amin200200
کاربر سایت
کجاش دقیقا؟ ببین نمیتونی به قفل شلیک کنی؟
دقیق تر توضیح بدی شاید بتونم کمکت کنم![]()
دوستان من اومدم از اهواز این بازی رو بخرم گفتن که نسخه Xbox این بازی مشکل داره و وسط بازی می پره بیرون. خواستم ببینم همچین چیزی هست؟!
مگه چند نسخه داره این بازی؟! آخه اصن بازیش تو بازار اینجا نبود. یعنی هر مغازه ایی می رفتی می گفت نداریم یا می گفتن واسه Xbox مشکل داره. شما از سایت خاصی می خری؟نه من روی 360 تموم کردم! ببین نسخه 100 درصد هست بخری اگه نبود مشکلی نیست. دیگه 5000 تومن چیه! بخر خراب بود یکی دیگه:d
ببین بازی های 360 دو نوع رایت داره! 100 درصد و 97 درصد. 100 درصد را میتونی روی هارد بریزی. با این حال مشکلی نداره. شما بخر. کلیش فروش رفت! نه میتونی از وبسایت های اینترنی که تو تهران هستند سفارش بدی. اخه این همه که تموم کردند روی 360 چطوری تموم کردند! خب خریدند دیگه:dمگه چند نسخه داره این بازی؟! آخه اصن بازیش تو بازار اینجا نبود. یعنی هر مغازه ایی می رفتی می گفت نداریم یا می گفتن واسه Xbox مشکل داره. شما از سایت خاصی می خری؟
شایدم من خوب نگشتم!
نه متاسفانه من عاشق اين بازيم منظورم نسخه دوش هست منوخودم به شخصه از ريد خوشم نيومدنسخه دوم تاپیک نداره؟
+ کسی Raid نمیره؟
نه متاسفانه من عاشق اين بازيم منظورم نسخه دوش هست منوخودم به شخصه از ريد خوشم نيومد
اره من يه بار رفتم خيلي استرس اور و سخت بيود كلا تو بازي مشكل مهمات زياده بعضي دشمناشمخيلي سختن كه كار رو مشكل ميكنه ولي كلا من مرحله رو تو يه بازي بيشتر ترجيه ميدم حالا فردا بريم كمي raid بزنيمبیشتر وقت با سروکله زدن با موجودت داخل بازی این دو سری که خوب هم طراحی شدن در زمان Raid رفتن میچسبه!! هم زمان بیشتری برای کشتنشون باید صرف کرد و هم مهمات بیشتری داری تا بتونی از پا در بیاریشون! کلا لدت بخشه برا من بشخصه!
اره من يه بار رفتم خيلي استرس اور و سخت بيود كلا تو بازي مشكل مهمات زياده بعضي دشمناشمخيلي سختن كه كار رو مشكل ميكنه ولي كلا من مرحله رو تو يه بازي بيشتر ترجيه ميدم حالا فردا بريم كمي raid بزنيم
اوكي بزار چهارشنبه ساعت چهار خوبه gt: thronedpeach925خواستی بیای پی ام بده با هم بریم
gt: esPUNKape