Resistance 2 جواب سونی به Gears OF War 2

Good Boy

کاربر سایت
سونی انتظار دارد که بازی Resistance 2 در رقابتی برای تصاحب پول مردم در کریستمس به مقابله با Gears Of War 2 برود!
.................
قائم مقام بخش بازاریابی سونی در امریکا , Scott Steinberg , در مصاحبه ای با GamesIndustry.biz گفته که:"من فکر می کنم که یکی از بزرگترین بازی ها برای ماResistance 2 خواهد بود و در ماه November در مقابله با Gears 2 قرار خواهد گرفت!"
.................
" Resistance 2 از محصولات نسل سوم ما برای PS3 خواهد بود بعد از Resistance 1 و Ratchet & Clank و بازی Resistance 2 سومین مورد از تکنولوژی کمپانی Insomniac است که در ماه
November در سراسر جهان ship حواهد شد."

.................
K1

آخرین ویرایش:
درود
دقیق یادم نیست ولی کیانوش جان فک کنم تو یکی از شماره های بازیرایانه بود که نوشته بودید Gears of War در زمان عرضه در ژاپن پرفروش ترین بازی ماه این کشور بوده که با وجود کنسولی مثل DS واقعا جای تعجب داره و .... . اگر اشتباه میکنم بگو.
در مورد فروش و محبوبیت بازی هم تا چند وقت دیگه کاملا قضیه روشن میشه و فقط باید یکم دندون رو جیگر بگذاریم، احتیاج به این همه دعوا کردن و تیکه متلک انداختن نداره ;).

پ.ن. البته از همین الان مشخصه که اگر روزی روزگاری فروش Gears of War 2 بالا باشه و استقبال مردم در حدا Halo 3 بشه، دوستان و کارشناسان ایرانی میگن: اقا ملت با تبلیغات وحشتناک MS جو گیر شدن. looooool

Last edited by a moderator:
Erebus
فروش خفن GeoW توی ژاپن رو که ما ندیدیم، تا اونجایی هم که من میدونم فروش Resistance توی ژاپن خیلی بیشتر از GeoW بوده، هر چند که برای این دو تا بازی فروش توی ژاپن اصلا ملاک نیست چون نهایتا چند درصد فروش کلشون توی ژاپن بوده و بازار اصلیشون کشور های غربین
حوصله Search نداشتم ببینم دقیق کجا نوشته ولی این لینکو یه نگاه کنی میبینی حرف منو تعید میکنه
که GOW جزو Top 10 ها تو ژاپن بوده!!!!
لینک
توی قسمت Reception نوشته!!!

آخرین ویرایش:
درود
دقیق یادم نیست ولی کیانوش جان فک کنم تو یکی از شماره های بازیرایانه بود که نوشته بودید Gears of War در زمان عرضه در ژاپن پرفروش ترین بازی ماه این کشور بوده که با وجود کنسولی مثل DS واقعا جای تعجب داره و .... . اگر اشتباه میکنم بگو.
در مورد فروش و محبوبیت بازی هم تا چند وقت دیگه کاملا قضیه روشن میشه و فقط باید یکم دندون رو جیگر بگذاریم، احتیاج به این همه دعوا کردن و تیکه متلک انداختن نداره ;).

پ.ن. البته از همین الان مشخصه که اگر روزی روزگاری فروش Gears of War 2 بالا باشه و استقبال مردم در حدا Halo 3 بشه، دوستان و کارشناسان ایرانی میگن: اقا ملت با تبلیغات وحشتناک MS جو گیر شدن. looooool
عجیبه که من همچین چیزی نوشتم و خودمم یادم نیست. :laughing:
GeoW توی هفته ای که عرضه شد هم پر فروش ترین بازی نبوده، چه برسه توی اون ماه. توی هفته اولش بازی هفتم بوده بر اساس آمار MC و بازی هشتم بوده بر اساس آمار Famitsu.
توی ماه که بازی 47 ام بوده بر اساس آمار Famitsu.
کلا هم فروشش توی ژاپن به 60 هزار تا نرسیده.
در صورتیکه Resistance بیشتر از 2 برابر این مقدار فروخته.
در ضمن هر آدمی میدونه که GeoW 2 هم فروش خیلی خوبی خواهد کرد، اما comment های اینجا یه جوریه که انگار Resistance فروشش خیلی پایین بوده و 4 تا نسخه فروخته توی کل دنیا که اونم خود بر و بچ Insomniac خریدن!!!
در نهایتم اینکه اگه کسی فکر می کنه تبلیغات وحشتناک تاثیری توی فروش نداره، بهتره کلا بی خیال نظر دادن بشه چون یه نگاه به بازی های آشغالی مثل Kane & Lynch که فروش میلیونی داشتن نشون میده که تا چه اندازه تبلیغات موثره (که تازه تبلیغات اون کجا و تبلیغات 10 -20 دقیقه ای GeoW توی سینما های آمریکا در حین پخش بزرگ ترین فیلم های تابستون آمریکا کجا)

