Multi Platform Resident Evil RE9uiem

تاریخ انتشار
جمعه 8 اسفند 1404
ناشر
capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
photo_2025-06-07_12-41-50.jpg
بازی Resident Evil 9 معرفی شد - تاریخ انتشار: ۲۷ فوریه ۲۰۲۶

عنوان Resident Evil Requiem نهمین بازی در سری اصلی رزیدنت اویل است. آماده شوید تا در یک بازی نفس‌گیر که تا اعماق روح شما نفوذ می‌کند، از مرگ فرار کنید. عصر جدیدی از وحشت بقا در سال ۲۰۲۶ آغاز می‌شود. پیشرفت‌های تکنولوژیکی همراه با تجربه عمیق تیم توسعه، داستانی غنی از شخصیت‌ها و گیم‌پلی‌ای ایجاد کرده که مثل همیشه غوطه‌ورکننده است.

آخرین ویرایش:
لیان رو نمیخوان نشون بدن؟!
بازی که همه چیش ریخته بیرون
والا اینجور که داره پیش میره باید تو دربایستی بیان لیان رو به عنوان مهمان افتخاری بچپونن تو بازی, وگرنه بنظرم اینکه بیای حتی هدایای نسخه دیلاکس رو هم معرفی کنی و خبری ازش نباشه, یه معنی بیشتر نمیتونه داشته باشه..

اره لابد بخاطر جیف کیلی هم تاحالا نشون ندادن .
حقیقتاً با چند مراسم اخیر کیلی اصلاً حال نکردم بشدت بورینگ هست

احتمالاً باز سوپرایز خاصی ندارن متوسل شدن به کپکام و یحتمل سوپرایز بزرگشون نمایش دادن لیان تو RE9 هست

هف لایف که عمراً تو این رویداد معرفی بشه، ولو کلا دیوانس، 2 روز قبل TGA اگر HL3 رو معرفی کنه دیگه جف کیلی باید بره استیکشو بزنه :دی

فکر نکنم رسمی باشه
سیستم مورد نیاز درج شده در استیم و اپیک هست که بدیهیه توسط کپکام داده شده

آقا دمت گرم. نمیدونی چقدر خوشحالم کردی:((:D
خدا رو شکر که با کارت ۸ گیگی هم اجرا میشه. دمت گرم کپکام:x
سلامت باشی . کپکام تو re برای بهینه‌سازی فعلا کم نگذاشته . به نظر میرسه در نسخه نهم هم روند فعلی ادامه داره :>

من فکر میکنم دارن ترول میکنن :D

آخرین ویرایش:
من که تقریبا به جز اون تریلر اول دیگه چیزی ازش ندیدم، چطور دلتون میاد اسپویل کنید برای خودتون؟😁 عناوین ترسناک اصالتشون موقعی حفظ میشه که چیزی ازش ندیده باشید. اینکه لیان باشه یا نباشه رو بهتره خود آدم موقع تجربه بازی بار اول بفهمه. اینجوری تمام جذابیت بازی لوس میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or