من بازی دستم رسید ! خب این اولین بازی هست که رسما یا این همه امتیازات پایین برای اولین بار Orig خریدم ! البته بودن امتیاز GT مقداری امیدواری گزاشته بود . خب قبل هرچیز کلا 2 چپتر رفتم ... هنوز نمیتونم به طوره دقیق قضاوت کنم و نمره بدم اما بازی متوسط هستش. بیشترین دلیلی هم که گرفتمش لذتی بود که Resistance 1,2, بهم داده بودن . بازی بخش Multi که اصلا نتونستم بازی کنم ... یا ارور داد یا Timed out شد اما مدهای زیادی جز Deathmatch, Teah DM , Survival نداره . قسمت Perk . اسلحه ها هم هنوز هیچی ... البته فکر کنم Multi بیشترین دلیل بازی کردن Resistance باشه ! قسمت Single رو تا اونجایی که بازی کردم میشه گفت تا حدودی روح Resistance توش هست اما چیزی که نداره هیجان کافی در بازی هستش به دلیله اینکه Basic کار شده اما Shooting بازی حده اقل بد طراحی نشده ! بهتون هم پیشنهاد میدم روی سخترین حالت بازی کنین. بازی اونقدرها هم سخت نیستش. اما Gameplay بیشترین ایرادش در نحوه اراعه اتفاقات هستش. مثلا ادمهای که میبینید یا با کسانی که همراه میشید اما اینکه شخصیت اولی بازی به دنبال چه چیزی هستش همه و همه خیلی اماتور و معمولی و در نهایت از هم گسیخته طراحی شده در حالتی که هیچ مفهومی ندارن ! کلا همون بهترش هست که بازی رو ادامه بدید و دشمنان رو بکشید ! کلا Shooter بازی خوب هستش. اسلحه ها و دشمنان همونا بودن که توی Resistance بودن و چیزه جدیده و خاصی در طی Chapter 1 به چشم نخورد . گرافیک بازی هم متوسط رو به بالا هستش.... اما خیلی هم خوب نیست. حده اقل بازی فریم ریت مناسبی داره . طراحی محیطها هم خوبه و در کل جزییات و Texture ها اونقدر بد نیستش اما انتظار بیشتری میرفت . بدیش این هست که کلا توی Render مقداری باگ وجود داره و دوم اینکه محیطهای بازی مقداری مثل FPS های سال 2002-2001 طراحی شدن که با باز گزاشتن محیط به شما اجازه میداد در محیط بدوید و دشمنان رو سریع بکشید ! متاسفانه این تکنیک در این بازی کلا غلط استفاده شده . چون بازی سیستم تیزاندازیش بر پایه Cover گیری کردن ساخته شده . برای همین خیلی بهتر میشد محیط رو با جزییات بیشتری میساختن و مقداری پرترش میکردن. یا حده اقل محیط رو بزرگ میکردن و بازی هم سریعتر که بشه UT اینا ! یه چیزی میشد باز. کنترل بازی هم کلا خوبه و نشانه گیری با دو انالوگ راحت هست اما کنترلهای تاچ بازی مقداری به Gameplay ضربه زدن. مثلا برای پرتاب کردن نارجک بازی اهسته میشه و شما باید با Touch رو تصویر نقطه ای که میخوان نارنجک رو پرت کنید نشانه گیری کنید ! این باعث میشه که کلا جوه اکشن بازی برای مدت کوتاهی که بسیار تاثیر گزار به نظر میرسه کند بشه . اما اگر کنترلهای بازی رو سعی میکردن به تاچ محدود نکنن شاید نتیجه بهتر میشد.صداری بازی بدک نی. موسقی خوبه اما افکتها کلا همه جا یکسان به نظر میرسه و دور و نزدیک بودن دشمنان رو فقط چشمی میشه تشخیص داد نه از روی صدا که نقطه ضعف خیلی بده بازی هست. سیستم upgrade اسلحه هم مقداری به بازی تنوع بخشیده و شما کلا اسلحه ها و مبارزه کردن با دشمنان به اندازه متوسط رو به خوب هستش . کلا این بازی رو اگر بخوایم اولین ورود اول شخص به ویتا حساب کنیم. باید گفت بر پایه کنترل موفقیت امیز اما در پایه Gameplay که صد البته انتظار میرفت خیلی خیلی میتونه بهتر باشه یک بازی متوسط و معمولی حساب کنیم. با توجه به اینها نمره نهایی من فعلا در حده 6 تا 7 هستش. باید Multi بازی رو دید و بازی رو chapter 4 حده اقل برم تا ببینم چی میشه.