نوشته شده توسط stop the game:
حوصله Search نداشتم ببینم دقیق کجا نوشته ولی این لینکو یه نگاه کنی میبینی حرف منو تعید میکنه
که GAW جزو Top 10 ها تو ژاپن بوده!!!!
لینک
توی قسمت Reception نوشته!!!
واقعا الان مشخص شد که GeoW از Resistance بیشتر فروخته توی ژاپن!! :laughing::laughing:

که GAW جزو Top 10 ها تو ژاپن بوده!!!!

واقعا الان مشخص شد که GeoW از Resistance بیشتر فروخته توی ژاپن!!

آقا شما دوتا چرا اینجوری مخفف می کنید!
یا اسم کامل بنویسید : Gears of War
یا درست مخفف بنویسید : GoW

اینجوری که در اون خبر نوشته شده بود , بازی Gears of War در کل 4.5 میلیون نسخه و بازی Resistance 1 در کل 1.5 ملیون فروخته.
یه نگاهی هم به زمان اومدن هر دو کنسول بشه بد نیست ! زمانی که GeOW عرضه شد به گفته مایکروسافت ( تا آخر 2006 ) ده میلیون تا کنسول فروخته شده بود ! ( که کاری به اون آمار ندارم ولی مشخصه که وقتی GeOW عرضه شد آمار PS3 صفر بود ) یعنی تا اون موقع 10 میلیون نفر (!!!) کنسولی که GeOW براش عرضه شد دستشون بوده و طبیعیه فروش این بازی باید بیشتر از بازی ای که برای یه کنسول با اختلاف زمانی 1 سال اومده باشه.

اینجوری که در اون خبر نوشته شده بود , بازی Gears of War در کل 4.5 میلیون نسخه و بازی Resistance 1 در کل 1.5 ملیون فروخته.
GeoW کلا 4.5 میلیون نسخه شیپ شده، نه نسخه 360 فقط. ورژن 360 تعداد نسخه های شیپ شده اش به 4 میلیون هم نرسیده هنوز (بقیه اون 4.5 میلیون مال PC بوده)
در ضمن Resistance که خیلی وقت پیش اعلام شد بیشتر از 2 میلیون توی دنیا شیپ شده.

آقا شما دوتا چرا اینجوری مخفف می کنید!
یا اسم کامل بنویسید : Gears of War
یا درست مخفف بنویسید : GoW
مرسی که یاد دادی چجوری مخفف کنیم!!
برای این اینجوری ---> GeoW
مخفف می کنند که با God of War قاطی نشه برای همین "e" بعد از "G" رو هم می نویسن توی Gears

عجیبه که من همچین چیزی نوشتم و خودمم یادم نیست. :laughing:
قبل از اینکه بگیری به باد مسخره و خنده منده یکم دقت کن ببین چی نوشتم
دقیق یادم نیست ولی کیانوش جان فک کنم تو یکی از شماره های بازیرایانه بود
.
در نهایتم اینکه اگه کسی فکر می کنه تبلیغات وحشتناک تاثیری توی فروش نداره
ماجرای Halo 3 داره تکرار شد. کسی نمیگه تبلیغ تاثیر نداره، داره ولی کیفت بازی و سابقه اون سهم بیشتری در فروش و ... داره.
یه نگاهی هم به زمان اومدن هر دو کنسول بشه بد نیست ! زمانی که GeOW عرضه شد به گفته مایکروسافت ( تا آخر 2006 ) ده میلیون تا کنسول فروخته شده بود ! ( که کاری به اون آمار ندارم ولی مشخصه که وقتی GeOW عرضه شد آمار PS3 صفر بود ) یعنی تا اون موقع 10 میلیون نفر (!!!) کنسولی که GeOW براش عرضه شد دستشون بوده و طبیعیه فروش این بازی باید بیشتر از بازی ای که برای یه کنسول با اختلاف زمانی 1 سال اومده باشه.
اینو باید به کسی بگی که این مقایسه جالب رو پیش کشیده، اسمش چی بود؟.
کیانوش جان یه منبع درست حسابی میدی تا امار فروش بازی ها، تعداد شیپ و ... رو بدونیم.

