Multi Platform Resident Evil RE9uiem

تاریخ انتشار
جمعه 8 اسفند 1404
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
photo_2025-06-07_12-41-50.jpg
بازی Resident Evil 9 معرفی شد - تاریخ انتشار: ۲۷ فوریه ۲۰۲۶

عنوان Resident Evil Requiem نهمین بازی در سری اصلی رزیدنت اویل است. آماده شوید تا در یک بازی نفس‌گیر که تا اعماق روح شما نفوذ می‌کند، از مرگ فرار کنید. عصر جدیدی از وحشت بقا در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود. پیشرفت‌های تکنولوژیکی همراه با تجربه عمیق تیم توسعه، داستانی غنی از شخصیت‌ها و گیم‌پلی‌ای ایجاد کرده که مثل همیشه غوطه‌ورکننده است.

آخرین ویرایش:
نمیدونم ولی کلا ازش خوشم نمیاد در حالیکه شاید بیشتر تایم سر اویل ۴ و ریمیکش صرف کردم به نظرم لیان زیادی بزرگ شده بخشی به خاطر خوش قیافه بودن و بخشی هم به خاطر ایدا هستش در ماجرا نابودی آمبرلا هم نقش آنچنانی نداشته بیشتر کار جیل و کریس و کلر بوده -کلر و جیل که 100 درصد از کریس بهترن-اصلا همون اویل ۲ به خاطر کلر دوست دارم
کارکترهایی مثل جول، لیان، آرتور مورگان و… صرفا بخاطر چهره‌شون بولد نشدن؛ شخصیت‌پردازی عمیق، مسیر رشدی که طی می‌کنن، تصمیم‌هاشون و تناقض‌های انسانیه که باعث موندگار شدنشون شده.
لیان از یه پلیس خام توی ایول ۲ تبدیل می شه به کسی که بارها بین انجام وظیفه و احساساتش گیر می‌کنه، مخصوصا در رابطش با ایدا. این خاکستری بودن دقیقا همون چیزیه که خیلی‌ها باهاش ارتباط می‌گیرن. اینکه در نابودی آمبرلا نقش مستقیم کریس یا جیل رو نداشته از ارزش کارکترش کم نمی‌کنه؛ نقش لیان بیشتر تو مواجهه با فساد، دروغ و بهای انسانیه که باید برای "قهرمان بودن" بده. محبوبیتش هم فقط محصول ظاهر یا ارتباطش با ایدا نیست، بلکه نتیجه‌ روایت قوی و استمرار حضورشه. درسته که سلیقست ولی نمی‌شه انکار کرد که لیان یه کارکتر خوش‌ساخت و تاثیرگذاره، حتی اگه کارکتر مورد علاقه‌ همه نباشه

