Multi Platform Resident Evil Veronica

پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

Resident-Evil-Veronica_2026_06-05-26_012 (1).jpg

RESIDENT EVIL VERONICA

سازنده: Capcom
ناشر: Capcom
سبک: Survival Horror
پلتفرم ها: PC (Steam), PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch 2
تاریخ عرضه: 2027 (1405 - 1406)

مقدمه و اعلام رسمی
Capcom در جریان رویداد Summer Game Fest به طور رسمی از بازی Resident Evil Veronica رونمایی کرد. این عنوان که یک Remake کامل از نسخه کلاسیک سال 2000 یعنی Resident Evil Code: Veronica محسوب می شود، قرار است در سال 2027 برای PlayStation 5، Xbox Series X|S، Nintendo Switch 2 و PC عرضه شود.

بازی Resident Evil Veronica جوهره اصلی نسخه اولیه را حفظ کرده و در عین حال Gameplay مدرن شده، داستانی بازآفرینی شده و گرافیک پرجزئیاتی را ارائه می دهد. این اثر با بهره گیری از RE Engine توسعه یافته تا با ارائه سطح بالایی از واقع گرایی، مرزهای سبک Survival Horror را جابجا کند.

داستان و دنیای بازی
3 ماه از فاجعه بیولوژیکی Raccoon City می گذرد. Claire Redfield که همراه با Leon S. Kennedy و Sherry Birkin از آن کابوس نجات یافته، در جستجوی برادرش Chris Redfield به فرانسه سفر می کند. اما به جای دیدار با برادرش، نیروهای ویژه Umbrella Corporation که مسئول آن حادثه بودند در انتظار او هستند. آن ها Claire را دستگیر کرده و به جزیره ای مرموز منتقل می کنند.

اکنون Claire باید برای فرار از جزیره دورافتاده Rockfort تلاش کند؛ جزیره ای که به دلیل یک فاجعه بیولوژیکی دیگر، به جهنمی زنده تبدیل شده است. در سال 2027، جنون، دغدغه، عشق و نفرت دست به دست هم می دهند تا نسخه ای نفس گیر را خلق کنند.

ویژگی های کلیدی بازی
* بازسازی اثر محبوب کلاسیک: بازآفرینی کامل Resident Evil Code: Veronica محصول سال 2000.
* توسعه با RE Engine: جلوه های بصری پرجزئیات و ارائه سطح جدیدی از واقع گرایی.
* بازگشت شخصیت محبوب سری: نقش آفرینی دوباره Claire Redfield در یک تلاش حماسی برای بقا.
* ارتقای ساختار بازی: ارائه Gameplay مدرن شده همراه با خط داستانی بازآفرینی شده.

تصاویر و صفحه رسمی بازی

تریلر ها

Resident Evil Veronica - Announcement Trailer

『BIOHAZARD RE:Veronica』 Announcement Trailer

آخرین ویرایش:
حقیقتش تصویرش کاملا جلو چشمم نیست ولی اتفاقا RE4 رو روی ps5 رفتم خیلی تصویرش برفکی و غیر شفاف بود :D کلا انجین کپکام تصویر شارپی نمیده کدره کلا.
من هر دوتا رو دارم الان . رو اولد هم بازی کردم انقدر evil 4 شفاف و تمیزه که حد نداره البته تنظیمات گرافیکی بیشتری داره و افکت های مزخرف تصویر خراب کن رو میشه توش آف کرد . Evil 9 هیچی رو فایو نداره برا آف کردن و تصویر هم رزولوشن پایینی داره هم افکت های ناجور.

آقا یک نفر یه resident guide مشتی به ما بده :دی
من نسخه های ۲ و ۳ ٬ village و ۴ و تموم کردم
۹ و که قطعن میرم سراغش
۵ و ۶ و ۷ و نمیدونم راستش چجورین٬ ارزش داره برم سراغشون؟
خب، اول بذار از RE 7 شروع و تکلیفش رو زودتر روشن کنیم؛ همون‌طور که احتمالاً می‌دونی، شماره هفتم، آغازگر مسیر جدیدی برای فرنچایز بود و پایه‌گذار چیزی هست که در ادامه، تو RE Village و RE 9 شاهدش بودیم؛ پس اگر از Village، خوشت اومده و ازش لذت بردی، میشه با اطمینان گفت که RE 7 رو هم پسند خواهی کرد و چه‌بسا حتی بیشتر! اگر هم از Village خوشت نیومده، باز هم امکانش هست که RE 7 رو دوست داشته باشی، چون RE 7 خیلی بیشتر به DNA سری وفاداره، هرچند که تفاوت‌ها با عناوین قبلی کم هم نیست!

