این دو بازی خیلی قابل قیاس با هم نیستن ؛ من جفتشون رو دوس دارم ولی خب ، RE !
این حرفو قبول ندارم چون شما ئقتی این بازی رو انجام میدید خواه ناخواه تحت تاثیر قرار میگیریدنه عزیزم واسه این نیست! علتش اینکه هر کسی نمیتونه با سایلنت هیل ارتباط برقرار کنه! سایلنت هیل رو نباید بازی کنی بلکه باید درش زندگی کنی تا متوجه منظورم بشی!
در پناه حق...
این حرفو قبول ندارم چون شما ئقتی این بازی رو انجام میدید خواه ناخواه تحت تاثیر قرار میگیرید
چه نظرات گوهرباری آدم تو بعضی از پستها میخونه! اون موقع که سایلنت هیل، پدر سبک بازیهای ترسناک روانشناسانه نام گرفت، سازندههای آلن ویک داشتند بادبادک هوا میکردند.پادشاه که هیچی، آلن ویک رعیت این سبک هم حساب نمیشه!
میخواید براتون اثبات کنم که آلن ویک به غیر از تعریف یک داستان زیبا حرفی دیگهای برای گفتن نداشت.بازی زیبایی بود ولی نه در حد این تعریف شما.
رزیدنت اویل در سطحش بود ولی الان با این نسخه 5 خیلی پایین امدشما الن ویک رو بازی کردید؟...گرافیک و چشم نواز محیط اطراف این بازی انقدر چشم نواز بود که هنوز که هنوزه بازی ای تو این بخش رو دستش بلند نشده...اینجا تاپیک مقایسه الن ویک نیست بنابراین محتوای صحبتم رو در این پست خلاصه میکنم....الن ویک به غیر از داشتان زیباش گرافیک زیبایی داشت که تا اینجای کار سایلینت هیل که در سال های اخیر بازی های خوبی عرضه کرده ولی البته (فوق العاده نبودن) نمیتونه با الن ویک مقایسه باشه....البته الن ویک بازی ٢ سال پیش است و ٦ سال برای این بازی زمان صرف شده.
در بخش گیم پلی که یه چیز سلیقه ای هست خوب گیم پلی الن ویک بدون اشکال نبود در مقابل سایلنت هیل هم گیم پلی خارق العاده نداشت....در بخش موسیقی هم که الن ویک رو بیشتر میپسندم...اینو هر کی بازی کرده میگه نه تنها من
و اینکه من بعضی از دوستان رو میبینم که دارن میگن رزیدنت اویل در حد سایلنت هیل نیست....باید بگم خیلی عذر میخوام دارید در مورد یکی از بهترین بازی های رایانه ای یعنی رزیدنت اویل صحبت میکنید ها
shattered memories رو هم بنداز روشدوتا بازی خفن چی هست؟:-o رزیدنت که نابود شده ولی سایلنت هیل شاید از امتیازش کم شده باشد ولی هنوز نسخه هایی که عالی بودن از رزیدنت بیشتر است. سایلنت هیل 1و2و3و4وorgin رزیدنت 1و2و3 شایدم رزیدنت 4.
اصلا با نظرتون موافق نيستم دقيقا برعكس نظر شما:dسایلنت هیل یک سر وگردن از رزیدنت اویل بالا تر است