Resistance 2

• Thread starter Thread starter iwes
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من قسمت اولش بازی نکردم ولی مثل اینکه تو این بازی ماشین جنگی بزرگ هم وجود داره
درسته؟باتوجه به پست اول این تاپیک میگم!!
بله وجود داره
در Resistance 1 وسایل نقلیه ای مثل تانک و جیپ و ماشینهای سه پایه ی جنگی Chimera ها وجود داره که استفاده ازشون خالی از لطف نیست
Resistance 2 هنوز وجود وسایل نقلیه درش تایید نشده

Game rules:
تد پرایس قبل از e3 اعلام کرده بود که هیچ وسیله نقلیه در R2 وجود نداره! :دی. خبرش و مصاحبه اش هم تو سایت موجوده.

soroushq:
چـــــــی میـــــــــــگی!!! :دی. موافقم. برای سواری اون جیپِ بیتره :دی.

تد پرایس قبل از e3 اعلام کرده بود که هیچ وسیله نقلیه در R2 وجود نداره! :دی. خبرش و مصاحبه اش هم تو سایت موجوده.
خبرش رو قبلا خوندم ولی این احتمال رو میدم که وسیله نقلیه در R2 هم باشه ! اگه نباشه هم اشکالی نداره ! :biggrin1:
ولی وقتی مستر پرایس با زبان خودش میگه وسیله نقلیه در کار نیست، احتمال شما رو باطل میکنه! :biggrin1:.
حالا اون یه چیزی گفت شاید وسایل نقلیه هم به بازی اضافه کردند هنوز که بازی کامل نیست

آخرین ویرایش:
خبرش رو قبلا خوندم ولی این احتمال رو میدم که وسیله نقلیه در R2 هم باشه ! اگه نباشه هم اشکالی نداره ! :biggrin1:
اشکال داره یا نداره بحث ـش جداست (:دی) ولی وقتی مستر پرایس با زبان خودش میگه وسیله نقلیه در کار نیست، احتمال شما رو باطل میکنه! :دی.

First pics and Details on Resistance2 Collector's Edition

prnphotos074710-SONY-COMPUT.gif

prnphotos074711-SONY-COMPUT.gif

$80 and contents include:
- Hybrid action figure
- Hardcover art book
- In-game HVAP Wraith multiplayer skin
- Special edition cover
- Bonus DVD

Beta details:
- Premier and open access
- Premier access through Gamestop pre-order program
- QORE
- Open access will be available after premier access. Need to apply and players will be chosen randomly

• بتای آنلاین بازی چه مولتی پلیر ، چه کمپین بزودی از ماه اکتبر شروع به کار می کنه.

• بازی در 4 نوامبر در آمریکای شمالی منتشر میشه.

آخرین ویرایش:
به سلام ! :biggrin1:

طرفداری این شاه بازی بشتابند! امروز چن تا گیم پلی از این بازی منتشر شده که Nima جان تو تاپیک تریلرهای جدید قرار دادن .پیشنهاد میکنم همشو دان کنید البته با کیفیت HD .:biggrin1:

از اون چیزی که تو نظر من بود خیلی تغیر کرده ! گرافیک خیلی بهتر شده .همینطور گیم پلی و تنوع دشمنا و سلاح ها و .......:love:

تریلر جدید داغ داغ :biggrin1:از Resistance 2

206411_1_hs.jpg

گویا در این تریلر موجوات عجیب غریب و شگفت انگیزی رو نشون میده
هنوز اطلاعاتی از این موجودات وجود نداره و مشخص نیست که چطور به داستان Resistance 2 راه پیدا کردند

لیست تروفی های بازی هم اومده البته فکر نمی کنم لیست حتمی باشه ولی در هر صورت خیلی لیست بیخودیه! من خودم انتظار دارم که یه کار سخت رو انجام بدم و تروفی بگیرم ولی تروفی ها ( طبق این لیست ) خیلی آسون تر از این حرفاست ، مثلا کشتن 40 تا Hybird رو مگه میشه انجام نداد؟!! در کل فکر می کنم که Skill pointـها تو شماره یک خیلی بهتر بود.
لینک

آهان یک Trailer از بازی من تو PSN دیدم که داستان رو از اول ماجرا تا همین اطلاعاتی که در مورد شماره دوم داریم رو توضیح میده گفتم اگه کسی شماره یک رو بازی نکرده اون رو ببینه که تو جریان قرار بگیره.

ویرایش:
خبر رسیده که بتای بازی از 17 اکتبر یعنی یک هفته ی دیگه قابل دسترسیه اما هنوز معلوم نیست که این بتا برای premier access users هاست یا اینکه برای همه قابل دسترسیه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or