کارکترهایی مثل جول، لیان، آرتور مورگان و… صرفا بخاطر چهره‌شون بولد نشدن؛ شخصیت‌پردازی عمیق، مسیر رشدی که طی می‌کنن، تصمیم‌هاشون و تناقض‌های انسانیه که باعث موندگار شدنشون شده.
لیان از یه پلیس خام توی ایول ۲ تبدیل می شه به کسی که بارها بین انجام وظیفه و احساساتش گیر می‌کنه، مخصوصا در رابطش با ایدا. این خاکستری بودن دقیقا همون چیزیه که خیلی‌ها باهاش ارتباط می‌گیرن. اینکه در نابودی آمبرلا نقش مستقیم کریس یا جیل رو نداشته از ارزش کارکترش کم نمی‌کنه؛ نقش لیان بیشتر تو مواجهه با فساد، دروغ و بهای انسانیه که باید برای "قهرمان بودن" بده. محبوبیتش هم فقط محصول ظاهر یا ارتباطش با ایدا نیست، بلکه نتیجه‌ روایت قوی و استمرار حضورشه. درسته که سلیقست ولی نمی‌شه انکار کرد که لیان یه کارکتر خوش‌ساخت و تاثیرگذاره، حتی اگه کارکتر مورد علاقه‌ همه نباشه
تا حدی حرفتو قبول دارم ولی مواردی میگی شامل کریس میشه اونم درسته که از زمان استارز حرفه ای بود ولی اون هم با همین موارد فساد و دروغ و ... مواجه شده و بهای بیشتری پرداخته ولی هیچ وقت به اندازه لیان محبوب نبوده چون شاید کارکتر مرموزی و جذابی مثل ایدا کنارش نداشته.البته بخشی طرفدارها از جمله خودم هم از حضور زیاد کریس در کل سری نارحتم ولی جای لیان دوست داشتم کلر که فقط در ۳ نسخه سری حضور داشت ببینم البته جدا از انیمیشن ها.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mobile1199
تا حدی حرفتو قبول دارم ولی مواردی میگی شامل کریس میشه اونم درسته که از زمان استارز حرفه ای بود ولی اون هم با همین موارد فساد و دروغ و ... مواجه شده و بهای بیشتری پرداخته ولی هیچ وقت به اندازه لیان محبوب نبوده چون شاید کارکتر مرموزی و جذابی مثل ایدا کنارش نداشته.البته بخشی طرفدارها از جمله خودم هم از حضور زیاد کریس در نسخه اصلی نارحتم ولی جای لیان دوست داشتم کلر ببینم که فقط در ۳ نسخه سری حضور داشت ببینم البته جدا از انیمیشن ها.
درسته که کریس هم بهاشو پرداخت کرده ولی هنوزم تفاوت هایی وجود داره بین این دو کارکتر. تفاوت محبوبیت فقط به داشتن ایدا، جیل و بودونبودشون خلاصه نمی شه، کریس از همون ابتدا به قول خودت قهرمان نسبتا ثابت قدمی بوده؛ حرفه‌ای، مصمم و کمتر دچار تزلزل‌های درونی شده که مخاطب از نزدیک لمسش کنه. اوجش ایول 6 بود که کریس تبدیل به یه ماشین کشتار شده بود که لیان جلوشو برای کشتن ایدا گرفت، این صحنه خیلی واضح نشون می‌ده تفاوت رویکرد این دو کارکتر چیه؛ دقیقا همون موردیه که باعث می‌شه لیان در نظر مخاطب قابل لمس‌تر و انسانی‌تر جلوه کنه، در نقطه مقابل کریس وقتی دچار تزلزل می شه کورکورانه به سمت خشونت می‌ره و اینو بارها دیدیم، لیان با اینکه بار مشکلات رو به دوش کشیده، هنوز سعی می‌کنه مرز اخلاق و انجام وظیفه رو نگه داره.لیان امضا هم داره در این خصوص، تو دل فاجعه، قبل از اینکه ماشه رو بکشه قبلش به انمی هشدار می ده یا درد واقعی (مرگ) رو می شه توی دیالوگاش حس کرد که وجدان انسانیشو پررنگ می کنه، این ها نکات ظریفی هستن و همین موارده که باعث شده محبوبیتش انقدر بالابره. توجه کن ما لیان رو از نقطه صفر می‌بینیم و رشدش رو قدم‌به‌قدم تجربه می‌کنیم، همین باعث می‌شه ارتباط احساسی قوی‌تری شکل بگیره. در مورد ایدا هم قبول دارم که خیلی به جذابیت لیان کمک کرده، ولی توجه کن بیشتر به‌عنوان کاتالیزور عمل می‌کنه؛ یعنی تضاد اخلاق و بلاتکلیفی لیان رو برجسته‌تر می‌کنه، نه اینکه به‌تنهایی عامل محبوبیتش باشه و این همون وجه تمایزیه که در کامنت قبلیم توضیحش دادم
نکته پایانی اینکه آخرالزمان هم در مقابل کاریزمای حضرت کم میاره و محدود به ایدا نمی شه، تو هر مکانی لیان پا بذاره فقط زامبی ها نیستن که می خوان گازش بگیرن! پارتنرها هم از قدیم گوشه چشمی به لیان داشتن و دارن :D

آخرین ویرایش:
اینجا فقط منم که کریس به لیان ترجیح میدم.ولی کاریش نمیشه کرد از همون اویل ۲ که لیان اولین حظورش داشت ازش بدم میومد ولی همین اویل ۲ از نظر خودم بهترین شماره سریه.تریلر دیشب بدجور هایپم کرده که بازی پیش خرید بکنم
به غیر مسئله جذابیت ظاهری چندین مورد دیگه هست که لیان رو نسبت به کریس نزد فنا محبوب تر کرده، نمیشه از این گذشت کریس با تعداد حضور زیاد پشت سر هم تا حدی زیادی باعث خستگی و تکرار شده، در حالی که از لیان کمتر و با هایپ بیشتر استفاده شد، خاصیت تبدیل کردن اثر به اکشن که بعد نسخه ها کلاسیک هر وقت وارد بازی شد خودکار ترس بازی رو کاهش داد اکشن رو بالاتر حتی تو همون اویل 6 که درصد زیادی از آش شله قلمکاری که کپکام ساخته بود ناراضی بودیم باز سناریو کریس با اکشن بیشتر میشه گفت ترس صفر بود، تو بقیه سناریوها میشد یه رگه ترس پیدا کرد اما با اون سناریو ارتشی نظامی کریس واقعا جا ترس نداشت، با این پیش زمینه ذهنی از کریس خودکار یه گاردی نسبت بهش گرفته میشه نکنه با حضور دوباره کریس شاهد چیزی مثل بخش پایانی اویل 8 بشیم
شخصیت لیان و رابطه خاصی که با ایدا داره بین اون همه درگیری یه فضا تنفسی به پلیر میده که فاصله بگیره از درگیریا بیاد سمت مسائل انسانی رفتارها خوب بد یا اشتباه که انجام میده، پلیر نزدیکی بیشتر حس میکنه به لیان که مثل خودشون یه فرد عادی یه پلیس عادی بود نه یک قهرمان با یه اشتباه وارد مسئله بزرگ شد تو این مسیر مثل هر فرد بارها اشتباه میکنه فریب میخوره از اون سمت این حس فاصله بیشتر داره از کریس این نگاه از شروع نسخه اول گپ بین پلیر و کریس هست برعکس جیل که تو همون نسخه اول هم رفتاری داره که انگار پلیر حس نزدیکی بیشتر به جیل پیدا میکنه
و نمیشه انکار کرد لیان در نسخه ها محبوب تر و موفق تر سری حضور داشته، لیان در دو نسخه 2 و 4 شخصیت اصلی بوده که درصد زیادی چه با نسخه ها اورجینال با همین دو نسخه شروع کردن چه با ریمیک همین دو نسخه سری رو شروع کردن، اما اون سمت کریس بعد نسخه فوق محبوب 4 تو 5 حضور داشت که هنوزم با فروش بالاش اما ازش ایراد میگیرن.

