Resident Evil: Revelations براي كنسول ها هم منتشر مي شود؟

Techman

کاربر سایت
resident_evil_revelations.jpg

Resident Evil: Revelations براي كنسول ها هم منتشر مي شود.

ايا بازي هاي باتم زامبي سال قبل شما را راضي نكرده اند؟ آيا با بازي كردن عناويني همچون Operation Raccoon City و Resident Evil 6 و The Walking Dead هنوز هم

عطش شما براي اين سبك بازيها سيراب نشده؟ براساس خبري كه به تازگي منتشر شده شما بايد خودتان را براي ميزباني سيل ديگري از زامبي ها آماده كنيد.

به نظر مي رسد كپكام براي انتشار عنوان انحصاري 3DS يعني Resident Evil: Revelations بر روي كنسول ها اعلام امادگي كرده است بر اساس ليستي كه

در Korean Ratings Board منتشر شده نام اين عنوان را ميبينيم كه قرار است براي كنسول هاي PlayStation 3 و Xbox 360 منتشر بشود.

Resident Evil: Revelations زماني كه در ژانويه ي 2012 منتشر شد با نقد هاي مثبتي از جانب منتقدين روبرو شد و اين در حالي است كه

عناوين Resident Evil 6 و Operation Raccoon City از نظر منتقدين واكثريت هواداران عناويني نااميد كننده نام گرفتند.

فعلا كه از Resident Evil 7 خبري نيست اما كپكام براي اينكه اعتبار اين سري رابه ان بازگرداند گويا نقشه هايي درسر دارد.

در حال حاضر كپكام هنوز واكنشي نسبت به اين خبر نشان نداده است .
منبع

آخرین ویرایش:
شانس ما طبق معمول خبری از نسخه ی PC نیست! PC دیوارش خیلی کوتاهتر هست برای کپکام و همیشه بوده!:(

---------- نوشته در 06:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:30 PM ارسال شده بود ----------

دقیقا اشتباه محض هستش پورت کردن این بازی!این بازی صرفا واسه کنسول دستی ساخته شده.بیان اینو ری مستر کنن واسه کنسولای خانگی باید خیلی چیزا رو بهش اضافه کنن که ارزش بازی کردن داشته باشه و گرنه به شکست تبدیل میشه!

مطمعن باش شکست که نمیخوره هیچی خیلیم موفق ظاهر میشه! کی گفته که حتما باید چیزی بهش اضافه کنن؟؟؟؟ همین که HD میشه خودش خیلی مهمه! نیازی به اضافه کردن هیچیم نداره! هر چند برای من هیچ فرقی نمیکنه ولی باز بهتر شد که از انحصاری 3ds در میاد!

فنهاي نينتندو خيالشون راحت باشه كه ارزو به دلشون ميمونه اين عنوان انحصاري واسه كنسول دستي قدرتمندشون(!)بمونه دير يا زود كپكام اين بازيو پورت ميكنه
منتظر بودم واسه ويتا پورت كنه ولي مثه اينكه فكر بهتري كرده:d

این خبر در اصل منبعش خبری از 360 نیست بلکه گفته شده بود کنسول PS3 با توجه به عرضه 2 بازی که کپکام برای Wii ساخته بود و برای PS3 به صورت HD پورت کرد پورت این بازی عجیب هم نیست.
فنهاي نينتندو خيالشون راحت باشه كه ارزو به دلشون ميمونه اين عنوان انحصاري واسه كنسول دستي قدرتمندشون(!)بمونه دير يا زود كپكام اين بازيو پورت ميكنه
منتظر بودم واسه ويتا پورت كنه ولي مثه اينكه فكر بهتري كرده
yahoo_4.gif

آرزو بدل فن های سونی باید بمونندکه مونستر هانتر و دراگون کوئست نه ویتا عرضه نشد چون 80% می گفتند این بازی برای کنسول سونی حتما عرضه میشه

یکی از بهترین شاهکارهای تاریخ گیم.
resident evil remak
resident evil 1
resident evil 3
2 resident evil
تا حدودی resident evil 4
resident evil cod veronica x
فاجعه بار ترین بازیهای capcom
resident evil opration raccon city
resident evil 6
resident evi 5
واینو مطمعنم کهRevelations

سر بلند بیرون میاد.