حالا بریم سراغ RE 5 مظلوم!! بازی‌ای که شاهکار نیست ولی خیلی خیلی خیلی، بازی درجه یک و خوش‌ساختی هست؛ پس چرا میگم مظلوم؟! چون بعد از یکی از بزرگ‌ترین شاهکارهای تاریخ ویدیوگیم، یعنی RE 4 منتشر شده و زیر سایه اون بزرگوار، همیشه توسَری خورده! RE 5، عنوانی است که کاملاً از میراثِ RE 4 ارتزاق می‌کنه، چیز زیادی از خودش نداره و بیس و پایه‌اش، تقریباً همون بازیه ولی به لحاظ فضا و اتمسفر، روشن‌تر و لایت‌تر شده و دوز اکشن بودنش، کمی بالاتر رفته! داستان بازی در مجموع جذاب روایت میشه و شامل حوادث مهمی ـه ولی تیم نویسندگان، تصمیماتی رو در خلالِ پلاتِ اصلی لحاظ کردن که بسیار بحث‌برانگیزه و موافقین و مخالفین زیادی داره!

و در نهایت RE 6! جنجال‌برانگیزترین عنوان شماره‌دارِ مجموعه که میشه ازش به عنوان نمادِ «غلبه کمیت بر کیفیت» یاد کرد :D RE 6، بازیِ عجیبی ـه! از طرفی به قدری از عناصر و اِلِمان‌های سری فاصله گرفته که نمی‌تونی در نگاه اول بهش بگی RE ولی از طرف دیگه بعد از تجربه، احتمالا به عنوانِ یه Guilty Pleasure، گوشه ذهنت ازش به نیکی یاد خواهی کرد! همین اول بگم که RE 6 به نسبت عناوینِ قبلی، بسیار بسیار اکشن‌تر شده و پُر از لحظات QTE ـه. محیط، حتی در درجات سختی بالا، به نسبت استانداردهای سری، پُر از مهمات و اسلحه است و در اکثر مواقع، حس می‌کنی که وسط میدون جنگ هستی! بازی کات‌سین‌هایی داره که شبیهش رو تو B-Movieهای دهه 80 می‌تونی پیدا کنی و گاهی به قدری cringe هستن که دچار شرم نیابتی میشی :D ولی یه چیزی تو RE 6 هست که اگر Resident Evil رو به طور کلی دوست داشته باشی، احتمالاً اون رو هم دوست خواهی داشت؛ نهایتاً برای توجیهِ دوست داشتنش، به جمله کلیشه‌ایِ "RE 6، رزیدنت ایولِ خوبی نیست ولی بازی به شدت باحال و سرگرم‌کننده‌ایه"، متوسل خواهی شد :-" بازی، از سه Playthrough موازی در دورِ اول تشکیل شده که بعد از پایانِ هر سه‌تاش، Playthrough چهارم آنلاک میشه. قبول دارم که بازی درجه یک و حتی استانداردی نیست ولی در گذر این سال‌ها، دوست‌داشتنی باقی مونده (البته فن‌های متعصب سری، سایه‌اش رو با تیر می‌زنن!) به نظرم فارغ از هر بحثی، یه فرصت به این آش شُله قلمکار بده!

پ.ن: یه سری نکات غیر داستانی رو عمداً از قلم انداختم، چون احتمال دادم که اسپویل تلقی کنی. خلاصه شما که تا اینجای مسیر اومدی، بقیه رو هم بازی کن :D

خب، اول بذار از RE 7 شروع و تکلیفش رو زودتر روشن کنیم؛ همون‌طور که احتمالاً می‌دونی، شماره هفتم، آغازگر مسیر جدیدی برای فرنچایز بود و پایه‌گذار چیزی هست که در ادامه، تو RE Village و RE 9 شاهدش بودیم؛ پس اگر از Village، خوشت اومده و ازش لذت بردی، میشه با اطمینان گفت که RE 7 رو هم پسند خواهی کرد و چه‌بسا حتی بیشتر! اگر هم از Village خوشت نیومده، باز هم امکانش هست که RE 7 رو دوست داشته باشی، چون RE 7 خیلی بیشتر به DNA سری وفاداره، هرچند که تفاوت‌ها با عناوین قبلی کم هم نیست!