لیان محبوب تره چون خوشگلتره :D اصلی ترین دلیل محبوبیتش همین ساده ترین دلیلشه :D چهره کریس هیچ فاکتور جذاب و به یاد موندنی نداره. خیلی نوبادی طوره کلا.
دقیقا خوشگلتره ولی از نظر تایپ آدمهای دهه ۹۰ و ۲۰۰۰ :D اون زمان صورت شیو و اون مدل موی Side-Parted Curtains که لیان داشت جزو اساسی ترین معیارهای زیبایی بود.
امروزه تایپ چهره هایی مثل کریس رو بیشتر میپسندن . بخصوص کریس تو رزیدنت ریمیک ۳ با ریش بلند و موی فرفری :ziped:
حداقل از سه نفر خانم جوان امروزی پرسیدم و هر سه کریس رو خوشگلتر دونستن ~X(

کریس توی شماره ۳ حضور نداره! اون کارلوسه نه کریس.
آره درسته کارلوس. منظورم الان ریش معیار زیباییه . اگر موی فرفری مثل کارلوس هم داشته باشه که نور علی نور.. این یکی رو خیلی پسندیدن8-|
طرف به لیان میگه شبیه ومپایرهاست. چی میشه گفت واقعا :D

گل پسرای فروم چه کل‌کلی میکنن به خاطر کریس و لیان :D

چگونه میتوان د.لار ۱۳۰ تومنی را فراموش کرد؟
قیمت هر بازی ۷۰ دلاری رسید به ۹ میلیون تومن. مجبورند آقا مجبور.. دست رو دل ملت نذار که خونه :Crying1: :ziped:

حالا من که قصد بدی نداشتم ازین حرف و صرفا طنز بود. خودمم توی تیم لیان هستن :D اتفاقا بحثای جالبی شکل گرفت و خیلی عمیق به موضوع پرداخته شد اما در کل جالب بود :D

آخرین ویرایش:
گل پسرای فروم چه کل‌کلی میکنن به خاطر کریس و لیان :D
چگونه میتوان د.لار ۱۳۰ تومنی را فراموش کرد؟
قیمت هر بازی ۷۰ دلاری رسید به ۹ میلیون تومن. مجبورند آقا مجبور.. دست رو دل ملت نذار که خونه :Crying1: :ziped:

توی اولین تریلر دیدیم که گریس داره راجب نوع جدیدی از الودگی تحقیق می‌کنه

20251213_115711.jpg

توی عکسایی که از لیان داریم ظاهرا اون هم به این ویروس جدید آلوده شده که آثارش رو گردنش دیده میشه و همچنین از دستکشی که پوشیده هم مشخصه.

IMG_20251213_120114_042.jpg

IMG_20251213_120453_809.jpg

20251213_115708.jpg

تئوری شخصی: گریس احتمالا زیاد به این ویروس مقاومه چون از آلیسا متولد شده واسه همین اون ویلن همش دنبال گریسه. از طرفی لیان به دلایلی آلوده هست و شاید درحال مرگ. حالا باید دید آیا گریس میتونه لیان رو نجات بده و کلا رابطه اینها چطور بهم گره میخوره.

نمیدونم ولی کلا ازش خوشم نمیاد در حالیکه شاید بیشتر تایم سر اویل ۴ و ریمیکش صرف کردم ولی همیشه این احساس داشتم جای لیان هر کارکتر دیگه ای هم بود باز هم بازی شاهکار بود برام. حتی اون ایتن بهش ترجیح میدم. به نظرم لیان زیادی بزرگ شده بخشی به خاطر خوش قیافه بودن و بخشی هم به خاطر ایدا هستش در ماجرا نابودی آمبرلا هم نقش آنچنانی نداشته بیشتر کار جیل و کریس و کلر بوده -کلر و جیل که 100 درصد از کریس بهترن-اصلا همون اویل ۲ به خاطر کلر دوست دارم.با همه اینها اویل ۹ پیش خرید کردم
تا حد زیادی سلیقه ای هم هست حقیقتا من برعکسم از کریس بدم میاد . لیون کاراکتر سوگولی کپکام هست ، کلا سال ۲۰۱۳ هم خودشون اعلام کرده بودن محبوبترین کاراکتر سری هست . همینجور کسانی هستن از رد دد ۲ خوششون نمیاد هستن اشخاصی از فلان کاراکتر هم خوششون نمیاد بنظرم توی این ضمینه متقاعد کردن فرد اثری نداره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Jaw
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or