easy_GoiiN

کاربر سایت
TitanFall.jpg

بازی TitanFall چندی پیش در نمایشگاه E3 2013 به نمایش درآمد و توجه خیلی ها رو به خودش جلب کرد. این عنوان که تا به اینجا برای پلتفرم های Xbox 360, Xbox One و PC تأیید شده یک

بازی شوتر اول شخص می باشد. شرکت سازنده ی این عنوان (سازندگان قبلی سری Call of Duty) یعنی شرکت Respawn امروز خبری را منتشر کرد و طی آن قول داد که ورژن بسیار خوبی را

برای PC بازها در این پلتفرم فراهم کند. همچنین این شرکت اعلام کرد: "نسخه ی PC این بازی یک بازی پیش فرض نیست (یک بازی کامل و بی نقص است)". اما این نکته وجود دارد که هنوز

سیستم عامل پشتیبانی کننده ی TitanFall بر روی PC مشخص نشده است ولی به احتمال زیاد سیستم عاملی که برای اجرای این بازی نیاز هست ویندوز 8 خواهد بود.

همچنین هنوز مشخص نیست نسخه ی آنلاین TitanFall از چند نفر پشتیبانی می کند ولی احتمالی که منبع خبر داده است 32 نفر می توانند همزمان بازی کنند.

منبع

مسلما اون 9600 جنابعالی میتونه اجراش کنه ... البته اگه افکت دایکرت ایکس 11 توش نباشه! :bighug:
ادعای پی سی بازی داشته باشی و کارتت 9600 باشه...جل الخالق!
کی گفته حتما باید یه High End PC داشته باشی تا پی سی باز باشی؟
مگه کل بازیهای پی سی خلاصه شده تو 2-3 تا عنوان DirectX 11 ؟
لیست بازیهای Xfire یه نگاه بنداز،بد نیست.
=============
یه چیزی توجه منو خیلی وقته که بخودش مشغول کرده،اونم اینکه چرا یه سری تا هر پستی که میبینن در جا میپرن لایک میزنن؟
الان دوتا پست قبلی هر دوشون لایک دارن.یکیشون هم مشترک هست.یعنی با هر دو نظر موافقی دوست من؟

مسلما اون 9600 جنابعالی میتونه اجراش کنه ... البته اگه افکت دایکرت ایکس 11 توش نباشه! :bighug:

عزیز من رفیق wow باز دارم با 8600 سالیانه داره wow می زنه، مشخصات سیستم هیچ ربطی به pc gamer بودن نداره هرکسی در حد نیاز و بودجش سیستم می خره
یک سر به فروم هایی مثل لیون بزن خیلی ها فقط برای خوشگلی سیستم دوست دارن گرافیک پشت سر هم sli,cf کنن اما تو هفته 1 ساعت هم بازی نمی کنن

خاک تو سر PC Gaming ی که فن هایی مثل تو داشته باشه که شدت PC باز بودن رو به کارت گرافیک بدونن. برم کنسول باز بشم حداقل از این فن ها نداره!

واقعا نمیشه؟! من تنها بازی ای که برای PC اومده و نتونستم اجرا کنم کرایسیس 3 هستش با همون کارت گرافیک 9600 ، واقعا که PC Gamer نیستم=)) ضمن اینکه توجه کردی که این بازی یه عنوان MMO ه؟! به خاطر همین ضعف هایی که گفتی هم گیم اینفورمر به عنوان بهترین بازی نمایشگاه انتخابش کرد/:)

من 9600 دارم و ادعایی ندارم. شما که گرافیک نمی دونم GTX فلان داری اداعا داری پشت سر هم که Crysis 3 از استاد قَمصور شاهکارهست و Half-Life 2 اثری که هر سال جز بهترین بازی های تاریخ هست از نظرت مورچه زرد هست و یه آشغال بیش نیست.

