Resident Evil: Revelations | Xbox 360

سلام
بازی ایکس باکس 360
Resident Evil Revelations - Burner MAX
وقتی درب جایی باز میشه یا گاهی وقتی شلیک میکنم ، مکس ۱ ثانیه ای داره ، بازی را هم نصب کردم ، کلا مدل بازی اینجوری هست؟
با تشکر

دقیقا منم همین مشکل رو دارم...وقتی درب ها رو باز میکنم یه افت فریم 1 ثانیه ای ایجاد میشه ...البته نه تمام درب ها ...بازی من 97% هست ....نمی دونم مشکل چیه ؟:-/

دوستان منصفانه بگم بعد کد ورنیکا اویل خوبی شاهد بودم یعنی باز اون روح اویل رو هر چند اندک برام زنده کرد دستشون درد نکنه ثابت شد که با گرافیک پایین هم میشه عنوان خوب ساخت

بازی رو بالاخره تموم کردم یعنی ....
غول آخرش نورمن دهنمو سرویس کردااااا، یه تیکه رو Infernal رفتم فقط شانس آوردم اون Gun Box تو اتاق بود که اسلحه هامو درست بچینم اگه نه عمرا نمیشد ردش کرد، ولی غول مرحله 11 خیلی باحال بود
خلاصه که بازی خیلی خوبی بود به غیر از گرافیکه عقب مونده از نسلش همه چیزش خوب بود یه ذره منو برد تو حال هوای R.E3Nemesis که رو PS1 بازی می کردم.
اگه دلتون واسه R.E قدیما تنگ شده پیشنهاد می کنم بازیش کنید
اوه اوه ابلیس جان منم دقیقاً سر اون غوله خیلی اذیت شدم. فکر میکردم فقط منم که اینجوریم ولی خیلی زود غیب و ظاهر میشد. همش آرزو میکردم کاشکی رو easy رفته بودم :d
ولی بازش حرف نداشتا مخصوصا جیل :x

بعد از مدت‌ها از کپکم یه اویل درست دیدیم.هرچند به اویل ۳ نمیرسه ولی می‌تونم بگم خیلی‌ عالی‌ بود.
البته شماره 4 با وجود لیون یه چیز دیگه بود اما هر جا جیل باشه اون بازی حرف نداره :d و مخصوصا شماره 3. من اولین اویلی که بازی کردم همین شماره 3 بود :d

سلام
من وقتی به رئیس اول میرسم فقط یه کلت دارم چه جوری میتونم اسلحه های دیگه رو بگیرم بعد برم بجنگم ؟
کلا اسلحه های جدید رو تو بازی باید چه جوری باید پیدا کنیم ؟

البته شماره 4 با وجود لیون یه چیز دیگه بود اما هر جا جیل باشه اون بازی حرف نداره :d و مخصوصا شماره 3. من اولین اویلی که بازی کردم همین شماره 3 بود :d
اره اویل 4 هم خیلی قشنگ بود.منم اولین اویلی که بازی کردم اویل 3 بود و یادمه اون موقع نتونستم تمومش کنم به خاطره همین 6 ماه پیش دانلود کردم و تا اخر رفتم.جونم به لبم رسید تا تموم شه.هر وقت می خواستم ادامشو برم کلی به خودم دلداری میدادم و میرفتم پاش.خیلی میترسیدم :d.مخصوصا بعضی جاها که از اتاق میای بیرون میبینی نمسیس جلوت وایستاده.

- - -ویرایش - - -

سلام
من وقتی به رئیس اول میرسم فقط یه کلت دارم چه جوری میتونم اسلحه های دیگه رو بگیرم بعد برم بجنگم ؟
کلا اسلحه های جدید رو تو بازی باید چه جوری باید پیدا کنیم ؟
باید همه جاها رو بگردی و گیر بیاری.مثلا به من تا اخر بازی تیر ریف میداد ولی اخرم تفنگشو گیر نیاوردم.خوب بگردی پیدا میشه

مرسی بهرام ، گفتم احتمالا جواب میدی من خودم خیلی وقته سمته اویل نرفتم از 5 به بعد .. اینم میگذریم ازش تا ببینیم اویل 7 چی میشه عاقبتش..

مرسی بهرام ، گفتم احتمالا جواب میدی من خودم خیلی وقته سمته اویل نرفتم از 5 به بعد .. اینم میگذریم ازش تا ببینیم اویل 7 چی میشه عاقبتش..
البته این شماره به نظره من از 6 که خیلی بهتر بود از 5 هم بهتر بود البته خیی کوتاه.ولی ارزش تموم کردنو داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or