لول داره میده رو کنسول های خانگی چون از فروش 3ds ناراضی بوده بعد کپ کامی که از فروش ناراضیه میاد رو ویتا پورتش کنه ؟ :دی که زوری ای عالم چند نسخه بفروشه اصلا

این بازی قبلا بطور انحصاری برای Nintendo 3DS عرضه شده اوخر سال پیش( اوایل امسال) و فوق العده هم درخشید!!! یعنی چی الان "اين كپكام كه كار درست انجام نميده الان مياد اينم به گند ميكشه ميره..." ؟
مگه من گفتم ندرخشيد حميد؟ميدونم بازي در نوع خودش عالي بود و در فقر RE و در مقابل عنواني مثل RE6 شاهكاره اما به عقيده من اين بازي براي 3DS عالي هستش نه براي 360 و PS3.نه اينكه بازي مشكل داشته باشه نه ولي مطمئن باش اگه كپكام بخواد اينو روي 360 بسازه نمياد يه شاهكار تحويل گيمرا بده.

بازي كامل بود ولي مطمئن باش وقتي روي 360 و PS3 عرضه بشه با يك بازي بي كيفيت رو به رو ميشي نه اون عنواني كه توي 3DS تجربه كردي.

ايا بازي هاي باتم زامبي سال قبل شما را راضي نكرده اند؟ آيا با بازي كردن عناويني همچون Operation Raccoon City و Resident Evil 6 و The Walking Dead هنوز هم

عطش شما براي اين سبك بازيها سيراب نشده؟
از بس عالی‌ بودن این دو عنوان مخصوصا در ترسوندن که ذوق مرگ شدیم و دیگه عطش‌ای نمونده واسه بازی Zombie ، برای چند سال :دی.

=====
فقط امیدوارم اگه Capcom واقعا می‌خواد رو کنسول‌ها و Pc همRev رو بسازه یه دفعه به سرش نزنه مراحل و شخصیت و سلاح جدید اضافه کنه، بازی همینجوری خوبه :دی

فعلا که همون RE Zero و remake که آرزوش به دل بعضی فن های سونی و غیره! مونده و خواهد موند! همین که سالی چند مرتبه برای پورت شدنشون طومار جمع میکنن و بازم ضایع میشن برای قلقلک ما کافیه!=))
شما بشین همون ماهی یدونه برای ویتا پورت بشه رفیق (صفحه لمسی ساختن حالا بلد نیستن چجوری براش بازی بسازن[:((] :)))

خوب اینکه کاری نداره که با 4 تا شبیه ساز من خودم هردو رو بازی کردم با همین سیستم زاقارتم...کی گفته به دلشون میمونه فقط 3 مگابایت براشون خرج داره..درضمن من پارسال ps داشتم..یعنی من پارسال فن سونی بودم :d
lol
حرفی میزنیدا

اشتباه برداشت نکنید عزیز منظورم از فن اون دسته از فن نماهای! ترولر نینتندو هستش که خودشون میدونن. وگرنه شما برو کل بازی های گیم کیوب و وی رو با امولاتور بازی کن اگه کسی چیزی گفت. بعدشم شما میتونی بری وی هم بخری با وی بازی کنی. این رفقا چسبیدن به کپکام بیا اینو برای ما پورت کن یا بنداز توی شبکه

خيلي خوبه ولي دلم واسه 3ds ميسوزه!!!:d
گناه داره بنده خدا ي اويل انحصاري داشت اونم ميخوان بگيرن ازش!:d
re :MER رو هم حساب کن:d البته ریمیک های GC هیچ وقت گرفته نمیشه. آخ چرا داغ مونستر هانتر برای ویتا دارن تازه میشه:))

لول داره میده رو کنسول های خانگی چون از فروش 3ds ناراضی بوده بعد کپ کامی که از فروش ناراضیه میاد رو ویتا پورتش کنه ؟ :دی که زوری ای عالم چند نسخه بفروشه اصلا

ماشالا به شما و دوستان هم قماش شما كه همگي مادر زاي اريج خور و همگي تمام كنسولهاي نينتندو رو هم داريد>:d<
والا فني كه كنسولي كه ازش طرفداري ميكنه رو نداره تاحالا نديده بوديم كه شما و چند نفر ديگه نشون داديد كه همچين اشخاصي هم وجود داره:lol:
نميدونم چجوري ادم بدون اينكه كنسولهاي يك كمپاني مثه وي و 3 دي اس رو نداشته باشه اونوقت فنش باشه
دلم ميخواد علت اين پديده نوظهور رو بدونم:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or