Resident Evil: Revelations براي كنسول ها هم منتشر مي شود؟

Techman

کاربر سایت
resident_evil_revelations.jpg

Resident Evil: Revelations براي كنسول ها هم منتشر مي شود.

ايا بازي هاي باتم زامبي سال قبل شما را راضي نكرده اند؟ آيا با بازي كردن عناويني همچون Operation Raccoon City و Resident Evil 6 و The Walking Dead هنوز هم

عطش شما براي اين سبك بازيها سيراب نشده؟ براساس خبري كه به تازگي منتشر شده شما بايد خودتان را براي ميزباني سيل ديگري از زامبي ها آماده كنيد.

به نظر مي رسد كپكام براي انتشار عنوان انحصاري 3DS يعني Resident Evil: Revelations بر روي كنسول ها اعلام امادگي كرده است بر اساس ليستي كه

در Korean Ratings Board منتشر شده نام اين عنوان را ميبينيم كه قرار است براي كنسول هاي PlayStation 3 و Xbox 360 منتشر بشود.

Resident Evil: Revelations زماني كه در ژانويه ي 2012 منتشر شد با نقد هاي مثبتي از جانب منتقدين روبرو شد و اين در حالي است كه

عناوين Resident Evil 6 و Operation Raccoon City از نظر منتقدين واكثريت هواداران عناويني نااميد كننده نام گرفتند.

فعلا كه از Resident Evil 7 خبري نيست اما كپكام براي اينكه اعتبار اين سري رابه ان بازگرداند گويا نقشه هايي درسر دارد.

در حال حاضر كپكام هنوز واكنشي نسبت به اين خبر نشان نداده است .
منبع

آخرین ویرایش:
مگه من گفتم ندرخشيد حميد؟ميدونم بازي در نوع خودش عالي بود و در فقر RE و در مقابل عنواني مثل RE6 شاهكاره اما به عقيده من اين بازي براي 3DS عالي هستش نه براي 360 و PS3.نه اينكه بازي مشكل داشته باشه نه ولي مطمئن باش اگه كپكام بخواد اينو روي 360 بسازه نمياد يه شاهكار تحويل گيمرا بده.

بازي كامل بود ولي مطمئن باش وقتي روي 360 و PS3 عرضه بشه با يك بازي بي كيفيت رو به رو ميشي نه اون عنواني كه توي 3DS تجربه كردي.

چرا بی کیفیت؟!!! HD میکننش دیگه منظورتو متوجه نمیشم! شاید وقتی کپکام ببینه این بازی که سبکش Survival - Horror هست خیلی بیشتر از رزیدنت اویل 6 مورد توجه قرار گرفته و فریبک های مثبت و در کل بازتاب موفقی داشته دست از اکشن کردن بازی برداره و واسه رزیدنت اویل 7 راهشو تغییر بده!

آخرین ویرایش:
باید کلی پلیگون اضافه کنن.HD کردن تنها فایده ای نداره.همین Peacewalker که خوب HD شده بود بعضی صحنه هاش کمبود چند ضلعی ها شدیدا احساس می شد.

MGSPW-SS_04_PSP.jpg
نه این گرافیکش خیلی از pw بهتره زیاد لازم نیست کار کنن همینطوریش در حد اویل 5 هست

دوستان عزیز که بی صبرانه منتظر هستین، هنوز تاییدیه رسمی از جانب کپکام منتشر نشده که صحت این خبر رو اعلام کنه.
Capcom refused to comment when contacted by Eurogamer.
وقتی یوروگیمر در مورد این موضوع با کپکام تماس گرفته، کپکام از این که حرفی در مورد بزنه اجتناب کرده. یه خبرایی هست

دوستان عزیز که بی صبرانه منتظر هستین، هنوز تاییدیه رسمی از جانب کپکام منتشر نشده که صحت این خبر رو اعلام کنه.

وقتی یوروگیمر در مورد این موضوع با کپکام تماس گرفته، کپکام از این که حرفی در مورد بزنه اجتناب کرده. یه خبرایی هست

مشکلی نداره کپکام همیشه میخواد سوپرایز کنه ولی لیکر ها نمیزارن D: این خبر احتمالش از خیلی وقت پیش مرفت چون خیلی ها این درخواست و از کپکام کرده بودند یه سری به فروم کپکام یونیتی بزن علی!

کپکام هم با این سری RE جدیدا انگار افتاده تو باتلاق
هر دفعه میاد با یه عنوان خاطره بازی قبلی رو از ذهن ملت پاک کنه یه خاطره بدتر جایگزین میکنه :d

چرا بی کیفیت؟!!! HD میکننش دیگه منظورتو متوجه نمیشم! شاید وقتی کپکام ببینه این بازی که سبکش Survival - Horror هست خیلی بیشتر از رزیدنت اویل 6 مورد توجه قرار گرفته و فریبک های مثبت و در کل بازتاب موفقی داشته دست از اکشن کردن بازی برداره و واسه رزیدنت اویل 7 راهشو تغییر بده!
منم دارم ميگم درسته بازي كامل بود ولي اگه در نهايت بخواد HD هم بكنه باز بايد يه دست حسابي رو سر و روش بكشه. اون گرافيك براي 3ds خوب بود ولي براي 360 و ps3 حتي به عنوان يه نسخه HD هم نياز به توجه زياد و تقويت گرافيكي داره.از طرفي هم مطئن باش كپكام ديگه با اين چيزا نمياد مسير خودش رو عوض كنه چون اگه قرار بود از مسير اكشن بكشه بيرون بعد re5 اين كارو ميكرد و نميومد دوباره re6 رو با اون اوضاع داغون درست كنه و تحويل مردم بده.
به هرحال نميگم من بدم مياد نه وقتي يه re خوب هست چرا نبايد همه ازش استفاده كنن ولي من ميگم كه ديگه به كپكام به اندازه كافي اعتماد ندارم و ميترسم يه عنوان خوبم كه تو اين سري زده رو به گند بكشه و ببرش زير سوال.

موتور گرافیکی خانگی خودش رو تو این استفاده کرده همین الان هم به کات سین های این عنوان نگاه کنید کیفیتی در حد RE 5 دارن مشکل گرافیکی رو به راحتی میتونن حل کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or