شما برو منچتو بازی کن. :bighug:

واقعا نمیشه؟! من تنها بازی ای که برای PC اومده و نتونستم اجرا کنم کرایسیس 3 هستش با همون کارت گرافیک 9600 ، واقعا که PC Gamer نیستم=)) ضمن اینکه توجه کردی که این بازی یه عنوان MMO ه؟! به خاطر همین ضعف هایی که گفتی هم گیم اینفورمر به عنوان بهترین بازی نمایشگاه انتخابش کرد/:)
تا اونجا كه من اطلاع دارم MMO نيست ، بيشتر حالت Arena داره.

تعریف جدید حداقل PC Gamer:
[LTR]
CPU: Intel® Core™ i7-4770K Processor (8M Cache, O.C to 5.5 GHz)
VGA: 4x nVidia GeForce GTX Titan
RAM: 64GB Corsair Vengeance
+ ...
[/LTR]
کسی که سیستم ضعیف تری داره (زیر 40 میلیون تومن) حق نداره نظر بده. تازه اون هم باید اول امیر جان تایید کنه. نمردیم . دیدم وقتی انسان در حد جام جهانی برزیل ضایع میشه دست به چه کارهایی که نمیزنه. پس فردا اگه غیر از Heavy Metal گوش میدی اجازه نداری درباره ی گیم حرف بزنی. راستی چی شد هنوز سر حرفت هستی که با CPU پنتیوم 4، 2 گیگاهرتز، یه کارت گرافیک مید رنج DX9 و روی ویندوز XP SP1 (=))) ​اجرا میشه؟؟؟!!!

خاک تو سر PC Gaming ی که فن هایی مثل تو داشته باشه که شدت PC باز بودن رو به کارت گرافیک بدونن. برم کنسول باز بشم حداقل از این فن ها نداره!

کلا تو بازی سنتر پی سی گیمینگ خلاصه شده تو رزولوشن 1080 و 60 فریم ثابت ... وقتی خلافش ثابت میشه بحث بودجه و توان رو در میون میارین ...من نمیدونم قسم رو باور کنم یا دم خروسو ! :-/

من 9600 دارم و ادعایی ندارم. شما که گرافیک نمی دونم GTX فلان داری اداعا داری پشت سر هم که Crysis 3 از استاد قَمصور شاهکارهست و Half-Life 2 اثری که هر سال جز بهترین بازی های تاریخ هست از نظرت مورچه زرد هست و یه آشغال بیش نیست.

شما برو منچتو بازی کن. :bighug:

وحید جان خرابش نکن دیگه ...من همیشه گفتم مارمولک زرد ... مورچه رو از کجا اوردی؟

68723990988912274691.jpg

موتور سورس فی الحال در حدی نیست که بخواد واسه این نسلی که هستیم حرفی واسه گفتن داشته باشه چه برسه به نسلی که داره میاد ...

نامردای خر مگه این بازی انحصاری نبود ؟!!! دیگه از همینجا معلومه این شرکت چقدر مرده خوره از اکتیویژن هم زده جلو !!!!خب جوگیرا وقتی جلوی حریص بودن خودتونو نمیتونین بگیرین چرا میگین انحصاریه!!!

یه چیزی توجه منو خیلی وقته که بخودش مشغول کرده،اونم اینکه چرا یه سری تا هر پستی که میبینن در جا میپرن لایک میزنن؟
الان دوتا پست قبلی هر دوشون لایک دارن.یکیشون هم مشترک هست.یعنی با هر دو نظر موافقی دوست من؟
سر بعد از ظهری بود . حوصله دقیق خوندنو نداشتم لایک زدم دیگه . من خودم طرف بچه هایی هستم که میگن pc گیمر نیاز نیست سیستم High End داشته باشه هستم چون خودمم یکی از اونام
کلا تو بازی سنتر پی سی گیمینگ خلاصه شده تو رزولوشن 1080 و 60 فریم ثابت ... وقتی خلافش ثابت میشه بحث بودجه و توان رو در میون میارین ...من نمیدونم قسم رو باور کنم یا دم خروسو ! :-/
آخ گفتی هر دفعه میبینم یه سری ها 1080 60فریم ثابت دارن تو یه بازی غصم میگیره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or