در ضمن Resistance که خیلی وقت پیش اعلام شد بیشتر از 2 میلیون توی دنیا شیپ شده.

آقا تازه من 0.5 میلیون هم اشتباها زیاد نوشتم!
...............
این متن مصاحبه هست:

And I think one of the biggest games for us will be Resistance 2. We expect that, in November, to go toe-to-toe against Gears of War 2. It will be our third-generation PS3 product. Insomniac, having shipped Resistance 1, quietly sold a million units. And then Ratchet & Clank last fall. This is the third [game] on their technology shipping in November
..............
البته یک احتمال اینجا وجود داره که این یک میلیون برای امریکا باشه چون کسی که با اون مصاحبه شده مدیر بخش بازاریابی و فروش امریکا سونی بوده ولی من خودم شخصا بعید می دونم چون اگر یک میلیون در امریکا فروخته باشه باید کم کم 2 یا 2.5 میلیون در ژاپن باید فروخته باشه که بعیده!
..............

قبل از اینکه بگیری به باد مسخره و خنده منده یکم دقت کن ببین چی نوشتم
.
تو هم بهتر بود قبل از اینکه کارشناسان ایرانی رو مسخره کنی دقت می کردی که بر اساس توهماتت توی دهن کسی حرف نگذاری. بدون اینکه بخواهی با طعنه و فن بازی پست بدی هم میتونستی سؤال بپرسی ببینی یه همچین چیزی نوشته شده یا نه.

نوشته شده توسط koorosh:
لطفا منبع !:-"
ببخشید اشتباه شد، ورژن PC بازی منفی 600 هزار تا فروش داشته در نتیجه ورژن 360 بازی بیشتر از 5 میلیون نسخه فروش کرده، فکر کنم الان دیگه شب خوابت ببره.

نوشته شده توسط Good Boy:
آقا تازه من 0.5 میلیون هم اشتباها زیاد نوشتم!
...............
این متن مصاحبه هست:

And I think one of the biggest games for us will be Resistance 2. We expect that, in November, to go toe-to-toe against Gears of War 2. It will be our third-generation PS3 product. Insomniac, having shipped Resistance 1, quietly sold a million units. And then Ratchet & Clank last fall. This is the third [game] on their technology shipping in November
..............
البته یک احتمال اینجا وجود داره که این یک میلیون برای امریکا باشه چون کسی که با اون مصاحبه شده مدیر بخش بازاریابی و فروش امریکا سونی بوده ولی من خودم شخصا بعید می دونم چون اگر یک میلیون در امریکا فروخته باشه باید کم کم 2 یا 2.5 میلیون در ژاپن باید فروخته باشه که بعیده!
..............
اون یک میلیون فقط برای آمریکاست. کل اون مطلب فقط در مورد آمریکا داره صحبت میکنه. توی کل دنیا که چندین ماه قبل (نزدیک به 6 ماه) سونی اعلام کرد بیشتر از 2 میلیون نسخه از این بازی شیپ شده.
در ضمن بر اساس چه استدلالی اگه یک میلیون نسخه توی آمریکا فروخته باشه باید توی ژاپن 2-2.5 میلیون نسخه فروخته باشه؟؟؟؟ :laughing:
سبک بازی سبکیه که توی ژاپن اصلا طرفدار نداره. بعدشم کلا PS3 توی ژاپن 2 میلیون دستگاه فروش نکرده چجوری بازیش 2.5 میلیون فروش کنه؟ :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or