Resident Evil: Revelations | PS3

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

SMM9

عضو تحریریه
خب بالاخره کپکام نسخه ی کنسولی و PC بازی رو تایید کرد که بعد از افتضاح RE6 میتونه مرحمی بر دل ها باشه شخصا تجربه بسیار لذت بخشی رو روی 3DS داشتم از این بازی و توصیه میکنم حتما این بازی رو تجربه کنید که به جرات میتوان گفت موفق ترین RE این نسل هست البته باید دید چطور پورت میکنن:d

اینم یه سری تصویر بازی

بازی از تاریخ 21 تا 24 May برای تمام پلتفرم ها عرضه میشود(31 اردیبهشت تا 3 خرداد)

http://forum.bazicenter.com/thread73889/#post2453470

آخرین ویرایش:
مرسي دادا تاريخ عرضه مشخص نشده؟

سرانجام پس از شایعات فراوان، عرضه Resident Evil: Revelations بر روی Xbox 360، PS3 و Wii U توسط کپکام تایید شد.
این عنوان در تاریخ 21 مه با قیمت 50 دلار منتشر خواهد شد. Revelations همچنین در روز اول برای دانلود برای PC و PS3 در دسترس خواهد بود. Revelations در 17 فوریه 2012 به صورت انحصاری برای کنسول دستی 3DS منتشر شد و دارای ویژگی هایی مانند حالت Co-Op بود. نسخه جدید که برای کنسول ها و PC منتشر می شود دارای گرافیک HD، شخصیت Hunk به عنوان یک شخصیت قابل بازی در Raid Mode و همچنین دشمنان، اسلحه، درجه سختی و لباس های جدید در بخش Raid Mode خواهد بود.

آخرین ویرایش:
من كه حالم گرفتس داره مياد رو بقيه پلتفرم ها!
صد بار گفتم بازم ميگم ي كنسول بايد چهار تا دونه بازي انحصاري خيلي خوب داشته باشه!
نه اينكه زرتي پورت بشن رو بقيه پلتفرم ها

من كه حالم گرفتس داره مياد رو بقيه پلتفرم ها!
صد بار گفتم بازم ميگم ي كنسول بايد چهار تا دونه بازي انحصاري خيلي خوب داشته باشه!
نه اينكه زرتي پورت بشن رو بقيه پلتفرم ها

خب این از سیاست های مزخرف کپکام هست دیگه:d پول پول پول...

بسیار عالی و خوشحال شدم !

رفت تو خرید اوریج برای PS3 ولی البته توی 3DS تموم کردم !

فقط امیدوارم HUDش رو عوض نکنن و زیاد رو صفحه معلوم نشود !

و لطفا تکنیک های کونگ فویی براش تعبییه نکنن !

با تشکر

آقایون سلام . من تو یه ps3 بازی رو تا چند مرحله رفتم ولی بعد که اومدم سیوامو تو ps3 خودم کپی کردم گفت نمیتونی از سیو یکی دیکه استفاده کنی .دوباره یه مرحله رد کردم خاموش کردم دوباره خراب شد راه حلی نیست خیلی درگیرم :(

عزیز این بازی هنوز نیومده بعد شما بازیش کردی رو PS3 . فکر کنم اشتباه گرفتی

آقایون سلام . من تو یه ps3 بازی رو تا چند مرحله رفتم ولی بعد که اومدم سیوامو تو ps3 خودم کپی کردم گفت نمیتونی از سیو یکی دیکه استفاده کنی .دوباره یه مرحله رد کردم خاموش کردم دوباره خراب شد راه حلی نیست خیلی درگیرم :(
داری درباره RE:Revelations حرف میزنی؟ مگه اومده؟! :huh:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or