Resistance 2 جواب سونی به Gears OF War 2

Good Boy

کاربر سایت
سونی انتظار دارد که بازی Resistance 2 در رقابتی برای تصاحب پول مردم در کریستمس به مقابله با Gears Of War 2 برود!
.................
قائم مقام بخش بازاریابی سونی در امریکا , Scott Steinberg , در مصاحبه ای با GamesIndustry.biz گفته که:"من فکر می کنم که یکی از بزرگترین بازی ها برای ماResistance 2 خواهد بود و در ماه November در مقابله با Gears 2 قرار خواهد گرفت!"
.................
" Resistance 2 از محصولات نسل سوم ما برای PS3 خواهد بود بعد از Resistance 1 و Ratchet & Clank و بازی Resistance 2 سومین مورد از تکنولوژی کمپانی Insomniac است که در ماه
November در سراسر جهان ship حواهد شد."

.................
K1

آخرین ویرایش:
اگر بخوایم کمی موشکافانه تر به موضوع بپردازیم و از توهین کردن به افراد و استفاده عبارت هایی مثل : طرف مشکل مغزی داره ، عمرا حریفش نمیشه ، بهتره فکر نکنه و امثال اینها خود داری کنیم ، می تونیم بسادگی بفهمیم که از همین الآن اشتیاق گیمر ها برای کدوم بازی بیشتره و نسخه اول کدوم بازی ، فروش نسخه بعدیش رو تضمین کرده!
Gears of War با پایانش یطوری به ما القا کرد که تازه داستان داره شروع میشه و همه بازی مقدمه ای بیشتر نبوده، و همین باعث شد که تقریبا تمام 4.5 میلیون نفری که بازی رو انجام دادن برای ادامه داستان هم که شده بازی رو انجام بدن ( چون فکر می کنم اکثرا مثل من این وضعیت بلاتکلیفی رو مخشون رفته :biggrin1: )...

گذشته از داستان فروش نسخه اول این دو بازی می تونه تضمین کنه که برنده بین این جنگ چه بازی ای خواهد بود...
البته جنگی که بواسطه ناشر یا بازی ساز بوجود بیاد نمی تونه ملاک باشه! به رقابتی ، واقعا رقابت میگن که خود گیمر ها درش دخالت داشته باشن ، یعنی خودشون بگن این بازی با فلان بازی رقابت داره ، و چون در این مورد همچین چیزی صدق نمی کنه ، برنده رو براحتی میشه حدس زد...

(جالبه همه اواتار تو BC شدن GOW 2)
بس که بازی طرفدار داره !
آقا اینقد خود زنی نکنید ! اصلا شما دلیلی می بینید که یه بازی اول شخص رو با سوم شخص مقایسه میکنید ؟ حالا گریم که جفتشون اکشن هستن ! این چه ربطی به اون داره ؟ الکی الکی مساله رو گنده می کنید ؟
به نظر خودم هم ، _اگه قرار مقایسه باشه_ میگم که GoW خیلی سرتر از R:FOM هست و در شماره 2 هم همینطوره !

Resistance 2 خو زودتر از GOW2 اعلام شد! اگه قرار باشه این وسط کسی جواب کسیو داده باشه مایکروسافت بوده .. پس زیاد خودتونو آزار ندین مایکروسافت هم که حرفی از جواب و اینا نزده چون Resistance عنوانی نیست که بشه اسم رقابت روش گذاشت .. کلا باید با یک عنوان اول شخص مقایسه بشه نه با Gears Of War که دید سوم شخصه و در و دیواراش هم از طلا درست شده! و ... باقی دیگشم که میدونین.

:laughing::laughing::laughing:ببين دارن چي رو با چي مقايسه ميكنن
شرط ميبندم با سابقه اي كه سوني داره اين بازي(ريسيتنس2)انشا...درسال2009 با GOW3 رقابت خواهد كرد

خدايش بايد قبول كرد سوني خيلي حرف مسخره اي زده
اخه بازي سوم شخص رو با اول شخص مقايسه كرده
اونمgears of warكه توي قسمت اولش همه رو اب از دهنشون راه انداخته بود و به
جرات ميشه گهت هركي كه 360 داره يك نسخه از اين بازي رو داره ولي در رابطه با ريستنس
اين حرفا صدق نميكنه-هيچ رقمه

به نظر من این بازی نمیتونه رقیب gow2 بشه ولی ..... god of war 3 این بازی رو میترکونه البته ناراحت نشید من خودم خیلی از این بازی خوشم میاد ولی نمیتونه حریف gow 3 بشه زمان همه چیز رو تعیین میکنه

واقعا من موندم چرا بعضی ها میان و بازی ها رو مقایسه میکنن؟
خب شبیه هم باشه!ادم میتونه از هر دو خوشش بیاد.
ببینین هیچ بازی نمیتونه کشنده بازی دیگه ای باشه و هیچ شرکتی جز خود شرکت سازنده و ea نمیتونن یه بازی رو بکشن!
وقتی من بازی متال گیر رو دوست دارم و حتی اگه متال گیر در بهترین حالت و با بهترین گیم پلی هم باشه بازم من اسپلینتر سل رو بازی خواهم کرد.پس نمیشه گفت متال گیر یا اسپلینتر سل میتونن رقیب رو با شکست رو برو کنن.
اما اینو قبول دارم اگه هر دو در یه روز منتشر بشن میتونن رقیب باشن و تو فروش اون یکی تاثیر بسزایی بزارن.

