Multi Platform Resident Evil Veronica

پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
Resident-Evil-Veronica_2026_06-05-26_012.jpg

بازی Resident Evil Veronica که ریمیک اثر کلاسیک و محبوب Resident Evil Code: Veronica است، در مراسم Summer Game Fest برای انتشار در سال 2027 معرفی شد! فصل بعدی این فرنچایز نمادین در سبک وحشت بقا، بازگشت قهرمان محبوب طرفداران یعنی کلر ردفیلد را به تصویر می‌کشد و برای پلی استیشن 5، ایکس باکس سری ایکس و اس، نینتندو سوییچ 2 و پی‌سی از طریق استیم منتشر خواهد شد.

بازی Resident Evil Veronica بازیکنان را وارد یک تلاش ناامیدانه برای فرار می‌کند که توام با ترس و جنون در جزیره دورافتاده و پر از زامبی راکفورت است. این بازی که روی موتور اختصاصی کپکام یعنی RE ENGINE توسعه می‌یابد، گیم‌پلی مدرن شده ای را با سطح دلهره‌آوری از واقع‌گرایی معرفی خواهد کرد که برای رساندن سبک وحشت بقا به اوج جدیدی طراحی شده است.

آخرین ویرایش:
RE1 و RE0 ریمیک هم نکنند خودشون برای الان هم بازی ها خوبی هستن که وقتی بازیشون میکنی حس فسیل بودن به طور مثال یه عنوان مثل ویچر 1 نمیدن
در مقایسه با نسخه دوم اتفاقا خیلی استاندارد نیستن گر چه عالی هستن اما بشدت به یک ریمیک شبیه ریمیک نسخه دوم نیاز دارن
یعنی اصلا ضروریه یه جورایی

3 ماه بعد از اتفاقات نسخه 2 و 3 تقریبا نزدیک های فرانسه . یا پاریس
ظواهر امر در تریلر نشان می داد که بازی در یک جزیره کوچک و ظاهرا متروکه جریان داره .

کلیر هم داشته جایی سرک می کشیده و اسناد جمع می کرده و میان می دزدنش و وقتی بهوش میاد خودش رو توی اون جزیره می بینه

حتما آزمایشگاه مخفی چیزی زیر جزیره هست و روی جزیره یک بنای متروکه .

(۱/۲)
این کلر ردفیلد از Resident Evil Veronica هست.
مدلش جوردن مک‌ایون، مدل کانادایی سفیدپوست.
حالا ببین: توسعه‌دهنده‌های شرقی اصلاً زن‌ها رو دفمینایز، زشت، پیر و مردونه نمی‌کنن!
می‌بینی دیگه؟ خب.

HKGrfyBXIAA2-JL.jpg

(۲/۲)
این هم لاوفی (فی) از God of War.
مدل واقعیش دبورا آن وول، بازیگر آمریکایی سفیدپوست.
این کاراکتر رو دفمینایز، زشت، پیر و مردونه کردن.
توسعه‌دهنده‌ های غربی زن‌ها رو از مدلشون زشت‌تر درمیارن! بهم نگو «۱۷۰ سالشه، جسدِ خشک‌شده‌ست»!اساطیر نوردیک می‌گه بعد مرگشون تو والهالا (بهشت) کاملاً شفا پیدا می‌کنن و جوون می‌شن.پس ول کن این چرندیاتو.
دوم اینکه: این فانتزیه داداش! واقعاً اگه یکی ۱۷۰ سالش باشه باید یه مشت استخون و خاک باشه که تو انتخابات آمریکا داره به دموکرات‌ها رای می‌ده 😂

HKGtNjqW0AAcbxK.jpg
از توییتر Blazeon

(۱/۲)
این کلر ردفیلد از Resident Evil Veronica هست.
مدلش جوردن مک‌ایون، مدل کانادایی سفیدپوست.
حالا ببین: توسعه‌دهنده‌های شرقی اصلاً زن‌ها رو دفمینایز، زشت، پیر و مردونه نمی‌کنن!
می‌بینی دیگه؟ خب.