حالا بریم سراغ RE 5 مظلوم!! بازی‌ای که شاهکار نیست ولی خیلی خیلی خیلی، بازی درجه یک و خوش‌ساختی هست؛ پس چرا میگم مظلوم؟! چون بعد از یکی از بزرگ‌ترین شاهکارهای تاریخ ویدیوگیم، یعنی RE 4 منتشر شده و زیر سایه اون بزرگوار، همیشه توسَری خورده! RE 5، عنوانی است که کاملاً از میراثِ RE 4 ارتزاق می‌کنه، چیز زیادی از خودش نداره و بیس و پایه‌اش، تقریباً همون بازیه ولی به لحاظ فضا و اتمسفر، روشن‌تر و لایت‌تر شده و دوز اکشن بودنش، کمی بالاتر رفته! داستان بازی در مجموع جذاب روایت میشه و شامل حوادث مهمی ـه ولی تیم نویسندگان، تصمیماتی رو در خلالِ پلاتِ اصلی لحاظ کردن که بسیار بحث‌برانگیزه و موافقین و مخالفین زیادی داره!

و در نهایت RE 6! جنجال‌برانگیزترین عنوان شماره‌دارِ مجموعه که میشه ازش به عنوان نمادِ «غلبه کمیت بر کیفیت» یاد کرد :D RE 6، بازیِ عجیبی ـه! از طرفی به قدری از عناصر و اِلِمان‌های سری فاصله گرفته که نمی‌تونی در نگاه اول بهش بگی RE ولی از طرف دیگه بعد از تجربه، احتمالا به عنوانِ یه Guilty Pleasure، گوشه ذهنت ازش به نیکی یاد خواهی کرد! همین اول بگم که RE 6 به نسبت عناوینِ قبلی، بسیار بسیار اکشن‌تر شده و پُر از لحظات QTE ـه. محیط، حتی در درجات سختی بالا، به نسبت استانداردهای سری، پُر از مهمات و اسلحه است و در اکثر مواقع، حس می‌کنی که وسط میدون جنگ هستی! بازی کات‌سین‌هایی داره که شبیهش رو تو B-Movieهای دهه 80 می‌تونی پیدا کنی و گاهی به قدری cringe هستن که دچار شرم نیابتی میشی :D ولی یه چیزی تو RE 6 هست که اگر Resident Evil رو به طور کلی دوست داشته باشی، احتمالاً اون رو هم دوست خواهی داشت؛ نهایتاً برای توجیهِ دوست داشتنش، به جمله کلیشه‌ایِ "RE 6، رزیدنت ایولِ خوبی نیست ولی بازی به شدت باحال و سرگرم‌کننده‌ایه"، متوسل خواهی شد :-" بازی، از سه Playthrough موازی در دورِ اول تشکیل شده که بعد از پایانِ هر سه‌تاش، Playthrough چهارم آنلاک میشه. قبول دارم که بازی درجه یک و حتی استانداردی نیست ولی در گذر این سال‌ها، دوست‌داشتنی باقی مونده (البته فن‌های متعصب سری، سایه‌اش رو با تیر می‌زنن!) به نظرم فارغ از هر بحثی، یه فرصت به این آش شُله قلمکار بده!

پ.ن: یه سری نکات غیر داستانی رو عمداً از قلم انداختم، چون احتمال دادم که اسپویل تلقی کنی. خلاصه شما که تا اینجای مسیر اومدی، بقیه رو هم بازی کن :D
درمورد re 6 دقیقا نظر خودم هم همینه بعضی وقتها دلم میخواد یک اویل سریع اکشن برم که کمتر از بقیه تکرارش کردم میرسم به اویل ۶ درحین بازی کردن به خودم میگم واقعا بدترین نسخه سری هست ولی نمیدوم چرا حال میده بازی کردنش البته اویل ۶ یکی از مهترین خاصیتهای کل سری داره و اونم ارزش تکرار البته به شکل متفاوت به جای اینکه بیای بازی چند بار نیوگیم پلاس بری ۴ تا سناریو بازی انجام میدی

سلام حال و هوای رزیدنت رو داره؟ سختیش احیانا رو اعصاب نیست؟
نه مثل بازیهای دیگست.
اون اول دوره ارلی اکسس خیلی سخت بود چون بخشی از مکانیکها رو نداشت یا کامل تعبیه نشده بودن.
الان میتونم بگم خیلی خوبه.

• Like
Reactions: Dante _Sparda

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or