خیلی از Resistance نمیدونم اما اینو میدونم که GAW هم خیلی فروش کرد هم جزو تاپ ترین بازی های پر فروش بود
فک نکنم بشه فروش این دو تا بازی رو با هم مقایسه کرد
(همون فروش خفن GAW تو خود ژاپن دلیل محکمی هست که Resistance2 نمیتونه با GAW2 مبارزه کنه!!!)
گرافیک و گیم پلی عالی دیگه بماند!
به طور حتم کسایی که تجربه بازی کردن GAW رو داشتن لذت بازی کردن شماره 2 این بازی رو از دست نمیدن
و این میتونه دلیل قانع کننده ای باشه برای بهتر بودن این بازی و جوابی به Resistance 2

خدايش بايد قبول كرد سوني خيلي حرف مسخره اي زده
اخه بازي سوم شخص رو با اول شخص مقايسه كرده
اونمgears of warكه توي قسمت اولش همه رو اب از دهنشون راه انداخته بود و به
جرات ميشه گهت هركي كه 360 داره يك نسخه از اين بازي رو داره ولي در رابطه با ريستنس
اين حرفا صدق نميكنه-هيچ رقمه
جوابت توی پست بعدی توسط Good Boy داده شده، مقابله کردن از لحاظ فروش و جلب توجه گیمر ها هستش نه سبک و ژانر بازی.
در ضمن چجوریه که هر کسی که 360 داره GeoW هم خریده اما کلا 4 میلیون هم از این بازی شیپ نشده اما 17.7 میلیون 360 شیپ شده؟؟ :laughing:
نسبت فروش هر دوی این بازی ها به installed base کنسول هاشون تقریبا برابره.

به نظر من این بازی نمیتونه رقیب gow2 بشه ولی ..... god of war 3 این بازی رو میترکونه البته ناراحت نشید من خودم خیلی از این بازی خوشم میاد ولی نمیتونه حریف gow 3 بشه زمان همه چیز رو تعیین میکنه
دلیل اینجور comment ها میدونید چیه؟
بیشتر گیمر های ایرانی PS2 داشتن در نتیجه خیلی هاشون GoW بازی کردن.
در حال حاضر تعداد 360 دارها خیلی بیشتر از تعداد PS3 دار هاست در بین گیمر های ایرانی در نتیجه بیشتر گیمر هایی که کنسول نسل جدید دارن، GeoW رو بازی کردن و درصد کمی Resistance رو بازی کردن.
از اینها میشه نتیجه گرفت که چون طرف خودش GoW رو روی PS2 بازی کرده و خوشش اومده فکر می کنه که دیگه یکی از بزرگ ترین بازی های تاریخه از نظر محبوبیت و فروش (همینطور در مورد GeoW) و جمعا توی کل دنیا 4 نفر هم طرف Resistance نرفتن پس این بازی نمیتونه با هیچ بازی ای رقابت کنه اما GoW دیگه نهایته محبوبیته. بماند که تا حالا هیچ کدوم از نسخه های GoW فروششون به 2 میلیون نسخه هم نرسیده (تازه اونم روی PS2 با خداد میلیون installed base) در حالیکه Resistance بیشتر از 2 میلیون شیپ شده و هم چنان هم داره به آمارش اضافه میشه.

خیلی از Resistance نمیدونم اما اینو میدونم که GAW هم خیلی فروش کرد هم جزو تاپ ترین بازی های پر فروش بود
فک نکنم بشه فروش این دو تا بازی رو با هم مقایسه کرد
(همون فروش خفن GAW تو خود ژاپن دلیل محکمی هست که Resistance2 نمیتونه با GAW2 مبارزه کنه!!!)
گرافیک و گیم پلی عالی دیگه بماند!
به طور حتم کسایی که تجربه بازی کردن GAW رو داشتن لذت بازی کردن شماره 2 این بازی رو از دست نمیدن
و این میتونه دلیل قانع کننده ای باشه برای بهتر بودن این بازی و جوابی به Resistance 2
فروش خفن GeoW توی ژاپن رو که ما ندیدیم، تا اونجایی هم که من میدونم فروش Resistance توی ژاپن خیلی بیشتر از GeoW بوده، هر چند که برای این دو تا بازی فروش توی ژاپن اصلا ملاک نیست چون نهایتا چند درصد فروش کلشون توی ژاپن بوده و بازار اصلیشون کشور های غربین.

در کل فنبوی های عزیز زیاد جوش نیارید.

رسیتنس خیلی بازی بزرگیه شکی توش نیست.قطعا شماره بعدی هم فوق العاده اس اما مقایسه این دو تا اصلا عادلانه نیست.گیرز آو وار به جرئت میتونم بگم از بازی هاییه که 10 سال یه بار نمونش نمیاد.گیرز آو وار یه ابر بازیه نه یه بازی خوب.واقعا شاهکار برنامه نویسی و شاهکار هنر گیم پروگرمینگ به حساب میاد.
پس یعنی در 10 سال گذشته بازی ای که در سطح GeoW باشه ساخته نشده. :)

عجب رقابت برابری:p
فکر کنم این یارو مخش تاب برداشته.
شتر در خواب بیند پنبه دانه گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه
اینم جوک سال. خوبه همینجوری ادامه بدند تا عید پر از خنده و شادی داشته باشیم:laughing:
:laughing::laughing:

:laughing::laughing::laughing:ببين دارن چي رو با چي مقايسه ميكنن
شرط ميبندم با سابقه اي كه سوني داره اين بازي(ريسيتنس2)انشا...درسال2009 با GOW3 رقابت خواهد كرد
سابقه سونی رو که من نمیدونم اما Insomniac تا حالا نشده بازیش delay بشه و تاخیر بخوره، در ضمن همین الان بازی playable هست و به زیبایی و روونی اجرا میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or