Resistance 2

• Thread starter Thread starter iwes
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فكر نميكنم اين بازي چيزي بشه.چون نسخه يكش كه يك شكست كامل وبسيار بد براي سوني بود و با تجربه وپيش زمينه اي كه مردم دارن فكر نكنم فروش قابل قبولي داشته باشه.حالا اميدوارم بازي خوبي از اب در بياد.;)
راستي اقا فريدون شاتهاي جديد از geow2 اومده نميخواي يه دستي به سر روي تاپيكش بكشي؟:biggrin1:

فكر نميكنم اين بازي چيزي بشه.چون نسخه يكش كه يك شكست كامل وبسيار بد براي سوني بود و با تجربه وپيش زمينه اي كه مردم دارن فكر نكنم فروش قابل قبولي داشته باشه.حالا اميدوارم بازي خوبي از اب در بياد.;)
راستي اقا فريدون شاتهاي جديد از geow2 اومده نميخواي يه دستي به سر روي تاپيكش بكشي؟:biggrin1:
اره بیش از 1.5 میلیون فروش کرده یه شکست بزرگ برای سونی حساب می شه.
اصلا میدونی شماره دو بازی چه خصوصیاتی داره ؟!
اینجا تاپیک Resistance 2 و هست نه gow2 اون بالا رو درست بخون

آره دیگه منم همینو می گم فقط موندم این همه طرفدار از کجا آورده :confused:

آره دیگه منم همینو می گم فقط موندم این همه طرفدار از کجا آورده :confused:
شوخی میکنی دیگه:confused:. لطفا Update 2.35 رو نصب کرده و دوباره Fall of Man رو بازی کنید (:cheesygri)، بعد ببینم میتونی ازش ایراد بگیری یا نه :biggrin1:. ولی متاسفانه هنوز Check Point هاش کیلومتری هستن :sick:.

شما به 1.5 ميليون ميگي فروش خوب من خودم عاشق اين بازيم اما در شان بهترين بازي ps3 توي اون سال 1.5 ميليون فروش نيست من نميدونم به چي شك داري؟!اگه اين خصوصيات جديدو نداشت كه كمتر از يكش فروش ميكنه.شما هم نميخواد چيزي به من يادبدي!چرا اينقدر زود جوش مياري براي سلامتيت خوب نيست.در ضمن من با شما حرف نزدم كه جوابمو دادي!من اصلا با ادمهاي عصباني كاري ندارم!:biggrin1:
از بقيه هم براي منحرف كردن تاپيك واقعا معذرت ميخوام.
در ضمنunknown_2022 جان به اينها نميگن طرفدار بهشون ميگن فن بوي!:-"

شما به 1.5 ميليون ميگي فروش خوب من خودم عاشق اين بازيم اما در شان بهترين بازي ps3 توي اون سال 1.5 ميليون فروش نيست من نميدونم به چي شك داري؟!اگه اين خصوصيات جديدو نداشت كه كمتر از يكش فروش ميكنه.شما هم نميخواد چيزي به من يادبدي!چرا اينقدر زود جوش مياري براي سلامتيت خوب نيست.در ضمن من با شما حرف نزدم كه جوابمو دادي!من اصلا با ادمهاي عصباني كاري ندارم!:biggrin1:
در ضمنunknown_2022 جان به اينها نميگن طرفدار بهشون ميگن فن بوي!:-"
دوست اون موقع که بازی عرضه شد PS3 فقط 3 میلیون شایدم کمتر شیپ کرده بود!!!

شوخی میکنی دیگه:confused:. لطفا Update 2.35 رو نصب کرده و دوباره Fall of Man رو بازی کنید (:cheesygri)، بعد ببینم میتونی ازش ایراد بگیری یا نه :biggrin1:. ولی متاسفانه هنوز Check Point هاش کیلومتری هستن :sick:.
من خودم این بازی رو دارم, بازی متوسط به پایینیه به نظرم اصلا Insomnia نباید از این بازی ها بسازه :biggrin1: کلا وقتی بازیش می کنم یاد Quake 2 می افتم یه سری مشکلات ریز داره که در مجموع تو ذوق آدم میزنه مثلا:
حرکات شخصیت ها تو cut scene ها غیر طبیعیه
هیچ وقتی برای تعریف شخصیت Nathan Hale تو بازی نذاشتن
طراحی و حرکات اسلحه ها خیلی بی روح و قدیمیه
داستان بازی رو هم دقت کنی هر مرحله اون دختره می گه ما می خواستیم بریم فلان جا که خیلی مهم بود بعد Hale ام پاشد اومد :laughing: بعد ام میگه اومدنش به فلان کاری که اون روز کرد منجر شد
بعد آخر بازی ام نمی فهمی این فلان کاری که می گف چی بوده:laughing:
خلاصه اینکه آدمو کامل تو جریان و داستان بازی قرار نمیده و مشکلات ناشیانه ی اینطوری داره

بسه.اخه اين قدر كه دعوا نداره نميدونم چرا همه ميخوان از هم ديگه هي سوتي بگيرن.
اميدوارم نسخه دوم اين باز پيشرفت كنه كه من وشما بيشتر حال كنيم .:-"
چه خوب باشه چه بد باشه كه ما ميخرميمش:biggrin1:

کجای این بازی بده که همش دارید با خاک سر کوچه یکیش میکنید ؟:eek:
بابا یکم از روی عقل خودتون صحبت کنید نه از روی احساساتتون.
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است.
با عرض معذرت از همه اگه بی احترامی خدای نکرده شد.:blushing::blushing::blushing::blushing:

در ضمنunknown_2022 جان به اينها نميگن طرفدار بهشون ميگن فن بوي!
دیگ به دیگ میگه روت سایه :laughing:
خوبه والا!!! هر چیزی که از دهنت میاد بیرون اینجا مینویسی توقع داری کسی چیزی بهت نگه!!!
Resistance یک شکست مالی بزرگ برای سونی بود !!! :eek: :lol:
شما مثل اینکه خیلی علاقه داری تاپیک های بازی های PS3 رو خراب کنی و اسپم بدی
فن بوی بازی هم حدی داره جناب
در ضمن این برای بار چندمت هست که میای تو تاپیک های بازی های انحصاری PS3
حرف از gears of war میزنی و تاپیک ها رو منحرف میکنی و پارازیت میندازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or