View attachment 408426

(۲/۲)
این هم لاوفی (فی) از God of War.
مدل واقعیش دبورا آن وول، بازیگر آمریکایی سفیدپوست.
این کاراکتر رو دفمینایز، زشت، پیر و مردونه کردن.
توسعه‌دهنده‌ های غربی زن‌ها رو از مدلشون زشت‌تر درمیارن! بهم نگو «۱۷۰ سالشه، جسدِ خشک‌شده‌ست»!اساطیر نوردیک می‌گه بعد مرگشون تو والهالا (بهشت) کاملاً شفا پیدا می‌کنن و جوون می‌شن.پس ول کن این چرندیاتو.
دوم اینکه: این فانتزیه داداش! واقعاً اگه یکی ۱۷۰ سالش باشه باید یه مشت استخون و خاک باشه که تو انتخابات آمریکا داره به دموکرات‌ها رای می‌ده 😂

View attachment 408428
از توییتر Blazeon
نمیگم سانتامونیکا خیلی بی حاشیه قراره کار کنه یا سابقه این چیزا رو نداشته منتها دیگه بی انصافی نکنید. عکس ده سال پیش طرف رو به عنوان ریفرنس میذاری؟ :D چهره الانش اونقدرا هم متفاوت با چیزی که دیدیم نیست. البته من به طور کلی مخالف مدل سازی از چهره واقعی هستم. بهترین حالت از نظر من همینکاریه که استدیو های کره ای میکنن معمولا.

عید
RE1 و RE0 ریمیک هم نکنند خودشون برای الان هم بازی ها خوبی هستن که وقتی بازیشون میکنی حس فسیل بودن به طور مثال یه عنوان مثل ویچر 1 نمیدن
عید نسخه PS4 شون رو روی PS5 بازی کردم هنوز فوق العاده بودن کلی لذت بردم
خصوصا از 0، آرتش عالی بود
هر لحظه فقط فحش به خودم دادم چرا نشده اینا رو همون زمان خودشون به نحوی روی Game Cube بازی کنم.

نگفتن بازی سوم شخصه یا اول شخص؟
بازی سوم شخصه
اون تیکه داخل تریلر یا شروع بازیه مثل RE3 remake که اول شخص بود یا کلا فقط واسه تریلر بود و تو بازی اصلی به یه شکل دیگه خواهد بود.

بعد از تجربه چند باره ریمیک evil 2 هایپ برای ورونیکا زیاد شده

نسخه اورجینال رو بازی نکردم ولی فکر کنم سبکش بیشتر به اویل 2 میخوره .
کد ورونیکا اولین بار برای کنسول دریم کست اومد که دوران فراموش نشدنی بود. عناوین فوق العاده ای مثل کریزی تاکسی و تومب ریدر 4 با روتوش و گرافیک خوب رو هیچ وقت یادم نمیره. حیف که شکست خورد این کنسول زیبا و نوآورانه. اون مموری کارت که داخل کنترلر میخورد و طراحی و ...
حدود یکسال و نیم بعد هم برای پلی استیشن 2 منتشر شد.
به نظرم سخت ترین بازی سری هست. تنها رزیدنتی که توش تیر کم آوردم این بود رو درجه سختی بالا. اگر بد بازی میکردی، چاره ای جز رها کردن بازی وجود نداشت. به خصوص باس فایت های وسط بازی با تایرنت. چه تو عمارت و چه در هواپیما. مثلا لحظه ای که تایرنت زانو میزد، دیگه نباید شلیک میکردی. چون اثری نداشت. ولی من بار اول از ترس کلی خشاب خالی کردم و خلاصه.... ;))

سبک منحصر به فرد خودش رو داشت. در واقع هر بخشی از بازی شبیه به یکی از شماره ها بود. ترکیب عجیبی از یک تا سه. به علاوه اسلحه های جدید و گیم پلی خاص با چاقو و اسنایپر و ......
امیدوارم به سختی نسخه اصلی نباشه :D
ver.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or