Multi Platform Resident Evil RE9uiem

تاریخ انتشار
جمعه 8 اسفند 1404
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
photo_2025-06-07_12-41-50.jpg
بازی Resident Evil 9 معرفی شد - تاریخ انتشار: ۲۷ فوریه ۲۰۲۶

عنوان Resident Evil Requiem نهمین بازی در سری اصلی رزیدنت اویل است. آماده شوید تا در یک بازی نفس‌گیر که تا اعماق روح شما نفوذ می‌کند، از مرگ فرار کنید. عصر جدیدی از وحشت بقا در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود. پیشرفت‌های تکنولوژیکی همراه با تجربه عمیق تیم توسعه، داستانی غنی از شخصیت‌ها و گیم‌پلی‌ای ایجاد کرده که مثل همیشه غوطه‌ورکننده است.

آخرین ویرایش:
کسی از دوستان براش مقدوره پوکه ریجن یک ps5 بهم بده تا دیتاش رو دانلود کنم از کنسول ؟ چون می‌خوام ظرفیت یک بخرم باید قبلش دیتاش رو دانلود کنم چون تایم یک ساعت بیشتر نمی‌دن از جایی که میگیرم. منم شبانه می‌زارم دانلود . اگه واسه کسی مقدوره لطفا پیام خصوصی بهم بده تا من qr بدم از حالت مهمان وارد شم فقط دیتا رو دانلود کنم. تشکر

آخرین ویرایش:
ظاهرا تو همین فاصله یه نفر که دیسک زودتر دستش رسیده موفق شده گیم رو با skip کات‌ سین ها زیر 4 ساعت تموم کنه. داخل یوتیوب هم امروز آپلود شده ولی خب واقعا باید طرف با keyword مشخص به قصد اسپویل شدن سرچ بزنه که محتوا بالا بیاد :دی
(تگ شامل اسپویل خاصی نیست. صرفا محض احتیاط گذاشته شده)
نه به ۱۶ ساعت نه به این

چقدر سریع

• Like
Reactions: mobile1199
کاش حالمون خوب بود و از ته دل میتونستیم با لذت بازیو تجربه کنیم ......
مثل تموم دنیا که با شوق و انگیزه منتظره ریلیزن.
به هر حال .....
FB_IMG_1772046826932.jpg 20260225_222706.jpg
FB_IMG_1772046735212.jpg FB_IMG_1772046738684.jpg 20260225_222720.jpg
چنتا نکته تخصصی هم راجبه اپشنای گرافیکی روی pc :

IMG_20260225_225355_241.jpg
جزئیات جدید از آزمایش گسترده روی RE:Requiem در PC

فناوری جدید FSR 4.0.3 :

نسخه چهارم آپ‌اسکیلر از شرکت AMD اکنون از الگوریتم‌های شبکه عصبی استفاده میکند

این فناوری جدید تقریباً تمام لرزش یا پرپر زدن اشیای باریک را از بین می‌برد و وضوح جزئیات دوردست را بازیابی می‌کند، به‌طوری که تصویر در حالت کیفیت، نزدیک به نیتیو به نظر میرسه

⏺بررسی عملکرد آپ‌اسکیلر در ترکیب با فریم جنریشن و ری‌تریسینگ پایه‌ای : این ترکیب به کارت‌های Radeon اجازه می‌دهد در صحنه‌های سنگین، فریم‌ریت عالی و پایدار ارائه دهند

⏺در نتیجه ادغام این آپ‌اسکیلر جدید، تجربه گرافیکی را برای دارندگان کارت‌های گرافیک AMD به‌طور چشمگیری تغییر می‌دهد.

آخرین ویرایش:
به شخصه من میخوام یکم بازی کنم که یه مقدار بتونم اتفاقات دور و بر از ذهنم خارج بشه که کمتر داغون بشیم .
قطعا همه همینن! نمیشه هیچ کاری نکرد.
اتفاقا گیم الان بیشتر از هر زمان دیگه ای گزینه فراره!

کسی از دوستان براش مقدوره پوکه ریجن یک ps5 بهم بده تا دیتاش رو دانلود کنم از کنسول ؟ چون می‌خوام ظرفیت یک بخرم باید قبلش دیتاش رو دانلود کنم چون تایم یک ساعت بیشتر نمی‌دن از جایی که میگیرم. منم شبانه می‌زارم دانلود . اگه واسه کسی مقدوره لطفا پیام خصوصی بهم بده تا من qr بدم از حالت مهمان وارد شم فقط دیتا رو دانلود کنم. تشکر
کسی از عزیزان نبود واسم این کار رو کنه ما هم بتونیم فردا پلی بدیم. فقط دیتا ریجن یک رو می‌خوام دانلود کنم🙏

• Sad
Reactions: Thundersky

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or