Resistance 2

• Thread starter Thread starter iwes
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.
دوست عزیز Resistance FoM فروشش 2.8 میلیون نسخه بود.:)
حالا که MGS4 تموم شد به Resistance 2 میپرید.این کارشناسها در مورد MGS4 هم چنین نظراتی داشتند.
این چندتا کاربر کارشون اینه که تاپیک بازیهای PS3 رو خراب کنند.مشکل اینا عقده است نه فن بوی بازی .
فقط میتونم بگم ..........متاسفم.

دیگ به دیگ میگه روت سایه :laughing:
خوبه والا!!! هر چیزی که از دهنت میاد بیرون اینجا مینویسی توقع داری کسی چیزی بهت نگه!!!
Resistance یک شکست مالی بزرگ برای سونی بود !!! :eek: :lol:
شما مثل اینکه خیلی علاقه داری تاپیک های بازی های PS3 رو خراب کنی و اسپم بدی
فن بوی بازی هم حدی داره جناب
در ضمن این برای بار چندمت هست که میای تو تاپیک های بازی های انحصاری PS3
حرف از gears of war میزنی و تاپیک ها رو منحرف میکنی و پارازیت میندازی
خوبي عزيز.تو خيال ميكني فقط خودتps3 داري من نميدونم چرا هر چي ميگم يكي بهش بر ميخوره.فكر نميكنم پست دادن من ربطي به كسي داشته باشه.من فقط گفتم كه اين بازي اونجوري كه توقع ميرفت نفروخت.
شما زدي رو دست همه فن بويها همش تا يكي نظر ميده مخالف عقيده مباركتون باشه هي ميزنين توي سرش.در ضمن برو با بزرگترت بيا.
موفق باشي

آقای Leery 360 دفعه بعد همین طور بی منطق و از روی شکم حرف بزنی باهات برخورد میشه. دیروز هم بهت اخطار دادم و فکر کردم دیگه تکرار نمیکنی ولی این دفعه رو دارم خیلی شفاف میگم که حواست باشه.
بازی ای که میانگین امتیازاتش از سایتها و مجله های مختلف 87% بوده , اون هم به عنوان یک بازی Launch , مطمئنآ نمیتونه بازی بدی باشه. شما یه سر برو Review های سایتها رو بخون و فروش رو هم که دوستان اشاره کردن. با توجه به تعداد PS3 های فروش رفته و اینکه بازی Launch Title هست عالی بوده. نمیدونم واقعآ چرا میخوای همین طوری یه چیزی بگی بری.

آقای Leery 360 دفعه بعد همین طور بی منطق و از روی شکم حرف بزنی باهات برخورد میشه. دیروز هم بهت اخطار دادم و فکر کردم دیگه تکرار نمیکنی ولی این دفعه رو دارم خیلی شفاف میگم که حواست باشه.
بازی ای که میانگین امتیازاتش از سایتها و مجله های مختلف 87% بوده , اون هم به عنوان یک بازی Launch , مطمئنآ نمیتونه بازی بدی باشه. شما یه سر برو Review های سایتها رو بخون و فروش رو هم که دوستان اشاره کردن. با توجه به تعداد PS3 های فروش رفته و اینکه بازی Launch Title هست عالی بوده. نمیدونم واقعآ چرا میخوای همین طوری یه چیزی بگی بری.
اسم من رامينه
اقا دايناسور(واقعا معذرت ميخوام اسمتونو نميدونم)دوست من به خدا قسم من نگفتم اين بازي بده من فقط گفتم فروشش از اون حد انتظار يه كوچولو كمتر بوده كه با دلايلي كه شما اورديد من قبول كردم.شما يك نگاه به پستهاي كاربر عزيز nathan بنداز هر چي از دهنش در مياد ميگه وشما به من گير ميدي.به خدا قسم اين حرفهايي كه شما ميزنيد من اصلا در موردش حتي فكر هم نكرده بودم شما منظور منو بد برداشت كردي.احترام گذاشتن به يك دوست خيلي ارزشش والاتر از يك باز ي
هستش دوست عزيز(nathan)
من از همتون معذرت ميخوام.(البته بعضي هاي ديگه هم بايد معذرت خواهي كنن)

آخرین ویرایش:
فروشش از اون حد انتظار يه كوچولو كمتر بوده كه با دلايلي كه شما اورديد من قبول كردم.

خب برادر من شما اين چه حرفيه ميزني بازي Resistance پرفروش ترين بازي PS3 از زماني كه اومده فكر كنم رتبه بعدي هم ماله Motostorm باشه اونوقت شما انتظار داشتي چه قدر بفروشه همين God of War كه شماره 1و2 مجموعا بر روي كنسولي كه بيش از 120 ميليون در دنيا به فروش رسيده 6 ميليون كمتر فروخت حالا شما مياي اين عنوان روي كنسولي ميبيني كه 10 ميليون تقريبا شيپ كرده ؟؟؟؟؟

خوبي عزيز.تو خيال ميكني فقط خودتps3 داري من نميدونم چرا هر چي ميگم يكي بهش بر ميخوره.فكر نميكنم پست دادن من ربطي به كسي داشته باشه.من فقط گفتم كه اين بازي اونجوري كه توقع ميرفت نفروخت.
شما زدي رو دست همه فن بويها همش تا يكي نظر ميده مخالف عقيده مباركتون باشه هي ميزنين توي سرش.در ضمن برو با بزرگترت بيا.
موفق باشي

وقتی یک حرفی رو میخوای بزنی اول یه ذره روش فکر کن ببین درسته یا نه همینجوری نیا هر چی دلت خواست اینجا بنویس
حرفات واقعا خنده داره
من با نظر دادن کسی مشکل ندارم من با کسایی که اسپم میدن مشکل دارم
سن بنده از بچه های 15 16 ساله ای مثل شما و خیلی های دیگه بیشتره
اینو دوستانه بهت میگم مواظب حرف زدندت باش

درود
قراره 13 June توسط Gametrailers TV و با حضور Geoff Keighley از گیم پلی بازی پرده برداری بشه 1 روز هم بیشتر نمونده، گفتم یاداوری کرده باشم :biggrin1: .

امروز یک گیم ویدیو جدید از بازی در PSN قرار گرفته...من هاردم پره پره و هیچ چیزیو نمیتونم پاک کنم...اگه کسی دانلود کرد بیاد بیشتر توضیح بده از بازی..
image_171x171.jpg

میدانم این بحث قدیمی شده ولی یک یاد آوری کنم
دوستان این را در نظر بگیرید
آمار فروش برای خرید دست اول بازی است
وفروش دست دوم به حساب نمیاد و اگر فروش دست دوم را غیر قانونی علام کنند فروش بازی چند برابر میشد​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or